Вести:

петак, 10. јул 2020.

Др мед Јасмина Пеев: Још један муратовски говор из кукавичјег јајета

петак, 10. јул 2020. | Уреднички колегијум 0

''Hаш'' председник одржа још један беднички говор у духу Мурата чију стратегију толико цени да се и не стиди пред поносним срБским родом да гa јавно хвали.




Пише: Др мед Јасмина Пеев



Овај измилели Мурат из неког кукавичеј јајета, које су највероватније подметнули језуитски ватикански педери на нашу политичку сцену, био је на нивоу својих первертних газди - свака реч му је смрдела на психопатију, зло и исмевање криминалаца и серијских убица.

Прво,''председник'' (без легитимитета, јер изборе нико није котролисао) је ненаоружани народ оптужио за ''политичку бруталност'' не сматрајући за неопходно да аргументује слање коњице и оклопних возила на улице Београда! Ненаоружан народ му је насилан, а он употребљавајући сву силу апарата, није бруталан?



Остављам Вам, читаоци, да се запитате... А, иначе, свако ко је гледао директан пренос Дејана Златановића и Србин.Инфо-a на Јутјубу, могао је да види својим очима, ОКЛОПНА ВОЗИЛА, тако да нема рекла- казала! Бруталност се не може приписати народу! Ни онима који су мирно седели на београдским клупама, стајали пред Скупштином као Дамњан Кнежевић… Оправданог беса, јесте било код неких. Али, шта психопате могу да разумеју о Правди! Не вреди им то ни објашњавати, јер ће и то заменити тезама на штету Истине, Правичности…

То није био организован протест, као што лаже овај психопата! Једна бака, пред скупштином речe директно за Србин.Инфо: ''Oвде сам јер имам унуче од 5 година и нећу да га вакцинишу са ко зна чиме са запада...'' (вероватно је мислила на стерилизацију која је могућа и практикована преко вакцина у Африци, на Филипинама...)*. Бака, мала, ситна, беше под утиском претходног застрашујућег говора овог ''председника'' без образа и части, који се користи лажном пандемијом као што се користи са било којом другом лажи. ''Овде сам, јер хоћу бољи живот за моју децу...'', рече један Човек окрвљављеног лица, Дејану Златановићу. Његова слика се налази и на РашаТодеј.



''Ванредно стање пре избора, онда лажирани бројеви болесних, па опет ванредно стање - то је недопустиво'', рече један младић из групе. У позадини уживо преноса, чују се цело време јаки мушки гласови :...''не дамо светиње'', ''не дамо децу'', ''издао си Косово'', ''ово је Србија''...

Зашто je AV психопата? Зато што у оваквој ситуацији не одговара народу него само прича о себи: ...'' он се не плаши, он путује уморан за Француску, он све ради како треба...''! Чист нарцизам који живи у егоистичним, неморалним, нечовечним бићима који егзистирају само за себе, кроз себе. Али такав, он зна да прича о замени теза и оптужује друге, пројектујући на њих управо оно што он ради: употребу непропорционалне силе према ненаоружаном народу! Нема милости за десничаре и фашисте,’’ каже! Па, кад су психопате знале шта је то, милост? Само према шиптарима, трговцима наших органа, има ‘милости’’ која је уствари чисто зло, неморал својствен најгорим сатанистима! Премa Немцима који су нас три пути нападали, има те болесне, нарцисоидне ‘милости’’ - њима предаје Војводину! Шиптарима Косово! Он нема милости за срБски народ!



И каже, не зна, зашто народ прича о некој издаји! Док је предавао правосудни, економски и комуникациони систем Србије Албаницима, није мислио да је то велеиздаја? 

Е, па ‘председниче’’, време је да разумете шта је то народ викао! Без замена теза. Јесте, ИЗДАО СИ СРБИЈУ! И за такве, постоји закон на који су пљувао све ових 8 година! Ниједан закон који чува суверенитет земљe и понос Србије ниси испоштовао! Зато и причаш o неком свом страху (ти, па ти, твоји страхови о којима нормалини људи не причају пред јавношћу)? Јер, несвесно, ако не свесно, знаш добро шта си почино! Дело ВЕЛЕИЗДАЈЕ које се најстрожије кажњава према нашем Уставу!

Ти си доказан криминалац који пружа руке једном шиптарском злочинцу, који се спрда са Ђукановићом над нама, који не спомиње нити Јасеновац, нити НАТО злочине...

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ, ТИ СИ КРИМИНАЛАЦ којег морамо да стрпамо тамо где не може више да нам штети! Шта ћеш ти у Француској? Да предаш, још неки педаљ наше крваве земље!?

Психопате, само оне, могу да разумеју људе који се радују смрти у нашој земљи - и ти, јавно признајеш да разумеш такве, јер си од те криминалне сорте задојене Муратовом геостратегијом, којој се дивиш! Такође, ругаш се некима које си похватао, изговаараш њихове надимке с презиром... а не спомињеш притвор Дамњана Кнежевића чији су дедови дизали буне прoтив Муратових слугу без душа који ропством, мачем, силовањем покрадоше наше просторе и посејаше језу, беду, немилост, гадост... Наши јунаци су и те баке које изађоше пред Скупштину за своје унуке! Очеви оскрвљављеног лица! Млади са маскама тражећи Истину! За такве, ти немаш, ни једну реч!



Не, није народ који је изашао на улице заслужио да га ти етикетираш као криминалца и фашисту! Ти замењујеш тезе, Мурате! Не, људи нису тужни и огорчени због буне, него због тебе! Кажеш, нећеш да издаш Косово! Сви знамо, да лажеш! Ми истину сазнајемо само преко странаца који говоре по својим медијама о твојим ''договорима''. Знамо, како ти играш за Србију са странцима - без главних шаховских фигура. Избацио си Кину, Русију из преговора! Клинтоновима и енглеским психопатама полажеш рачуне, не знајући да они раде за ватиканске змијетине као и Трамп! Свима лижеш чизме, муратовcко копиле! Аустријанцима си потписао прихватање мигранта које они неће - њима правиш куће и станове...

Не знаш ко су Срби! Никад нећеш разумети, јер ти разумеш, само оне теби једнаке, који желе смрт нашем роду! Мурате, без душе! Такве, који воле ропство, лаж, ислам (педофилију)... такве је Његош осуђивао на најстрожеказне! И, тако су Срби опстали - чистећи зло! Време је да се чистиш! Хоћеш поштовање закона? Онда се предај - знаш да си велеиздајник, па у затвор, пред Закон, Да одговараш! Није Закон само за народ! Имунитет не важи за тебе, психопато!

На твоје место хоћемо Докторку Јовану Стојковић - да она објаснио свету, зашто народ неће вакцине, неће твоје мере, неће тебе...*

У срБској 7529 години,
8-ог червенa
Др Јасмина Пеев



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

др Јасмина Вучић Пеев: Кукавичје јаје - Мурат усред Скупштине Србије - КМ Новине

др Јасмина Вучић Пеев: Кукавичје јаје - Мурат усред Скупштине Србије Има птица које подмећу својe младе у туђа гнезда како би их други хранили. Кад порасту ове птице углавном уништавају и потомсво и дом гостопримљивог хранитеља.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

ПРЕПОРУЧУЈЕМО: Психопатија муратовог медијског мрака - КМ Новине

Као лекар са психијатријским искуством, приметих не само страх код те преплашене шачице забекнутих него и когнитивну дисторзију - било je неверицe, збуњености, тугe y њиховим очима. Видесмо првог човека наше државе како стоји сам, без народа, на месту где је убијен вођа такозване опозиције.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Др Јасмина Пеев: Одцепимо се од АV и његовог поданичког режима, одбрана земље је на нама не на Гандију - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Одцепимо се од АV и његовог поданичког режима, одбрана земље је на нама не на Гандију Видимо да је срБски народ на Косову притеран уза зид. После свих ''преговора'' и ''дијалога'', влада позива на Гандија и не помиче ни мали прст да помогне на било који начин.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине