Вести:

субота, 1. август 2020.

Разрешење Александра Вучића (ВИДЕО)

субота, 1. август 2020. | Уреднички колегијум 0

"Разрешење Александра Вучића" назив је конференције за новинаре одржане у Прес центру у Београду.

Конференција за новинаре "Разрешење Александра Вучића"
Са конференције за новинаре






"Ова конференција је резултат скупа којије почео као народни отпор низом скупова испред Дома народне скупштине" рекао је др Љубомир Т. Грујић на самом почетку.

"Ја сам желео да пренесем, целој Србији, свим држављанима Републике Србије где год су, оно што се догађа на том скупу који ја оцењујем да из скупа протеста прераста у скуп одбране очувања територије, права и слободе народа Републике Србије. И да је то клица, која ће можда да усахне, а можда ће да доведе до тога, што је циљ и ове конференције, да се такви скупови организују широм Србије сваког петка, суботе и да представљају сабор за очување територије, права и слободе народа Републике Србије" додао је др Грујић.

Он је затим говорио о досадашњим настојањима да се одржи Уставни поредак Републике Србије који, како је подсетио, Александар Вучић крши од када је дошао на власт.

После њега говорили су проф. Божидар Митровић, доктор правних наука и новинар Дарко Васовић.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Тражио смену А. Вучића који је изигравањем и одбацивањем Устава дошао на власт - КМ Новине

Тражио смену А. Вучића који је изигравањем и одбациванјем Устава дошао на власт #Aleksandar #Vučić #Predsednik #Srbija #Kosovo #Metohija #Ustav #Vlast #Smena Показно је како су сложни у противуставним деловањима и актима безобзирно се ругајући народу у немоћи да уставним путем, поступком, мирнодопским средствима, заустави њихово растурање државе и јачање двоструке окупације: њихове и стране окупације.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

ДА СЕ НЕ ЛАЖЕМО: Александру БУЧИЋУ и народним посланицима - КМ Новине

ДА СЕ НЕ ЛАЖЕМО: Александру БУЧИЋУ и народним посланицима #Vučić #Mediji #Laž #Manipulacija #Neistina Тачно је да Србија не може да издржи гомилу Ваших обмана и превара које чините после доласка на власт, од 2012. године, у односу на Ваша обећавања и уверавања дотле.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Закључак државотворне конференције ''Васкрсавање Србије'' - КМ Новине

Закључак јавне државотворне конференције за новинаре "Васкрсавање Србије", одржане у Прес-центру УНС-а 24. априла. 1. Срби , в рат имо се сви Богу и покајмо се сви заједно за све наше грехе и молимо Господа Бога да нам у овој тешкој ситуацији помогне . Он ће одлучити колико смо заслужили Његову помоћ .




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине