Вести:

уторак, 1. септембар 2020.

Албанска глумица са КиМ се јавно одрекла ионако лажне ''државе'' Косово

уторак, 1. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Огорчена до сржи, како је навела на свом Фејсбук профоилу Беснике Арифи, албанска глумица са Косова и Метохије, јавно се одрекла лажне "државе" на тлу српске покрајине.

#Косово #Метохија #Србија #ГЛумица #Одрекла #Јавно #пропаст #Криминал
Беснике Арифи / Фото: Фејсбук

Ова дипломирана глумца је због тешког и екномски неповољног живота на КиМ, принуђена да се бави угоститељством.

Она је на свом Фејсбук налогу објавила да се као грађанин и порески обвезник који редовно измирује обавезе, одриче (лажне државе) Kосово, јер је услед паничних мера предостроћности од Корона вируса изгубила два посла, а помоћ коју је добила је недовољна.

– Изгубила сам два посла због пандемије и помоћ од 260 евра (два пута од 130 евра) за приближно седам месеци није довољна, навела је Арифи у објави.

Означила је Kеп банку, ткозвано "Министарство културе", "општину Приштина", електородистрибуцију, обавестивши их на тај начин да неће бити у могућности да плаћа њихове услуге.

– Позивам их да се међусобно договоре, осећам такав психолошки притисак који је на мене извршен до те мере да једноставно немам шта да изгубим, додала је Арифи.





Нагласила је да је оба посла изгубила. Огорчена до сржи, навела је да се искрено одриче вештачке творевине на КиМ где многи Албанци управо исто тврде.


У објави је захвалила садашњем приштинском позоришту, где је добила посао иако није била позната у својој професији, и клубу Зонеклуб, где је годинама радила.

Додала је да преузима одговорност само за порез који је већ платила, али не и одговорност за “оно што се може догодити”.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Кад следећи пут будете причали како су „Срби продали Косово", сетите се делом и овога...

Кад следећи пут будете причали како су „Срби продали Косово", сетите се делом и овога... Друштвеним мрежама последњих дана постао је веома популаран натпис: „Када продаш њиву на Косову Шиптару за 200 000 е, немој да долазиш у кафану и наручујеш: Ко да ми отме из моје душе Косово".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Зоран Влашковић: Највећи непријатељи Албанаца и Косова Тачи, Харадинај, Весељи...

Председник Одбора за заштиту људских права и слобода на Косову Беџет Шаља: "Косово не пружа основне услове својим грађанима и перспективу младима".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Да ли је Косово независна држава?

"Косово није независна држава, а још је мање суверена држава, иако има неке назнаке када су у питању грађанска права, тзв "косовске институције" и унутрашња безбедност. Де јуре, Косово је Србија: * Проглашење косовске независности 2008. године од стране групе људи која је себе прогласила "демократским изабраним лидерима Косова" нема ништа већи значај од каталонског проглашења независности 2017.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине