Вести:

Monday, August 3, 2020

НП ''Отаџбина'': Пре Вучића, север КиМ је изгледао као било који други део Србије, а не овако

Monday, August 3, 2020 | Уреднички колегијум 0

"Када је потписао Бриселски споразум Александар Вучић је сепратистима предао и судство и полицији и телекоминикације и енергетику чиме је починио дело националне велеиздаје"

"Када је потписао Бриселски споразум Александар Вучић је сепратистима предао и судство и полицији и телекоминикације и енергетику чиме је починио дело националне велеиздаје"


Посета министра унутрашњих послова самопроглашене "републике Косово" Агима Велијуа северу Косова и Метохије, конкретно општини Зубин Поток, није ништа необично. Тим пре, јер је пре њега север Косова и Метохије, додуше ненајављено, посетио и Хашим Тачи када се возикао чамцем по вештачком језеру Газиводе. И некадашњи председник владе „Косова“ Рамуш Харадинај долазио је на север Косова и Метохије када је требао са „Српском листом“ да формира владу.

Али ова посета министра унутрашњих послова сепаратистичке владе има другачији карактер. Њега су званично дочекали председник „Српске листе“ и потпредседник владе „Косова“ Горан Ракић као и заменик министра унутрашњих послова Милан Радојевић. Наведени функционери „Српске листе“ били су домаћини Велијуу и са њим обилазили север Косова и Метохије.


Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ указује да пре доласка на власт Александра Вучића тако нешто на сверу Косова и Метохије није виђено. На сверу КиМ нису била присутна возила било са КС или РКС таблицама јер таква возила нису наилазила на симпатије српских житеља. У сваком смислу север Косова и Метохије изгледао је попут осталих региона Републике Србије било да је рашки, моравички или неки други. Када је потписао Бриселски споразум Александар Вучић је сепратистима предао и судство и полицији и телекоминикације и енергетику чиме је починио дело националне велеиздаје по члану 306 и 307 кривичног законика. Последица тога је слободан упад РОСУ полиције на север Косова и Метохије што је до тада било незамисливо. Приликом једног таквог упада ове специјалне полиције ухапшен је и директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић кога су као кера држећи га за кравату водали улицама Приштине а присутни становници Албанци су се наслађивали и подсмејавали.


Прошле године упад РОСУ полиције у Зубин Поток завршио се тако да су претучени становници села Доње Вараге од којих је њих десетак завршило у болници. Међу онима који су били претучени је и шеф УНМИК-ове канцеларије у Зубином Потоку. Његово пребијање пре свега има везе са његовом националношћу јер је у питању Рус.http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.htmlИнтересантна чињеница је да је заменик министра полиције „Косова“ Милан Радојевић пре неки месец именован и за директора Пензијског осигурања за север КиМ што јасно илуструје како Александар Вучић награђује оне који издају државне и националне интересе Србије. Ту праксу да се новац прима и са једне и са друге стране, и из Београда и из Приштине, користи и остали део чланова „Српске листе“ а међу њима и Горан Ракић који је потпредседник владе самопрогалшене "републике Косово" одакле прима једну палту а са друге стране је и директор комуналног предузећа Стандард из Косовске Митровице у којем прима плату из Београда. Ово је класичан пример како председник Србије нагрђује своје послушнике или боље рећи издајнике. Једно је сигурно да после силаска са власти неће само Александара Вучић одговарати за кривично дело националне велеиздаје него и они пре свега којекакви министри, посланици, председници општина који тако учествују сепаратистичкој власти самопроглашне републике Косово.


Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ поздравља став председника Србије да Срби не треба да се појаве на обележавању прославе „Олује“ у Книну. Нажалост, председник нема исти аршин за све Србе јер учешће у скупштини и влади самопроглашене републике Косова је још већа брука и срамота за Србе и српску дражву него присуство на обележавању „Олује“. И оно што је најчудније, ни хапшење Марка Ђурића, ни хапшење великог броја Срба повратника, ни увођење такси на српску робу из централне Србије не може да натера „Тачијеве Србе“ да напусте владу и скупштину „Косова“ јер им то не дозвољава председник Србије.


Како радили, тако нам Бог помогао. Косовска Митровица
03.08.2020. године                 Информативна служба
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Браћа Вучић наоружали Војску Косова - КМ Новине

По повратку из Њујорка српски председник Александар Вучић, којем су заплењени сви рачуни у иностранству, најавио је да ће сам донети тешке и болне одлуке, мислећи на признавање независности тзв. "републике Косово", како је то и неовлашћено потписао у Бриселу. Српска листа у парламенту Косова треба да изгласа Закон о Војсци Косова.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

У Звечану поцепани плакати СНС-а (ФОТО) - КМ Новине

У Звечану, на северу Косова и Метохија, највећи број СНС плаката излепљених у оквирукампање за ове нерегуларне изборе, поцепан је. Непознате особе су, пре неколико дана, у центру Звечана поцепале велики број плаката којима се пормовише странка Александра Вучића, СНС.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

НП ''Отаџбина'': Вучић да не кука што су други из УН изместили преговоре о КиМ, него да их тамо врати - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Вучић да не кука што су други из УН изместили преговоре о КиМ, него да их тамо врати #Vučić #Izdaja #Kosovo #Metohija #UN #Ujednjene #nacije #Srbija #Otadžbina #Pokret Иако месецима Александар Вучић говори да нема преговора са сепаратистима из Приштине док они не укину таксе, на само један миг Ангеле Меркел председник Србије састаје се у Берлину са Хашимом Тачијем и Рамушем Харадинајем.КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.