Вести:

четвртак, 16. јул 2020.

Апел лекарима и медицинским радницима

четвртак, 16. јул 2020. | Уреднички колегијум 0

Поштовани лекари и медицински радници, хвала вам на помоћи коју нам пружате током овог тешког периода и за вас и за нас.

#Предраг_Јакшић #Вирус #Медицина #Србија
Фото: Илустрација

Пише: Предраг Јакшић



Примећујем да се све чешће из ваших редова чују гласови како треба обуставити протесте и друге скупове док опасност од вируса не прође, а да ће после бити времена да се боримо за све што желимо.

Имам једну молбу. Уколико сте заиста искрени у вашим намерама и верујете да чините добро тиме што апелујете на незадовољан народ да обустави протесте, издајте једно заједничко саопшетење у име лекара и медицинских радника.

Затражите од Председника Републике Србије да прекине разговоре о Kосову и Метохији док не прође опасност од вируса, јер ће када све то прође бити довољно времена за преговоре, ионако се преговара годинама па месец-два-три неће ништа значити.

Уколико не желите да издате овакво саопштење у име ваше струке, или пак у ваше лично име, онда сматрам и сигуран сам ни да други ваши апели нису искрени ни добронамерни.

ФБ налог Предрага Јакшића




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Остатак доброг дела - КМ Новине

Остатак доброг дела Председник је изјавио да ће по његовом предлогу Србија сачувати „добар део" нашег народа на Косову. Ако одбацимо могућност да је овакав избор речи случајан и неспретан, јер случајно и неспретно не може да прича председник једне државе (посебно не у обраћању преко телевизије и у тренутку када тобоже трају некакви преговори о том конкрентном питању), можемо да урадимо анализу значења ових његових речи.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Предраг Јакшић: Референдум - који метар земље да изаберемо? - КМ Новине

Предраг Јакшић: Референдум - који метар земље да изаберемо? Каже лик како би и и метар земље на Косову за Србију био добитак, а то је отприлике као када бисте рекли да је и кап крви вашег детата које вам отимају за вас добитак.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Предраг Јакшић: Прихватљиво добро - КМ Новине

Дигла се галама, да баш не претерам, не галама, више је у питању подигнут глас, ту и тамо, због загађеног ваздуха. Малтене у читавој Србији загађење да га можеш ножем сећи. Загађено све, не може да се дише, да се гледа.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине