Вести:

понедељак, 22. јун 2020.

Вучић легализује шиптарски терор

понедељак, 22. јун 2020. | КМ новине 0

Ускоро ће се открити активности УДБЕ на Косову и Метохији, наводе шиптарски сепаратисти истичући их редом као - злочине.

Архива државних органа Србије о шиптарским злочинима над Србима - строго поверљива, ако не и  уништена.


Како пишу про-сепаратистички медији на српском језику али латиничним писмом, саветник Беџета Пацолија Јетљир Зиберај објавио је на својој Фејсбук страници да поседује “више од 56.000 страница званичних докумената Министарства унутрашњих послова Србије, који показују злочине које су на Kосову починили припадници војске, полиције, паравојних формација и локални сарадници Удбе”.

Зиберај је рекао да ће ту документацију објавити на основу одлука квази-институција шиптарских сепаратиста.

"Ускоро ће све бити објављено, почевши од оних који показују улогу Београда у свим злочинима на Kосову. Такође, овај спис садржи имена, улогу и активност локалних сарадника УДБЕ који су умешани у злочине над Албанцима. Објављивање ових докумената, који садрже имена албанских сарадника, а неки од њих и даље раде у нашем (сепаратистичком) систему, биће обављено на основу одлука сепаратистичких квази-институција".

Поред осталог треба нагласити да ови медији на српском језику без устезања и из дана у дан шиптарски сепаратистички кружок на Косову и Метохији називају "државом".


Основно питање у овом случају јесте - одакле шиптарским сепаратистима 56.000 страница званичних докумената Министарства унутрашњих послова Србије?

Да ли је до тога икако било могуће доћи осим директним уступањем од стране власти у Београду? Пошто се то догодило, очигледно, непосредно пред изборе на којима је Вучић себи уз помоћ лажне опозиције, наместио још једну победу, да ли се може рећи да је то управо био део његовог опсежног труда да себи обезбеди власт? Знамо, а и писали смо о томе⇗, да су Албанци масовно прискочили у помоћ позивима да Албанци са југа Србије што масовније изађу на те изборе како би Вучићу обезбедили довољну излазност! Главни мотив за то Албанцима, који су колико до јуче бојкотовали сваке изборе у Србији, јесте то да је Александар Вучић тај који је спреман да у име Србије потпише признање независности Косова и Метохије, чему у прилог иде досадашње гашење институција Републике Србије на КиМ.

Оно што ће уследити јесте брутална импровизација и произвољно, а крајње злонамерно, тумачење тих докумената и догађаја и њихово "превођење" у злочине. Просто, активности државних служби на очувању територијалног интегритета - редом ће бити проглашене злочином!




http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html




Са друге стране, албански злочини над Србима који заправо јесу били разлог за реакцију државних служби, па и УДБЕ, падаће у заборав а реакције на албанске злочине тумачиће се као - злочин против Албанаца.

Јасно је речено да се овде ради о "умешани у злочине над Албанцима" али не и над Србима па ће тако злочини над Србима постати потпуно легализовани, или бар "легитмни", а међу којима има оних до сада у свету непревазиђених по бруталности попут ископавања сахрањених беба у селу Граце код Вучитрна, или спаљивање у кречанама села Клечка.

За свеукупну манипулацију Албанци сада имају изузетно снажне аргументе док се на супротној страни не појављује нити оглашава било ко ко би тако нешто разобличио, приказао јавности, говорио  отоме, или просто оповргао анти-српску пропаганду.

Важно је напоменути и то да ће сви Србији лојални Албанци, будући да су рођени и да живе у Србији, бити редом оглашени као злочинци. Може ли се онда од других мањискких народа очекивати лојалност таквој држави? Не може, наравно.


Јетљир Зиберај - поседује архиву УДБЕ о КиМ

Поврх свега тога припадници српских полицијских и војних снага који су се срчано, храбро и непобедиво борили на Косову и Метохији за своју државу, сада ће постати обична ловина и оглашени кривима јер су бранили своју државу од шиптарских екстремиста, нациста, терориста и зликоваца сваке врсте! То ће оставити далекосежне последице на будуће генерације које ће, нажалост и по свему судећи, а захваљујући велеиздаји коју режим  уСрбији спроводи, опет морати да бране државу од неких нових зликоваца и отимача земље.

Има ли кога у Србији да спречи овај тихи геноцид над народом и државом или ће сви мирно да посматрају како се најчаснији и најоданији међу нама осрамоћени приводе на клање?




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Церница: 20-та годишњица убиства српског дететa (ВИДЕО) - КМ Новине

Церница: 20-та годишњица убиства српског детета (ВИДЕО) #Cernica #Kosovo #Metohija #Srbija #Ubistvo #Žrtve #Srbi #dečak #Miloš_Petrović Данас се навршава 20 година од терористичког напада на село Церница код Гњилана када је убијен четворогодишњи Милош Петровић са још двојицом старијих мештана, а нападачи и убице никада нису пронађени јер за то није постојала воља.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Тачи упоредио непостојеће злочине против Албанаца на КиМ са холокаустом а сам водио крематоријум за спаљивање Срба - КМ Новине

Тачи упоредио непостојеће злочине против Албанаца на КиМ са холокаустом а сам водио крематоријум за спаљивање Срба #Kosovo #Metohija #Hašim #Tači #Šiptari #Teroristi #Zločini Хашим Тачи, осуђени припадник шиптарске терористичке "УЋК", непостојеће злочине на КиМ упоредио са холoкаустом. Тачи сматра да "овакав приступ Србије не помаже процесу нормализације и помирења".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Крематоријум Клечка и масaкр у Радоњићком језеру - датуми избрисани из сећања (ВИДЕО, ФОТО) - КМ Новине

Крајем августа навршило се шеснаест година од откривања шиптарског крематоријума у селу Клечка и толико од откривања масовне гробнице у Радоњићком језеру две недеље касније .Нико у Србији није писао о томе. Ти догађаји, дан и датум у новој српској историји потпуно су заборављени.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине