Вести:

четвртак, 10. септембар 2020.

Предраг Јакшић: Вучић је себе још једном легитимисао као највећег непријатеља српског народа

четвртак, 10. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Тиме што је наше унутрашње питање, или чак да кажемо питање Србије и тзв. државе Косова, везао за судбину Блиског истока, Трамп је зацементирао сувереност те "државе" Косово, а Србију је дао као монету за поткусуривање нечега што нема апсолутно никакве везе са њом.












Пише: Предраг Јакшић



Свака промена која би евентуално уследила поводом питања суверености те "државе" Косово пореметила би израелска унутрашња и међудржавна питања, што се никада неће десити у америчко-израелским односима.


Тиме је Трамп показао да, нажалост, није ни за јоту другачији од Џоа Бајдена који на тој идеји државности Косова ради од осамдесетих година. Можемо слободно претпоставити да ће на сличан начин бити решена и будућа питања Рашке, Војводине и свега што још дође на ред, а доћи ће. О Републици Српској ни да не говоримо.

Уз то, због споразума сада се као један од главних заговорника независности Косова појављује веома моћни Израел, тиме што они имају интерес да Косово као „муслиманска држава“ која је пристала да амбасаду отвори у Јерусалиму постане и члан Уједињених нација да би сама амбасада у Јерусалиму имала смисла.

О Вучићу који је пристао да судбину државе чији је председник веже за унутрашња питања Израела, тешко да има шта да се каже а да то о њему већ не знамо. Самим тим што је пристао да по жељи Израела пребаци седиште српске амбасаде у Јерусалим и да Хесболах, који нема никакве везе са Србијом, прогласи терористичком организацијом, а заузврат од Израела не само да не добије ништа, већ да чак Израел део српске државе призна као другу државу, Вучић је себе још једном легитимисао као тренутно највећег непријатеља српског народа.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

КМ интервју: Предраг Јакшић - Постављањем приоритета разоткрићемо ко нас лаже о КиМ

Зачетник теорије о крипто - ријалитију, драматург и редитељ Предраг Јакшић, гост је КМ интервјуа који нам открива како да видимо ствари које се одигравају тик испред наших очију а замаскиране су лажном "реалношћу".

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Предраг Јакшић: Антиковид спотoм Владa Србије промовише сатанизам

Видео спот Министарства здравља којим се препоручује да - не прилазимо људима које волимо, многи су погледали и прилично се згрозили њиме. Садржај који је дубоко противан не само људској већ и природи уопште, узнемирио је све који су га погледали. Језиво је сазнање да, "тамо негде" у Србији постоје људи који управо такве идеје желе да промовишу.

 
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Предраг Јакшић: Крвна њива од 100 евра

Неко ће рећи да је опасно оцењивати туђе мотиве. Не слажем се с тим. Мотиви су узроци свега кључног што се дешава у људској цивилизацији, када њих не бисмо оцењивали не бисмо ни учествовали у животу, не бисмо били живи.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине