Вести:

уторак, 28. јул 2020.

Др мед. Јасмина Пеев: Ауто-геноцидна здраствена политика велеиздајничке ''владе Србије''

уторак, 28. јул 2020. | Уреднички колегијум 1

Председник Србије’’, AV, је најавио да ће 2 милиона становника наше јуначке отаџбине бити међу првима у свету да се вакцинишe.

#Јасмина_Пеев #Здравтсво #политика #Влада #Србија #Издаја #Геноцид


Пише: Др мед Јасмина Пеев



Његова најава изазвала је протесте који и данас трају. Свако вече, у уживо преносима, могли смо на Јутујубy да видимо најупорније родољубе како седе са оцем Антонијем, Дамњаном Кнежевићем, вођом Народних Патрола и многим племенитим људима пред Скупштином. Њихови захтеви, песме, рефлексије... су занавек уписани у аутентичним видео записима које Дејан Петар Златановић неуморно производи у срБском духу веродостојне Истине а по страни свих меинстрим медија. Довољно је потражити ''Србин.инфо'' на Јутјубу око 21 сата да би постали део ове јединствене атмосфере где неписмене баке опевају своју љубав према Косову, срцу Србије, где професори универзитета храбро критикују власти, где девојке невероватне лепоте и храбрости, као Сара, стоје yсправно после полицијских тортура да додају реч Истине на Истину... где срБски дух Правде живи. После неколико проведених ноћи уз ове наше људе, буди се нада, да ћемо као народ преживети и да лажне оптужбе о неком хулиганиству остају само сведочењa о перверзности актуелних велеиздајника на челним позицијама. Kад је требало склањати мурате, легализовану педофилију ислама и друге сотонске струје у друштву...  тако је увек бивало.

И ето, Новости објављују*, невероватну вест: у првој половини ове године, има мање мртвих него прошле! Дакле, сво уливање страха народу, све мере одузимања слободе, затварања просветних установа, ношења маски... јесу биле у служби болесних, психопатских покушаја да се народ застраши, парализује, пороби, обесправи и затвори у ''социјаној изолацији''! Вирус короне нема већу смртност од обичног грипа!

После ове објаве Новости, јасно мора бити свима, да нас je влада обмањивала, варала и да нам спрема отров у облику обавезних вакцина -  као што је Новартис** у Пољској тестирао своје вакцине, на најслабијима, тако планирају да нас, поносне Србе, ставе у прве редове за тестирање вакцина сумњивог порекла и то под непознатим параметрима вируса о коме се још увек скоро ништа не зна (ни тачно време инкубације; ни период инфекциозности; ни способност мутација... ).
 
Шокантне изјаве Кризног Штаба на дан 24. јула су криминалне, нехумане и одговарају овој велеиздајничкој влади којој је здравље народа и његов просперитет, задња рупа на свирали:

- признавањем да се не зна ништа о томе, може ли неко имати два пута корону, признало се да се не зна може ли једна вакцина да спречи ''пандемију'' (јер ако има више различитих колонија вируса, онда мора бити више различитих вакцина, a ако вирус мутира, вакцина не може да буде сигурна заштитa); даље, то може да значи, да би нас морали евентуелно сваког месеца вакцинисати (према брзини мутације вируса)

- више од 2000 храбрих срБских лекара који су потписали захтев за смену ''кризног штаба'', дефинисано бројење жртва ''пандемије'', компетентне људе на челу информативног тима... су изложени руглу

- ''њихов број је ништа према 33 000 лекара који раде у Србији'', кажe бедни Кризни Штаб и не улази у дискусију о томе шта је најбоље чинити за наРод! Њих није брига шта ови протестујући лекари желе, зашто пишу захтеве... Неодговарање на критике колега - јесте признање сопственог криминалног деловања!
 
Психопате које се углавном концентришу на топ-позицијама владајућих органа, не само да помућују здрав разум, него сада отворено раде на томе да убију економију и имају очигледно планове да глађу уморе људски род - о психопатији као болести и с њом повезаним глобализмом владавине не-права говори и магистар психологије, психотерпеут Александар Митровић - ако имате 1 и по сат слободног времена, посушајте га:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

 
Пошто ратовима нису успели да поробе Словене, нити исламским мачем џихада нису успели ни после 1400 година постојања да угасе Православље... сада покушавају са утеривањем страха да ућуте сваки протест и наметну тоталну контролу над робовима. Како би иначе шачица психопата владала милијардима људи, ако не кроз манипулацију, менталну манипулацију базирану на страху? Страх паралише - он је контраст љубави ( а не мржња)!
 
Политика обавезне вакцинације у овим условима лажне пандемије јесте шизофрена и може се сматратити ауто-геноцидним актом.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html

 
Морамо се апсолутно одупрети њиховим плановима вакцинације и урушавању економије:

1) Зашто не смемо дозволити мандаторну вакцинацију, о томе сам писала у чланку који је дао подршку Др. Јовани Стојковић: КЛИК на ову страну⇗

2) Сађењем сваке семенкице (коју још имате у данашњем воћу и поврћу) на герилски начин, на сваком педљу земље - претворимо наше просторе у БЕСПЛАТНЕ БАШТЕ; стварањем бесплатних услуга, подучавањем без накнаде, даровањем, дељењем... стварамо хумано друштво у коме нико не може да купи никога; тако, ДАРОВНА / МАЈЧИНСКА ЕКОНОМИЈА убија њихов систем  и СОЛИДАРНОСТ осигурава преживљавање: КЛИК на ову страну

У овом духу родске солидарности, мајчинске дарежљивости, ево и превентивних здраствених мерa за срБски народ: КЛИК на ову страну
 
Свима с благословом,
Др Јасмина Пеев
у срБској 7529 години, 26-ог червена

 



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Предраг Јакшић: Антиковид спотoм Владa Србије промовише сатанизам - КМ Новине

Видео спот Министарства здравља којим се препоручује да - не прилазимо људима које волимо, многи су погледали и прилично се згрозили њиме. Садржај који је дубоко противан не само људској већ и природи уопште, узнемирио је све који су га погледали. Језиво је сазнање да, "тамо негде" у Србији постоје људи који управо такве идеје желе да промовишу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију - КМ Новине

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију #Razbijanje #Drzava #Srbi #Srbija #narod #Vlada #Izdaja #vlast "НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни Балкан'', у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима, јесте дозвољен.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др мед Јасмина Пеев: Још један муратовски говор из кукавичјег јајета - КМ Новине

Др мед Јасмина Пеев: Још један муратовски говор из кукавичјег јајета #Вучић #Издаја #Србија #Влада #Протести ''Hаш'' председник одржа још један беднички говор у духу Мурата чију стратегију толико цени да се и не стиди пред поносним срБским родом да гa јавно хвали.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Кад вакцине нове дођу, заштитите нашег вођу; јер је први он у свему, па вакцину дајте њему.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине