Вести:

среда, 26. август 2020.

Синдикат запослених у полицији: немате обавезу да носите маске ни да плаћате казне

среда, 26. август 2020. | Уреднички колегијум 0

Синдикат запослених у полицији издаo je проглас којим обавештава народ да не постоји законка обавеза ношења маски ни плаћања казне због непоштовања мера Кризног штаба.

Синдикат запослених у полицији издаo je проглас којим обавештава народ да не постоји законка обавеза ношења маски ни плаћања казне због непоштовања мера Кризног штаба.

Текст прогласа преносимо  уцелости:

 

ПРОГЛАС НАРОДУ

ГРАЂАНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НИСУ ДА ПОШТУЈУ МЕРЕ КРИЗНОГ ШТАБА КАО НИ ДА ПЛАЋАЈУ КАЗНЕ ЗБОГ НЕНОШЕЊА МАСКИ


Руководтсво синдиката упознаје грађане Републике Србије да на основу више чланова Устава Републике Србије, закона, одлукапривремене Скупштине Народа Србије и одлука Светске здравствене организације, немају никакву законску обавезу да поштују одлуке Кризног штаба Ковид - 19.

- Члан 24 Устава: Људски живот је неприкосновен

- Члан 25. Устава: Психићки  ифизички интегритет је неповредив.

Нико не може бити изложен нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавњу, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка.

- Препорука је Светске здравствене организације да се маске не носе и да маске наносе више штете него користи.

- Кризништаб није "законом уређено тело" него саветодавно тело Владе и не може да донесе ило какав обавезујући акт, већ само да даје препоруке Влади како даље да поступи  увези са епидемиолошком ситуацијом и епидемиолошким мерама.

- Одлука о формирању Кризног штаба није објављена ни у Службеном гласнику Републике Србије, ни на сајту Владе те и из тог разлога Кризни штаб не поседује никаква законска овлашћења.

- Привемена Скупштина народа Србије дана 17.06.2020. године, распустила је Кризни штаб Ковид - 19.

Из напред наведеног грађани немају никакву Уставну и законску да носе заштитну маску, нити припадници полиције, комуналне полиције, и инспекцијске службе имају право да пишу казне.

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ 




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA)

Др медицине Јасмина Пеев, са богатим радним искуством у западним земљама, за КМ Новине пише о ванредим мерама поводом пандемије Корона вируса, шта се иза њих у ствари крије и како превазићи, односно победити владаре света који би да све и свакога контролишу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др мед. Јасмина Пеев: Ауто-геноцидна здраствена политика велеиздајничке ''владе Србије''

' 'Председник Србије'', AV, је најавио да ће 2 милиона становника наше јуначке отаџбине бити међу првима у свету да се вакцинишe. Његова најава изазвала је протесте који и данас трају. Свако вече, у уживо преносима, могли смо на Јутујубy да видимо најупорније родољубе како седе са оцем Антонијем, Дамњаном Кнежевићем, вођом Народних Патрола и многим племенитим људима пред Скупштином.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Предраг Јакшић: Антиковид спотoм Владa Србије промовише сатанизам

Видео спот Министарства здравља којим се препоручује да - не прилазимо људима које волимо, многи су погледали и прилично се згрозили њиме. Садржај који је дубоко противан не само људској већ и природи уопште, узнемирио је све који су га погледали. Језиво је сазнање да, "тамо негде" у Србији постоје људи који управо такве идеје желе да промовишу.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине