Вести:

недеља, 12. јул 2020.

НП ''Отаџбина'': Вучићеви послушници нападају Русију јер спречава издају Косова и Метохије

недеља, 12. јул 2020. | КМ новине 0

Јучерашња одлука Савета безбедности Руске Федерације да се статус Косова и Метохије може решавати само у оквиру Резолуције 1244 може да охрабри све Србе јер Русија неће дозволити разбијање територијалног интегритета и суверанитета Републике Србије.

 #Косово #Метохија #Покрет #Отаџбина #Русија #Вучић #Издаја #Резолуција1244


Парадокс је да данас највећу опасност за судбину јужне српске покрајине представља њен председник који се спрема да попут Бриселског потпише и свеобухватни споразум за нормализацију односа са Приштином. У преводу то значи да је председник Србије спреман да се одрекне 16% своје територије.

Овај став Руске Федерације само је наставак онога што је Сергеј Лавров министар спољих послова Русије изајвио у Београду да Русија неће дозволити прекрајање историје на Балкану у задњих 25 година и да ће ставити вето на признање независног „Косова“ од стране Србије.

Из тог разлога смо и сведоци бесомучне кампање коју припадници Српске напрадне странке врше против Руске Федерације. Читав низ политичара, аналитичара, лобиста СНС-а оптужују Руску Федерацију за организовање демонстрација у Београду. Њихова имена су Драган Шормаз, Зоран Драгишић, Дејан Вук Станковић, Небојша Крстић и др. Став Руске Федерације сужава маневарски простор Александру Вучићу који је намислио да може да убеди руску империју да призна независно Косово а да им он заузврат гарантује да Србија неће уводити санкције Русији и да неће ући у НАТО пакт. Какав политички дилетант и која политичка глуперда. Русија је просто створила Резулоцију 1244, убедила велики број земаља да повуку признање самопроглашене рпублике Косово и као озбиљној држави не пада јој на памет да због ћефа овог политичког смутљивца из Чипулића код Бугојна мења своју националну стратегију.


#Косово #Метохија #Покрет #Отаџбина #Русија #Вучић #Издаја #Резолуција1244


И врапцима је јасно да Руси немају никакв везе са овим протестима већ су они производ Вучићеве антисрпске и антидржавне владавине са диктатуром која у историји Србије до сада није виђена. Да се ради о превејаном лицемеру и смутљивцу говори и чињеница да током протеста у Београду он поједине припаднике Жандармерије облачи у цивилна одела, ставља им маске на лице који онда нападају своје колеге пред Скупштином не би ли тако компромитовао оправдани гнев и бес грађана. Јер све паљевине возила и нападе на припаднике Жандармерије вршили су његови људи било да су навијачке групе, припадници Жандармерије или његови криминалци задужени за одбрану диктаторског режима.

Добар део тих припадника Жандармерије у цивилу Срби са Косова и Метохије су препознали јер су из ових крајева и сигурно је да једног дана када Вучић буде сишао са власти мораће да пред законом сносе санкције. Нажалост, тај део припадника Жандармерије су и лично обезбеђење Вучићевих контраверзних бизнисмена специјализованих за обављање најпрљавијих задаката који се косе са Уставом и законима Републике Србије. Уосталом, они су и 03. новембра 2013. године обучени у цивилна одела и са капуљачама на глави разбијали бирачке кутије после успешно спореведног бојкота локалних избора који су били у режији самопроглшене републике Косово а које је Александар Вучић подржавао.


Оно што Александар Вучић не види је то да је његовој владавини дошао крај и да је само питање дана његовог силаска са политичке сцене. А што се Запада тиче они само чекају да потпише свеобухватни мировни споразум са „Косовом“ па да онда дигну руке од њега и да заврши на политичком и историјском сметлишту где му је и место.




Косовска Митровица
12.07.2020. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“








ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

ФЕЉТОН: Тајна шифра „С/1999/648" У Резолуцији 1244 СБ УН - подметање и последице њене примене - l део - КМ Новине

ФЕЉТОН: Тајна шифра „С/1999/648" У Резолуцији 1244 СБ УН - подметање и последице њене примене - l део #Косово #Метохија #Србија #Резолуција1244 #Подметање #Мржња #Америка #Ватикан #Немачка #Михајло_Макић #Трилатерала #Трилатерална #комисија "Завера САД, Ватикана и Немачке против православља, па према томе и против српског народа, договорена је 1976., 24.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

НП ''Отаџбина'': Вучић гневан на Путина јер инсистира на Резолуцији 1244 - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Вучић гневан на Путина јер инсистира на Резолуцији 1244 #Вучић #Путин #Отаџбина #Косово #Метохија #Србија #Издаја Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" у потпуности подржава политички став прослављеног српског режисера Емира Кустурице у интервјуу датом руским медијима, наводи НП "Отаџбина" у саопштењу за јавност које преносимо у целости.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Живадин Јовановић: Копромис за будући статус Косова и Метохије који је записан у Резолуцији СБ 1244 - КМ Новине

Живадин Јовановић: Копромис за будући статус Косова и Метохије који је записан у Резолуцији СБ 1244 #Живадин #Јовановић #Živadin #Jovanović #Kosovo #Metohija #Rezolucija #UN1244 Копромис за будући статус Косова и Метохије који је записан у Резолуцији СБ 1244, потврђује суверенитет и територијални интегритет СРЈ, односно, Србије као правне наследнице СРЈ, у међународно признатим границама, а Албанцима на Косову и Метохији, суштинску аутономију, разуме се, у оквиру СРЈ, односно, Србије.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине