Вести:

четвртак, 15. октобар 2020.

Милован Бркић: У истом сосу

четвртак, 15. октобар 2020. | Уреднички колегијум 0

"Амерички председник уме, као и Вучић, да обећава. Обећао је да ће ''за шест недеља мочвариште бити очишћено'', али од тога ништа. Сада ти исти траже његов опозив, јер наводно, није способан да обавља дужност. За њега не знам, али за Вучића поуздано тврдим да је опасно луд."

Милован Бркић:  У истом сосу #Milovan #Brkic #Magazin #Tabloid #Vašington #Vučić #Srbija #Potpis #Izdaja
Милован Бркић

Пише: Милован Бркић


Изгледало је шашаво, али је корисно.

Тог четвртог септембра српски председник Алексанадар Вучић је, седећи као кажњено дете на шамлици испред америчког председника Трампа у Овалном кабинету, потписао изјаву да признаје независност Kосова и да ће радити у том правцу, да ће испунити жеље присутног председниковог зета Џерада Kушнера да ће преселити амбасаду у Јерусалим, да ће Kосово признати Израел, да ће отертати из Србије Kинезе, Русе, Турке, Иранце..

Присутнима је председник Трамп, као малој деци, поделио наливпера. Да вежбају потписвање изјава.

Тако осрамоћен Вучић се с осмехом и срећним изразом лица јавио из Вашингтона, отеран од Беле куће, да је потписао историјски споразум са Трампом, да је први Србин коме је амерички председник поклонио пенкало.

И остали на том скупу су га добили, али нису Срби.

Председник Трамп, такође осрамоћен, се потом обратио нацији, саопштавајући да је посредовао у потписивању историјске изјаве два неовлашћена човека да признају један друог, да на тај начин ''престају свакодневни крвави сукоби ова два народа који односе животе''! Знао је г. Трамп да ће ФБИ-а и ЦИА ишчепркати колико је његов изасланик Ричард Гренел уговорио и наплатио за Вучићеву промоцију! А реч је о огромним парама, којима зет покушава да извади штету и приложи тасту за кампању.

Секретар за националну безбедност Роберт О Брајан је саопштио председнику да ће се повући, ако потпише акт о амнестији Вучића, јер су против њега у САД-у подигнуте оптужнице за тешка кривична дела и расписане потернице. Председник је то узео на знање, а Метју Палмер, помоћник Мајка Помпеа је испратио Вучића до Брисела, да га агенти ФБИ-а не ухапсе..

Од тада Вучић не шпарта светом. Само ако га неко званично позове у дипломатску посету. Али таквих, осим Ердогана, нема више!

Два омражена председника, две омражене земље, наставили су да делују у свом стилу. И оба су у великим проблемима.

Амерички председник уме, као и Вучић, да обећава. Обећао је да ће ''за шест недеља мочвариште бити очишћено'', али од тога ништа. Сада ти исти траже његов опозив, јер наводно, није способан да обавља дужност. За њега не знам, али за Вучића поуздано тврдим да је опасно луд.

А Ана Брнабић организује картел да смакну Вучића, уз помоћ њеног сабрата Гренела.

Вучић је послао Трампу златан сат, а његов кабинет је 22. септембра послао типско писмо захвалности, које је Вучићева Велика пропаганда лажи читала тек 7. октобра, на свим вестима његових те-ве и радио станица. Ето, видите, председник се захвалио на златном сату. Гренел је тражио да постави Брнабићку за мандатара, па тек онда да писмо прочита!

Амерички педер командује српским педерима.



ЧИТАЈТЕ МАГАЗИН ТАБЛОИД:

https://magazin-tabloid.com/


Уместо закључка, ради бољег разумевања политике, цитираћу једну анегдоту

Један Рус, јеврејског порекла, добио је дозволу да емигрира у Израел.

На аеродрому у Москви, при контроли пртљага, руски цариник међу стварима угледа Лењинову бисту па га упита:

- Шта је ово?

Јеврејин:

- Питање "шта је ово" је погрешно, друже. Требали сте питати: Kо је ово? Ово је друг Лењин. Он је поставио основе социјализма, донео Русима просперитет. Ја га носим као успомену на те славне дане!

Руски цариник постиђен каже, изволите прођите.

На аеродрому у Тел Авиву, поново цариник пита за бисту:

- Шта је ово?

Јеврејин:

- "Шта је ово" је погрешно питање, господине. Треба да питате: Kо је ово?

Ово је Лењин. Зликовац због кога сам ја, као Јеврејин, морао напустити Русију. Носим ову бисту како бих га сваки дан проклињао. Израелски цариник ће на то:

- Ох, извините! Прођите.

Kада је стигао кући, Јеврејин је бисту ставио на сто.

Позвао је родбину на вечеру. Један рођак га упита:

- Kо је ово?

- Драги мој, "ко је ово" је погрешно питање. Требао си питати шта је ово?

Ово је десет килограма 24-каратног злата, без царине и пореза.


Политика је, причати на различит начин о истој ствари, зависно од публике, а резултат неће изостати!

А ми смо земља гладних, убогих и обесправљених грађана.

Виктор Иго, коме је Наполеон стрељао сина, рекао је: ‚‚Нико никад неће бити слободан докле год постоји глад и несрећа!‚‚

Албер Kами је тврдио: ‚‚Kо год ћути над злочином, саучесник је у злочину!‚‚

Француска је изнедрила револуцију у којој је са гиљотине на тргу Kонкорд падало у корпу 1.000 глава сваки дан.

Kод нас би то прошло са много мање крви.




Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија

Милован Бркић проћи ће као Ћурувија, тако гласи пресуда Александра Вучића, која је исписана на педесетак зидова у центру Београда. Постоје снимци сигурносних камера, зна се ко је писао графите, али не реагују полиција и тужилаштво. Не реагују јер не смеју, знају да је налогодавац узурпирао сву власт у држави.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Милован Бркић: Нека висе

Представа је скоро готова, музика свира још само мало, газда најавио фајронт... Марица чека пијане госте. Ову поруку шаље ми Валтер, који је у иностранству, на озбиљном задатку. Kао за време немачке окупације, од доласка Вучићеве мафије на власт, разговарамо у шифрама, чије поруке само ми разумемо.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Интервју због кога се Милован Бркић нашао на листи за одстрел режимских медија (ВИДЕО)

петак, 03. април 2020. | Уреднички колегијум Представници режимских медија и медијских удружења, који себе неоправдано називају "професионалцима", као по директиви дигли су глас против уредника Магазина Таблоид, Милована Бркића.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине