четвртак, 17. септембар 2020.

Косовски сепаратисти опет нису усвојили тзв. ''закон'' о заштити ''вредности'' њихових терористичких јединица

 Квази-посланици тзв. "скупштине" албанских сепаратиста ни данас нису изгласали  "закон о заштити ратних вредности" терористичке УЋК због недостатка кворума.

#Косово #Метохија #Терористи #УЋК #Злочин #Закон #Срам #Стид


У гласању је учествовало 40 квази-посланика, а како је рекла председаајућа сепаратистичке "скупштине" Вљоса Османи та тачка биће уврштена у дневни ред наредне седнице, преноси портали на албанском језику.

Овај "закон" илегалних власти сепаратиста није изгласан ни на седници одржаној 13. августа, из истог разлога.

Њега је предложила Демократска партија Kосова и у њему се, између осталог предвиђа да "у случају хапшења или притвора ветерана УЋК, на основу међународних налога за хапшење, које је издала Србија, из политичких мотива, (илегална) тзв. влада Републике Kосова предузима потребне мере за заштиту ветерана", при том мислећи на припаднике терористичких формација етничких Албанаца који су починили бројне и гнусне злочине над Србима и свима осталима који су били лојални грађани Србије.

Шиптарски сепаратисти планирају да се одреди и "институционална и грађанска обавеза за заштиту вредности борбе УЋK", а како се наводи, ко не буде поштовао одредбе, биће кривично гоњен.

"Закон" је изазвао бројне реакције због сумњи да може да створи могућности застрашивања потенцијалних сведока у суђењима бившим припадницима терористичке УЋК као што се и до сада дешавало па је само у случају Рамуша Харадинаја убијено највише сведока, готово до последњег. Такође илегални представници страних, такозвани "амбасадори" су оценили да би он могао да угрози слободу говора.

Медији у Србији о овоме јављају као о "спорном закону" пренебрегавајући чињеницу да је сваки закон који донесе или усвоји илегална скупштина шиптарских сепаратиста - споран. Можда ће се једном бранити на Суду да су "само радили свој посао" али ће свакако морати да одговарају због урушавања државног интегритета и суверенитета и бити санкционисани у складу са својом кривицом.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Зоран Влашковић: Екслузивно - Потпуна истина о албанским терористичким организацијама на КиМ!

"Подужи је историјат и злочиначки биланс терористичких напада АНА у Македонији, на југу Србије и на Косову" - Амерички председник Џорџ Буш је 2001. године ''ОВК'', а шеф УНМИК- а на КиМ Михаил Штајнер је 2003. године АНУ (ОНА) прогласили терористичким организацијама. - Косово бара албанских терориста за које амбасадори у Приштини ћуте, значи подржавају их!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Зоран Влашковић: Кад терористи постају војска!?

Од 2.500 активних чланова у тзв. Косовским безбедоносним снагама припадници девет мањина односно неалбанаца 187 њих је у КБС, међу којима је и 45 Срба што је брука. Такозване Косовске безбедносне снаге су оружане снаге на Косову и Метохији и налазе се под контролом и командом КФОР-а и самопроглашене „Републике Косово".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Држава исправила неправду према Мухарему Ибрају

Албанцу са Косова којем су терористи ОВК ликвидирали шест чланова породице, коначно признато право на месечну новчану надокнаду од 15.000 динара за убијеног сина. Ниш - Са осмехом на лицу, држећи у рукама обимну документацију, јуче је у дописништво „Политике" у Нишу дошао Мухарем Ибрај, Албанац са Косова, који је јуна 1999.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.