Вести:

уторак, 4. август 2020.

Функционери тзв "републике Косово" воле ћирилицу

уторак, 4. август 2020. | Уреднички колегијум 0

У Косовској Митровици инсталиран је натпис "Волим К. Митровицу" као одраз љубави према свом граду.

У Косовској Митровици инсталиран је натпис "Волим К. Митровицу" као одраз љубави према свом граду.


Ово би свакако био леп и занимљив гест када би маакр делимично био истинит.

Наиме, тродимензионални натпис дужине 17 метара, светлећи и у бојама српске заставе, обезбедио је Привремени орган Косовске Митровице.

Првремени орган је патрљак некадашње општине Косовска Митровица која је функционисала у оквиру система Републике Србије. И ова, међу другим општинама, угашена је након потписивања Бриселског споразума, нешто пре новембра месеца 2013. године када су по први пут у историји одржани сепаратистички избори на северу Косова и Метохије. Гашењем српских општина само је ојачана "државност" шиптарских сепаратиста који су пре Вучића могли само да сањају о оваквом расплету догађаја.

Укидањем ових општина настали су привремени органи чиме су створени услови да се распишу локални избори у тим општинама. Како не би ометали стварње шиптарске државе на КиМ, Скупштина Србије којом је председавао Небојша Стефановић током владавине Александра Вучића, никада није расписала те изборе. Тако су наставили да живе потпуно нелегална управна тела на простору КиМ а то у корист илегалних сепаратистичких квази-институција које су у потпуности преузеле сву надлежност.

Најзанимљивије од свега управо је чињеница да су све то спровели људи који су свесно прихватили положаје и привилегије у новокреираним општинским органима знајући да ће тако озбиљно и тешко поправљиво нашкодити држави Србији на Косову и Метохији, а тиме и свом граду Косовској Митровици.

Instalacija

Председник Привременог органа, Александар Спирић, под присилом, уцењујући раднике општине, као овце из тора их је извеи на гласање на тим шиптарским квази-изборима како би помогао учвршћивање албанских власти.

Додатно, он и сви чланови тог органа истовремено су чланови Вучићеве "Српске листе" која је регистрована по законима такозване и илегалне "републике Косово". Та странка је својин гласовима у оквиру сепаратистичког система на КиМ довела Хашима Тачија 2014. године, а касније ушла у коалцију са најтежим ратним злочинцима од Рамуша Харадинаја, Фатмира Љимаја, Кадри Весељија и других.

Током учествовања у сепаратистичкој власти Вучићева "Српска листа" је гласала за пензије албанским ветераним а терористичке УЋК, учврстила "државну границу" према Црној Гори, омогућила оснивање Војске Косова и тако даље, и тако даље...



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Да ли су то људи који воле Косовску Митровицу коју су својим животима бранили Срби из овог града?

Ово није први квази-националистички потез ових људи, било их је више. Зато су Срби са Косова и Метохије и створили изреку: "Што већа издаја, то већи споменик".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Иван Максимовић: Вучићева ''Српска листа'' непрестано у савезу са шиптарским екстремистима! - КМ Новине

Иван Максимовић: Вучићева ''Српска листа'' непрестано у савезу са шиптарским екстремистима! #Aleksandar #Vučić #Srpska #lista #Izdaja #Kosovo #Metohija #Srbija ''Српска листа'' коју је основао Александар Вучић нараста у све веће зло по интересе српске државе и народа уз подршку државних органа Србије!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Вучић признао да је својим именом био на листи сепаратистичких ''избора'' тзв ''републике Косово'' и да је издао КиМ! - КМ Новине

Вучић признао да је својим именом био на листи сепаратистичких ''избора'' тзв ''републике Косово''! #Vučić #Palmer #Izdaja #Kosovo #Metohija #kmnovine Свако мало Вучић се дотакне онога што му причињава највеће муке - то што јесте издајник и што упркос терору, страховлади, контроли неонацистичких режимских блатоида сакрива своја антидржавна непочинства, постоје они који много радије од "Вучћу педеру" кажу - Александре Вучићу, ти јеси највећи издајник кога историја српског народа памти!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Сарађујући с Харадинајем Александар Вучић издаје Косово, трудећи се да то учини на најбржи могући начин - КМ Новине

Сарађујући с Харадинајем Александар Вучић издаје Косово, трудећи се да то учини на најбржи могући начин 19. априла 2013. српска власт на челу с Ивицом Дачићем (који је тада био премијер) и Александром Вучићем (који је од 2012. први потпредседник владе, од 2014. премијер и од 2017.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине