Вести:

понедељак, 20. јул 2020.

ИЗЈАВА ЗА РОБИЈУ Дачић: Обустављено повлачење признања, разграничење једино решење

понедељак, 20. јул 2020. | Уреднички колегијум 2

Србија је привремно зауставила акцију повлачења признања окупиране територије, Косова и Метохије, због тога што су се сепаратисти обавезали да неће водити кампању за признавања и учлањење тзв „Косова“ у међународне организације, поручио је у интервјуу за Блиц, министар спољних послова Србије, Ивица Дачић.

#Ивица #Дачић #Издаја #Косово #Метохија #Србија #Брисел #Споразум #Шиптари #Албанци


Свега неколико дана од када је у Бриселу поновно покренут дијалог између Београда, то јест председника Србије Александра Вучића и Авдулаха Хотија, представника система некадашњих вођа албанских терориста, српски министар спољних послова, Ивица Дачић, наводи да смо „далеко од споразума“.

„Нико не зна шта би требало да пише у споразуму, нити се о томе разговарало. Ако сам добро разумео, од септембра ће се о томе разговарати“, поручио је Дачић одговарајући на питање „да ли се то спрема споразум са косовским сепаратистима до краја ове године?“.

Потврдио је уједно да је Србија привремено зауставила акцију повлачења признања тзв „Косова“, што представља скандал, изречен од стране српског министра.

„Зато што се Приштина исто тако обавезала да неће водити кампању за признавање и учлањење „Косова“ у међународне организације“ рекао је Дачић.

Он, међутим, не верује да ће се шиптарски сепаратисти придржавати договореног, те наводи да је Србија спремна да у том случају поново настави са кампањом усмереном ка повлачењу признања.

„Овом акцијом спустили смо број држава који признају „Косово“ на мање од половине чланица УН-а, они данас могу да добију у најбољем случају за њих 92 гласа од 193. Зато је то њима велики трн у оку“, наводи Дачић, који ће остати упамћен, као издајник сопствене државе, због потписивања издајничког тзв „Бриселског споразума“.




http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Дачић који се у прошлости јавно изјашњавао да се залаже за разграничење као решење косовског питања и данас остаје при истом ставу.

„Причам десет година: разграничење. И данас то мислим“, кратко је објаснио, без икаквог срама.

Он, међутим, не види као препреку то што је најмоћнија чланица ЕУ – Немачка, против оваквог решења.

„То што је Немачка против не треба уопште да утиче на то да ми одустанемо. Разграничење је једина могућа и реална опција. Не захтева додатне проблеме, попут пресељења становништва. Подсетићу, сви су се противили прераном признању Хрватске и Словеније, па су Немачка и Аустрија прве то урадиле и признале их“, објаснио је.

Сматра уједно да опозиција неће да подржи овакво решење.
„Опозиција, шта је то? Која опозиција? Један виче ‘Косово је независно’, други виче ‘никако у ЕУ’, трећи ‘никако да се потпише споразум о разграничењу’. Знајући логику опозиције, ништа што Вучић уради они неће подржати“.

Овај политичар који влада већ 30 година, ништа добро није урадио за Србију и Србе за то време, осим за себе и свој џеп. Дачић је познат по томе да се шлепа уз сваку власт, и да све ради из сопствене користи. Он је једна од највећих брука и срамота за српски народ.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић истовремено тражи повлачења признања Косова и оснивање Велике Албаније на КиМ! - КМ Новине

Дачић истовремено тражи повлачења признања Косова и оснивање Велике Албаније на КиМ! #Дачић #Вучић #Издаја #Признање #Косово #Метохија #Србја #Велика #Албанија #Kosovo #Metohija Увежбаним политичким манипулацијама Ивица Дачић покушава да представи свој рад као некакав патриотски успех док истовремно, ако мало боље погледате, признаје да спроводи издају.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић као део суверене владе без суверенитета - која мора одмах да падне! - КМ Новине

Дачић као део суверене владе без суверенитета - која мора одмах да падне! #Dačić #Ivica #kmnovine #Vlada #Ministar #Vučić #Izdaja #Kosovo #Metohija #Jarinje #Prelaz #Srbija #Brisel #Sporazum, #Granice #Šiptari #separatisti #Laž #Propaganda Србију је постала позорница најбаналнијих трагикомичних комада изанђалих политичара.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НП ''Отаџбина'': Дачић разграничењем ствара Велику Албанију - КМ Новине

Изјава министра спољних послова Ивице Дачића да је „разграничење" са јужном српском покрајином званична државна политика Републике Србије је неодговорна, неозбиљна и штетна по националне и државне интересе Републике Србије. Поставља се питање када, где и који државни орган је донео овакву платформу о државној политици Србије и на основу којег члана Устава Републике Србије?




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КиМ.инфо    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Анониман21. јул 2020. 19:37

    Крват Ивица, шиптар Љајић, АV непознатог порекла... шта очекивати од те велеиздајничке банде?

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман25. јул 2020. 09:23

    Земљо отвори се и прогутај ове Српске дебиле и лопове

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине