Вести:

четвртак, 23. јул 2020.

Бела Паланка поручила Вучићу: Исели мигранте или ти их на леђима доносимо у Јајинце (ВИДЕО)

четвртак, 23. јул 2020. | Уреднички колегијум 0

Млади Србин из Беле Паланке обратио се Вучићу поводом тихог насељавања миграната у овом граду.

#Мигранти #Србија #БелаПаланка #Криза #Џихад #исламисти #Терористи #КМновине
Мигранте из Кикинде пребацују у Белу Паланку

Проблем са мигрантима у Србији постаје све већи. Њихово насељавање је систематско и планско а то се углавном чини у оним деловима Србије где је неопходно неутралисати српски фактор ради потпуног уништења Србије.

Тако се мигранти насељавају у оне делове земље у којима је кроз историју народ показао спремност на снажан отпор. Зато је југ Србије "атрактиван" као део који треба разроити, уништити да би се отпор уништавању државе и народа у Србији, у потности онемогућио.

Ипак,он се полако јавља и постаје све јачи. Послушајте младића из Беле Паланке шта је поручио Вучићу поводом насељавања миграната у њихов град:


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:



Оправдана је бојазан од проблема које могу да створе а нарочито што о тим проблемима медији удружено ћуте, представљајући мигранте као доброћудне и ненасилне. Многе европске земље већ одавно имају проблем са арапским мигрантима који такође уживају пуну заштиту тамошњих влада које су, као и актуелна у Србији, у канаџама глобалиста, највећих непријатеља здравих нација чијим разбијањем ће се створити неодређене анационалне групе.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


Такви народи су најподложнији прихватању свог униптења јер зарад личног интереса и преживљавања спремни су да промене свој национални идентит а "стари", уништени, више није у стању да их окупи окоједне, колективне идеје заштите народа и државе. Управо то се дешава и у Србији.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шиптари у Шведској на листи ''топ десет'' силоватеља по етничком пореклу - КМ Новине

Шиптари у Шведској на листи ''топ десет'' силоватеља по етничком пореклу #Šiptari #Albanci #Švedska #Silovanje #Nasilje #Zločin #izbeglica #Migranti #Evropa Истина која је шокирала Шведску, о етничкој припадности криминалаца, званично је истраживање чији су резултати, нажалост, махом остали у границама те земље o чему су писали само ретки медији у тој земљи а "КМ новине" преносе ову причу.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОДВРАТНО: Кесић у својој емисији силовање назвао ''етно наслеђем'' и позвао мигранте да исто чине - КМ Новине

ОДВРАТНО: Кесић у својој емисији силовање назвао "етно наслеђем" и позвао мигранте да исто чине #Кесић #Мигранти #Увреда #Злочин #Напад #Kesić #Uvreda #Zločin #Napad Водитељ ТВ емисје "24 минута" на Тв О2 (некада Б92), Зоран Кесић, у својој емисији силовање жена назвао "нашим" и "етно" наслеђем.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сорошева мрежа стоји иза мигрантске кризе на Балкану - КМ Новине

Сорошева мрежа стоји иза мигрантске кризе на Балкану #Srbi #Kosovo #Metohija #Iseljavanje #Progon #migranti #Albanci #Vlast #Beograд #кмновине Мађарски премијер Виктор Орбан оптужио је данас америчког финансијера Џорџа Сороша и његову мрежу за организовање миграција широм Балкана, преноси Танјуг.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине