Вести:

уторак, 14. јул 2020.

Ухапшен монах Антоније и задржан у ПУ Ваљево (ВИДЕО)

уторак, 14. јул 2020. | КМ новине 0

Након што су два дана припадници МУП-а Србије тражили монаха Антонија код разних пријатеља и на бројним адресама у Ваљеву и Београду, и поред тога што је монах Антоније свако вече био на протестима, данас га је полиција у току преноса уживо ухапсила.
#Монах #Антоније #Хапшење #Ваљево
Фото: Архива



Према сазнањима Васељенске билоје сазнања о намери да буде ухапшен али је он молио да то не објављено јер је желео да избегне сензационализам.

Монах Антоније у јутарњим часовима на путу према Ваљеву заустављен је од стране саобраћајне полиције. Он је том приликом укључио видео пренос уживо преко Јутјуба, јер је имао сазнања да га полиција већ неколико дана тражи на адресама појединих пријатеља у Београду и Ваљеву.


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Након заустављања он је приведен у полицијску станицу Ваљево где се, према тренутним сазнањима и налази.

Подсећамо да је монах Антоније од почетка протеста био активан учесник и говорник и да је велики број народа подржао идеју да на чело протеста стане управо монах Антоније.

Полиција је свако вече, укључујући и претходно, имала прилику да монаха Антонија ухапси, али због страха од реакције окупљено народа тражила је начин да хапшење изведе у тишини.

Како сазнајемо, монах Антоније је у међувремену пуштен да се "брани" са слободе.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Ексклузивни интервју: Монах Антоније - Порушиће и оскрнавити све и на крају рећи ''опростите, погрешили смо'' (ВИДЕО) - КМ Новине

Шта је све Грачаница Ваљевска доживљавала, преживела и шта ће је снаћи, како се њена даља одбрана припрема и насељава оближње напуштено село сазанајемо из интервјуа са оцем Антонијем за КМ Новине.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

О. Антоније: Окупирана Србија има окупираног патријарха (ВИДЕО) - КМ Новине

Тада сам схватио да он уопште нема осећаја за душевни бол народа који је све већи због ове окупиране државе" рекао је отац Антоније за Недавна изјава патријарха Ириније да су се они "сагласили да Грачаница ваљевска буде потопљена" изазвала је шок код верника. Отац Антоније говори о тој изјави за наш портал.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Литија за Грачаницу: ''Ако се усудимо да седимо кући, неће ни нас бити'' (ВИДЕО) - КМ Новине

На једној од претходних светиња говорили су и Никола Алексић и о. Антоније. "Завршила се ова фарса кој усу назвали "парламентарним изборима". Она скотина, од америчког амбасадора, нам је саопштила резултате. Он нам је рекао кога је пустио у нашу, такозвану, Народну скупштину. Мене лично, највише брину нови налози које ће нова Влада добити од окупатора.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине