Вести:

петак, 10. јул 2020.

Бранко, отац министра Небојше Стефановића, лажирао сопствену смрт!? (ФОТО)

петак, 10. јул 2020. | Уреднички колегијум 0

Пре четири дана медији су јавили да је отац Небојше Стефановића, Бранко, умро од Корона вируса, међутим то изгледа није тачно!

#Бранко #отац #министар #Небојша #Стефановић #Лаж #Измишљено #Смрт #Ковид #Корона #Вирус #Афера #Крушик
Небојша Стефановић и његов, не баш покојни отац, Бранко

Лажи бескрупулозног диктатрског режима у Србији не познају граниу! Видели смо да властодршци не презају не само од најгорих бруталности већ ни од најгнусјнијих лажи!

Медији су редом пренели вест како је Бранко Стефановић, отац министра унутрашњих послова Србије, Небојше Стефановића, изгубио битку са Корона вирусом. У међувремену су се појавили докази који недвосмислено показују да је све то у ствари најобичнија лаж! КМ Новине објаљују те доказе и пружају их читаоцима на увид!

Наиме, према умрлици која је објављена у дневним новинама, сахрана је требало да се обави 08. јула на новом бежанијском гробљу у Београду у 14.15 часова, односно да опело почне у 13.45. часова.


Међутим, на сајту "Београдска гробља", у одељку "термини" где се налазе обавештења о сахранама које ће се обави на дан посете, сутрадан и дан после, не налази се име Бранка Стефановића међу преминулим особама које ће бити сахрањене. Напротив, у термину сахране Бранка Стефановића који је наведен у тексту умрлице, најављене су сахране других особа!




У тренутку док пишемо овај текст, одељак сајта "Београдска гробља", термини сахрана - није доступан за преглед!

Да би сте увећали приказ, кликните на слику а онда је отворите у новом прозору, затим кликните још једном на њу (уколико ову страницу посећујете са рачунара)


Увећањем приказа јасно се може видети да страница http://www.beogradskagroblja.rs/Termini.htm? није доступна, односно приказана је грешка. Сасвим је могуће да ће се већ сутра, ако не и у току ноћи, изменити подаци и списак допунити именом Бранка Стефановића.

Међутим, редакција КМ Новина је извршила додатну проверу. Поред званичног сајта о београдским гробљима, обавештења о сахранам објављује и сајт "Умрлице.нет". На овом сајту, у одељку за сахране а за дан 08. јул ове године, за када је умрлицом у дневној штампи најављена сахрана Бранка, оца министра унутрашњих послова Србије, Небојше Стефановића, нема његовог имена! Списак се у потпуности слаже са списком са званичног сајта "Београдска гробља".


Ево и линка до те стране:

http://www.umrlice.net/index.php?option=com_content&task=view&id=23101&Itemid=86

Уколико нешто у међувремену буде и ту измењено свакако смо направили копију стране тако да било каква накнадна измена неће моћи да делује уверљиво већ супротно.

У прилог тврдњи да је смрт Бранка Стефановића лажирана, иде и то да се о његовој болести, односно да је заражен вирусом Ковид-19, није говорило у јавности. Када се узме у обзир колико јавних личности је на сва звона обзнанило своје стање и зараженост овим вирусом, са очигледним циљем дизања панике и приморавања народа страхом да прихвати наметнуте мере, више је него чудно да се стање Бранка Стефановића није провлачило кроз медије већ је вест о његовој наводној смрти, објављена напрасно и изненада. Такође, видели смо и то да је син Александра Вучића, Данило, проглашен зараженим и да је чак провео ноћ у Ковид болници на Београдском сајму а како је то било очиглено, са намером да се појача страх од овог вируса али и изазове сажаљење народа на самог председника Србије. Са оцем министра Стефановића то није био случај.

Такође, чак ни снимци ни фотографије "са сахране" нису приказани ни у једном медију а одлично знамо како дневни листови и таблоиди, и то нарочито про-режимски, воле да преплаве своје странице било каквом сахраном. Ову сахрану, нисмо видели. Треба ли се опет запитати - због чега?

Сумња да је Бранко Стефановић, заједно са својим сином и владајућим режимом у Србији лажирао сопствену смрт, пре свега долази одатле што је он био умешан у аферу "Крушик" и полу-илегалном трговином оружјем чиме је прибављена материајална корист од више стотина милиона евра, а можда и већа, те да је сада утекао на безбедно место са новцем који је тако накупљен.

Вероватно ће због овог пропуста уследити оштре казне оних који су дозволили да до њега дође а медији ће на сав глас покушати да убеде јавност да је Бранко Стефановић ипак мртав. Имена уредника свих тих медија треба забележити и по свргавању диктатуре у Србији, судити им за саучесништво и прикривање криминалних радњи.

Захваљујући таквим медијима сакрива се јођ једна, иако лако доказива, гнусна афера и неизмерна криминална природа режима Александра Вучића и његових сарадника.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Борац за независно Косово, МУП-у уручио опрему за ''скидање садржаја'' са сваког рачунара и телефона! - КМ Новине

Борац за независно Косово, МУП-у уручио опрему за ''скидање садржаја'' са сваког рачунара и телефона! #Kosovo #Metohija #Srbija #Okupacija #Norveška #MUP #Pdofilija #Oprema #Skidanje #Podaci Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је МУП добио опрему која омогућава да са сваког рачунара или телефона скине одређени садржај.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Стефановић МОЛИ да заживи америчка репресија у Србији - КМ Новине

Стефановић МОЛИ да заживи америчка репресија у Србији замолио ФБИ , тврди да је својевољно, да отвори канцеларију у Београду. Вероватно онако како су "замолили" и Тонија Блера да води и реформише српске институције. " Замолио сам директора да размисли о отварању сталне регионалне канцеларије ФБИ у Београду...




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Преузимање контроле - ФБИ у Србији - КМ Новине

Стефановић и Коми су разговарали о сарадњи двеју институција, као и о „најважнијим безбедносним питањима, укључујући и борбу против тероризма и вискотехнолошког криминала". Према речима министра, Београд жели свом „стратешком пртнеру" ФБИ да покаже како је озбиљан и поуздан савезник у глобалној борби против тероризма.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине