Вести:

недеља, 27. септембар 2020.

Албанац у Гњилану ухапшен због педофилије, у Ђаковици ''сумњива смрт''

недеља, 27. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

У Гњилану и Ђаковици регистрована два криминална случаја, један тешко кривично дело- педофилија, о другом се води истрага.

#Вести #КМновине #Косово #Метохија #Србија #Злочин #Силовање #Самоубиство #Убиство
Фото: Илустрација





 

Малолетница, албанске националности, у пратњи мајке пријавила је такозваној “Косовској полицији” у Гњилану да ју је у јануару - фебруару 2020. године силовала одрасла особа. Након тога осумњичени је приведен а после саслушања одређено му је задржавање од 48 сати.

Такође данас око 10.30 овој служби је пријављен још један случај. У насељу Црмљане у Ђаковици, 48-годишња Албанка пронађена је мртва, највероватније је реч о самоубиству.

Тело је послато на обдукцију али је покренута истрага јер је случај оквалификован као „сумњива смрт“.


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Фељтон: Писма српских конзула из Приштине - Све што је српско побити и порушити

Турцима и Арбанасима посебно су сметале српске цркве, иако је њихово рушење трајало од 1459. године. "Бранислав Нушић је јављао министру иностраних дела 12. новембра 1895. године о рушењу цркви у селима Каменици, Шипашници, Божевцу и Ранилугу, па наставља - „за непуних четири месеца разбијене су и опљачкане три цркве наше у Морави, и скоро ми стиже глас, да је то постигло и четврту"."



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Страдање Ђорђа Мартиновића отпочело на данашњи дан, 1985. године

Десило се то у Гњилану првог маја 1985. године. Много пре него што је западни свет почео Србе да криви за сва зла на простору бивше Југославије, пре него што је започео било какав оружани сукоб! Ђорђу Мартиновићу, албански злочинци и сепаратисти коцем су угурали полулитарску флашу кроз анус у утробу!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Шиптари у Шведској на листи ''топ десет'' силоватеља по етничком пореклу

Истина која је шокирала Шведску, о етничкој припадности криминалаца, званично је истраживање чији су резултати, нажалост, махом остали у границама те земље o чему су писали само ретки скандинавски медији а "КМ новине" преносе ову причу. Мигрантска криза није донела ништа добро народима Европе навиклим на међусобни цивилизацијски однос (не и када напусте границе своје земље у шта се уверила Србија 1999.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине