Вести:

уторак, 6. октобар 2020.

Ана Брнабић има одговор на албанске нападе, сaмо не зна који је - ''Ал' што Вучић пуно ради''...

уторак, 6. октобар 2020. | Уреднички колегијум 0

Насиље Шиптара над Србима на Косову и Метохији постаје све интензивније. Влада Србије, према изјави бившег премијера Ане Брнабић - има одговор на то али не зна који је.

#Ana #Brnabić #Kosovo #Metohija #Srbija #Izdaja #5oktobar
Бивши Премијер Србије - Ана Брнабић













Пише: Иван Максимовић



Срби на Косову и Метохији још једном у историји нашли су се у прилици да трпе зулум Арнаута, односно косовских Албанаца или како их у покрајини Срби староседеоци зову - Шиптара. Све то јер се Шиптарима може а Србима не преостаје ништа друго.

Народ као народ - ако нема вођу онда нема ни моћ, ни идеју, нити смер у коме би могао да дела. Срби на Косову и Метохији немају идеју шта чинити у овом тренутку јер су без ичије подршке, а из истог рзлога немају ни моћ. Онај ко би требао да у њихово име, или са њима, обезбеди услове за живот у овој не само специфичној већ и непријатељској средини, а то је влада њихове државе - Србије, није на њиховој већ на супротној страни. Чак и у ситуацији када на су мете напада искључиво деца, као што је то случај у полседњем таласу насиља над Србима. Срећом, ни једно дете није озбиљније повређено али су сва претрпела тешке трауме.

Ана Брнабић има сасвим другачији поглед на децу.

Реакција Владе Србије и њених представника своди се на јалове позиве упућене апстрактним међународним факторима да нешто предузму. Као и до сада, како су ти позиви у ствари намењени домаћој јавности коју треба убедити да власт нешто предузима док изостаје свака реална акција и притисак да нешто заиста буде учињено, све се завршава само на апелима и саопштењима.

Ана Брнабић, сада бивши али на место Премијера постављена управо на дан косовске битке 28. јуна, по свему учињеном до сада а што сеСрба на Косову и Метохији тиче, доведена је не као неко ко ће бринути о њима већ како да они нестану, да их нема, да им се изгуби траг!

Оно што је до сада урађено поводом проблема које Срби у јужној српској покрајини имају, није нула већ минус, испод нуле. Управо то доказала је и током гостовања у једној од емисија режимске телевизије, "Пинк". Како "Блиц" преноси, Брнабић је потврдила да за проблеме Срба имају решење.

Тачније, на питање "да ли Србија има одговор на провокације албанске стране", Брнабић је рекла -да имамо, али да он није једноставан.

Да ли Ана Брнабић, телевизија Пинк или "Блиц", тек неко од њих је покушај киднаповања осмогодишњег дечака и напад на групу српске деце у школском дворишту када је једно шутирано након пуцања - назвао провокацијом! Шта би онда требало да се деси да то назову нападом?!


Но, одмах је затим додала да је "Александар Вучић предано радио на томе да велике силе промене мишљење о косовском

Са злочинцем Харадинајем Вучић је без проблема направио
страначку коалицију. Данас је Србима овако како је.

питању и да га поново покрену, као и да је "спреман да не крије тешке одлуке и образложи их".  

Дакле, Србија чији је премијер до недавно била лезбејка, Хрватица и нижи амерички службеник у једној од параван-организација за разарање државе, заправо је признала да Србија не зна који би то одговор могао да буде. И то је тако рекла да чак и ако неко схвати да можда зна, да постоји нека идеја, тај одговор није једноставан. Другим речима - не може ништа да се уради ни одмах ни брзо, односно - побољшање безбедности и укупног положаја Срба није решење Косова и Метохије које Влада Срије прижељкује те сходно томе и "не може" да реагује.

Када се узме у обзир да је изјава поткрепљена и другим делом о томе како је Вучић спреман да не крије тешке одлуке, ствар постаје много драматичнија. Све тешке одлуке које је Вучић до сада износио у јавност, директно су се тицале и најављивале његову спремност да призна независност Косова и Метохије!

Не постоји изјава која би нападаче на Србе више подстакла и мотивисала да наставе са злочинима од признања да је држава апсолутно немоћна да заштити сопствени народ од "људи који су буквално тек изашли из шуме" како је једном рекла.  


Срби са Косова и Метохије, свима је то јасно, већ дуго уназад препуштени су искључиво себи и Богу. То није први пут у историји, али је нарочито изражено од када је власт пала у руке безбожника комуниста након Другог светског рата. Ипак, и тада је постојала макар нека нада, каква - таква, овај пут страх је много већи јер је сасвим очигледно да Србе нема ко да заштити. 

Јасно је да не постоји не само моћ него ни интересовање због чега су они убеђени да је најновији талас насиља над њима покренут у договору са Владом Србије, тачније Александром Вучићем како би прогоном Срба што више олакшали довршавање издаје Косова и Метохије.

Тај круг, заправо вир који нас све јаче одвлачи на на дно, није настао јуче, није чак ни са овим режимом. Напротив, овај режим служи тој сврси јер је најподобнији. Алавост за новцем коју је Вучић наследио од Шешеља, као и лажни имиџ десничара односно "родољуба", за српске непријатеље били су врхунска комбинација. Под плаштом брижника за државу Вучићу је дата власт од оних који су сорошевим новцем регрутоали своју поставу у периоду око такозване "петоктобарске револуције"а која је такође још један у низу политичких потеза предузетих од стране окорелог српског непријатеља, владе Америке, пре свега.

Тако да није случајно, још мање по праведној заслузи, што је проблем Косова и Метохије додељен Марку Ђурићу. Видео са његове обуке за члана ОТПОР-а већ је одлично познат српској јавности:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Приврженост истом господару потврдила је и Ана Брнабић у поменутом интервјуу.

- Тог 5. октобра се земља отворила. Ја сам била срцем и душом за те промене... Онда смо економски видели наставак потпуне девастације, у то време када су у Србију ушле огромне количине новца, које где су завршиле не знам, то јест знам - у њихове џепове, јер у здравство нису, у путеве нису, у војску нису јер су је потпуно уништили - истакла је Брнабић.

Kако је рекла, ти људи су свима нама појели и проћердали 13 година и додала да су се ту окупили најгори од најгорих. Ово последње није морала да наглашава будући да је зајахала Србију баш као лезбејка и Хрватица на Видовдан. Но, она тобож не мисли на себе и своје већ "на оне друге". Премудра Вучићева камарила никада није успела да одговори на једно питање: Ако знају ко су лопови, ко је покрао новац и упропастио државу, а непрестано понављају да знају - зашто никада никога нису ухапсили због тога?

Наравно, ми знамо одговор. Зато што су сви они део једне исте банде. Најбољи доказ за то јесте и напрасно богаћење њеног рођеног брата, Игора Брнабића, коме се новац додељује из народне касе а без икаквог повода осим њихове заједничке алаваости и неизмерне жеље за пљачком државе Србије и њеног народа.

Но, све се то да замаскирати лажним прозивима исто тако лажне опозиције на чије се (договорене) критике осврћу, што је учинила и овај пут у више наврата. Између осталог још једном се позивајући на Србе са Косова и Метохије:

- Kада дођете до тога да су против Моравског коридора, ауто-пута Мира, који је толико важан за Србе на Kосову и Метохији... Њима ништа не треба - оценила је Брнабић.

Пут који Брнабићева помиње, са Србима са Косова и Метохије нема баш ништа, нити нам ичему служи осим ако желе да нас, као Турци некада, у колонама одведу као робље у Малу Азију. А како су до сада са овим делом народа и чинили, само је још то остало. Бенефит и корист од тог пута имаће искључиво Шиптари који на тај начин успешно спроводе агенду стварања велике Албаније, као што су и потврдили ових дана разним новим мерама и одлукама усмереним ка југу садашње Србије (некадашњаом Јужном Србија називала се БЈРМ Македонија). Поред њих, корист од тог пута имаће и НАТО пакт у свом пробоју ка залеђини Русије, због чега и јесте финансијер власти у Србији а нарочито издашне "стручне" услуге пружио је у креирању кукавичког и неспособног кадра савремене српске војске.

Као у циркусу - Премијер и министар војске, снага Србијеу једној слици. Заиста смешно, али не и Србима са Косова и Метохије.




На крају, управо такво настројење Ане Брнабић и јесте одлучило да она постане нови мандатар српске владе. Она је та која ће за јавност бити одговорна да од старлета, педера, сецикеса, батинаша и битанги других врста, састави нову Владу Србије.

А ти народе, ти седи кући и читај шта се дешава, пљуј, лајкуј, псуј... То се тебе ионако не тиче. Тиче се твоје деце, лепо су ти то рекли, а руку на срце, до сада то и сасвим јасно показали.


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Игор, брат Ане Брнабић претекао у отимању пара Бојана, брата др Дарије Kисић

"Ово је најдиректнији могући сукоб интереса да Владина канцеларија додељује њеном рођеном брату 180 милиона динара из буџета, односно новца грађана" Игор, брат премијерке Ане Брнабић од државе добио послове вредне преко 40 милиона евра за две године Фирма "Асеко"(Asseco) брата Ане Брнабић ојадила буџет Србије за укупно 50 милиона евра.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Страховита медијска саботажа истине о актуелним злочинима над Србима на КиМ и позив да се супротставимо лаж(ов)има!

Што су чешћи злочини над Србима на Косову и Метохији, то их чешће медији на српском прећуткују или искривљено преносе. О пуцњави на српску децу која су се окупила у школском дворишту у Доњој Брњици, јавило је више медија али Радио телевизија Србије није известила у својим ударним терминима као, на пример, када извештава о "успесима" Александра Вучића или најављује његово (иначе свакодневно) гостовање на телевизији и конференције за медије или о неком спортском догађају.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби Косово и Метохија - Коме је и како служила и коме још служи такозвана Канцеларија за КиМ (Криминал и Малверзације). Трагедија српске државе, између осталог, јесте у томе што су њени властодршци прихватили систем вредности западњачких власти које под лажним напорима у ширењу демократије бомбардују, руше и разарају туђе државе чије ресурсе експлоатишу зарад личне користи.





https://www.gmail.com/imaksmax@gmail.comauthor-picАутор: Иван Максимовић   l     Контакт


Одмах по завшретку студија почиње да ради као новинар, што постаје његово основно занимање, па тако његове фотографије и текстови бивају објављивани у свим водећим српским медијима.

По нападу Шиптара на север КиМ и подизању барикада, поново се самостално активира покривајући оне теме које су медији представљали лажно или их скривали. Постаје једини новинар на Косову и Метохији који отворено критикује државну власт и њену велеиздају почињену Бриселским споразумом.


Рођен је и живи на Косову и Метохији.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::  Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине