Вести:

среда, 8. јул 2020.

Корона вирус - забава за све паре?

среда, 8. јул 2020. | Уреднички колегијум 0

Нема сумња да је Корона вирус присутан и да ствара одређене проблеме али чини се да се стање представља много горим него што заиста јесте.





Порекло Корона вируса је већ утврђено као вештачко, односно, створен je у лабораторији. Ова "верзија" са којом сада мучимо муку, чини се јачом, разорнијом. Новинари портала "КМ Новине" су у разговору са медицинским стручњацима покушали да дођу до што прецизнијих података али најреалнији одговор је, како се чини - "мали смо ми да би то разумели".

Сви се слажу у томе да је реч о хибридној врсти вируса који је ослобођен са тачно предвиђеним циљем. Циљеве је тешко доказати али није тешко схватити који су када знамо како се владари света опходе према људској врсти и да већ одавно имају план да потамане, то јест усмрте, већи проценат људске врсте под изговором да је свет пренасељен. Овај вирус свакако служи том циљу. Да ли је он средство или повод да с неко друго средство, попут присилне вакцинације спроведе, то ћемо видети. Да је пандемија вештачки вођена потврдили су и неки од стручњака из области медицине који су нови облик вируса прокоментарисали тако да "вирус може да мутира, али не оволико. Овај пут је "мутирао" у некој лабораторији".



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Редакција КМ Новина дошла је до информација да су лекари у болници у Косовској Митровици млађем човеку, чији је отац преминуо током хоспиталзације, понудили да упишу узрок смрти - Корона вирус. Човек је то са згражавањем одбио. То није једини случај који иде у прилог вештачком преувеличавању ситуације са Корона вирусом али не само у болници у овом граду, напротив, чини се да је појава глобална.

Нашој редакцији је прослеђен текст који не можемо да потврдимо, што свакако треба имати на уму, али се у многоме поклапа са причама које све чешће могу да се чују. Тако да овај текст не објављујемо као тврдњу већ као повод да се јаве сви они који имају информације о вештачком вођењу пандемије и изазивању панике јер она за коначни циљ има одузимање свих људских слобода и крај света у облику у коме смо га до сада познавали.




* * *

Дакле, оно што се може са сигурношћу закључити је да породица чији члан умре у болници из било ког разлога (срчани или мождани удар, малигни тумор па чак и природном смрћу, због старости), добија 70.000 дин. ако прихвати да као разлог смрти буде објављен корона вирус.

Болница у којој за узрок смрти пацијента буде проглашен корона вирус, без обзира на стваран разлог смрти, добија 20.000 € по пацијенту. Део тог новца узима директор болнице.

Први човек, тзв. кризног штаба, добија 190.000 € годишње, ако успе становништво једне земље да држи на антиепидемијским мерама сталним потенцирањем броја новооболелих и умрлих "од Ковид-19", што ће оправдати увођење присилне вакцинације. Главни финансијер ове глобалне преваре је приватна фирма Бил Гејтса, звана СЗО или WХО, у коју новац морају да улажу скоро све државе света, па и наша (недавно је уплаћено 2 милиона €). На платном списку те исте СЗО, налазе се сви чланови кризног штаба, министар здравља, председник владе и председник државе. Познате личности такође добијају велики новац ако прихвате да се објави, тобоже у општем интересу, да су позитивни на Корона вирус.

Свака држава је добила квоту познатих и јавних личности са препорученим бројем оних које ће прогласити да су позитивни на корону или да су оболели, те хоспитализовани (политичари, спортисти, уметници, научници, лекари...) ПЦР тестови су потпуно непоуздани и већим делом намерно контаминирани. Ако тим тестом узмете брис из било чега (јабука, кајсија, диња, шаран, жаба, птица...) или чак уопште не узмете брис, већ пошаљете неискоришћени тест са наводним именом, презименом и подацима измишљеног пацијента, већина резултата ће стићи као да су пацијенти позитивни на Цовид-19.

Пандемија је лаж! Људи не умиру од корона вируса. Респиратор погоршава стање пацијента са упалом плућа сабијањем секрета у алвеоларни простор, чиме се онемогућава размена гасова у плућима. Ово није теорија завере, већ глобална завера иза које стоје еугеничари и суманути власници штампарија новца.



* * *



Редакција КМ Новина моли све оне који имају било какве инфомације о лажирању и вештачком увеличавању последица овог вируса да нам се јаве и пренесу јавности своја сазнања како би смо сузбили лажне вести о овој пошасти.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA) - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA) #POST #KOVID19 #ERA #virus #Mere #Kontrola Као лекарка која прати новости са разних језичких подручја, нисам могла да се начудим ''здраственим мерама'' које су владе предузимале по свету у такозваној пандемији.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Предраг Јакшић: Људска слобода више никада неће бити враћена на степен пре Корона вируса - КМ Новине

Предраг Јакшић: Људска слобода више никада неће бити враћена на степен пре Корона вируса #KoronaVirus #Virus #Covid_19 #Predrag #Jakšić #SLoboda #Pravo #Diktatura Крипторијалитију и јесте основни циљ скретање пажње. Видимо да постоји доста различитих претпостављених сценарија који указују на то шта је стварни циље свега.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

НП ''Отаџбина'': Пандемија вируса показала сву пропаст и издају КиМ - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Пандемија вируса показала сву пропаст и издају КиМ #Kosovo #Metohija #Srbija #Otadžbina #Virus #Korona #Izdaja Епидемија корона вирусом на Косову и Метохији показала је у пуној мери штетне последице Бриселског споразума. Ово се нарочито односи на северни део јужне српске покрајине.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине