Вести:

понедељак, 1. јун 2020.

СНС најављује потпуну издају Косова и Метохије - народ принуђен да изађе на улице и сам се заштити! (ВИДЕО)

понедељак, 1. јун 2020. | КМ новине 0

Након што су објавили видео - спот у коме огољено показују да за СНС и Александра Вучића српска деца са Косова и Метохије нису и "њихова" деца, јавности се обратио још један Вучићев јуришник.

Издаја која се одавно спрема!

Владимир Ђукановић, познати ТВ водитељ али и народни посланики функционер Српске напредне странке, у својој емисији на најдиректнији начин показао и рекао да Косово и Метохија "треба" да буду независни.

У духу обмане коју агресивно спровди странка Александра Вучића путем страначких и рећимских медија, како питање Косова и Метохије треба што пре решити а са чиме се не слаже огромна већина српског народа, политичара и појединаца зато што би то решење било погубно, Ђукановић је рекао:

"Мислим да долази моменат када више нема куповине времена и када ћемо морати да се суочимо са невероватним притиском а морамо људима отворено да кажемо Западне земље пре свега инсистирају искључиво на безусловном признању Косова са наше стране".

Он је додао да не постоји ни промил шансе да Србија "добије било шта" јер они нас сматрају за поражену страну а "кад си поражен немаш право да добијеш ништа".

Владимир Ђукановић - Хоћемо ли да дозволимо да нам овакви комадају земљу?

Ове мрске лажи јесу фрапантно кршење закона и злочин над територијом, суверенитетом и народом Србије који мора што пре да буде најстроже санкционисан!

Овде ћемо скренути пажњу и разобличити само неке од лажи:

  •  Да би Србија "купила време" потебно је да уради једну једину ствар - ништа!
  •  Притисак у међународним преговорима јестенешто што сваки споразум чини неважећим и уколико су одлуке донете под притиском - оне нису валидне, нису законске! 
  • Зашто би се Србије тицало шта Западне земље траже и на чему оне инситирају? Ради се о територији  исуверенитету државе Србије које потрвђују не само домаћи већ и сви међународни документи који се баве границама Републике Србије.
  • Дакле, НИ ЈЕДАН ДОКУМЕНТ НИТИ БИЛО КОЈА ДРУГА ЧИЊЕНИЦА НЕ ТВРДЕ ДРУГАЧИЈЕ А ДА СУ МЕЂУНАРОДНО ИЛИ ДОМАЋЕ ВАЛИДАН!

Лаж је и да је Србија поражена страна јер војно српска војска није изгубила рат, он је прекинут Кумановским споразумом и ако не у потпуности повољан по српску страну ипак се не дотиче суверенитета и граница јер је уоквирен Резолуцијом 1244 која гарантује целовитост Републике Србије, тачније да су Косово и Метохија неотуђиви део српске земље!



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


Дакле, осим што не треба да урадимо ништа како би сачували Косово и Метохију, притисак који се врши мање је приметан ако ОСТАНЕТЕ У ДРЖАВИ СРБИЈИ него одете "на ноге" непријатељима Србије у Брисел, Берлин или Вашингтон! Осим тога, такав притисак јесте криминална и незаконита метода коју спроводи неколицина Влада против којих је могуће наћи јаке савезнике да се такво понашање обузда и обустави. А знамо да је Србији снажан савезник управо Русија као и Кина које имају веома јак утицај у светским пословима и дипломатији! Поред свега тога, Србији је довољно да се држи Резолуције 1244 која јој гарантује суверенитет. НАТО је једном прекршио повеље и правила УН-а али сада то не би могао а да се обузда моћ НАТО пакта довољна би била тужба против земаља чланица које су спровеле агресију над Србијом!

Уместо свега тога Вучићева власт се дрзнула да изда Косово  и Метохију па и то чак не са оним "метром земље" већ да почини безусловну капитулацију и то у условима који ни мало нису диктирајћи!

Без икакве сумње се може рећи да је овакав став Александра Вучића, после оног промотивног видео - спота без Косова и Метохије, заправо порука Западу и владама које имају јак утицај да баш њега оставе на власти јер показује пуну спремност да изађе у сусрет њиховим циљевима и најдрскијим жељама и то - потпуно "безусловно", тачније - једино да он лично задржи власт!


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:



Овај видео је изазвао бројне реакције огорчених грађана на друштвеним мрежама али то се никако није показло довољним ни једном до сада.

Зато на предстојеће изборе не смемо изаћи и наше најјаче оружје које ово може да спреи јесте БОЈКОТ избора а ако то не успе, онда излазак на улице и узимање правде у своје руке како би право у Србији коначно заживело и почело да се спроведе како то прописи налажу а Александар Вучић, као и остали издајници из лажне опозиције, да буду кажњени за сва злодела против српске државе!




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Српска напредна странка са Вучићем припрема погром над Србима! - КМ Новине

Српска напредна странка са Вучићем припрема погром над Србима! Након још једне маратонске рунде Бриселских "преговора" којом се замара и обмањује српски народ да се за њега нешто добро ради док се спроводи велеиздаја у његово име, Српска Напредна Странка се дрзнула да проследи изјаву у којој Вучић тобож брани Србију!





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Вучић признао да је својим именом био на листи сепаратистичких ''избора'' тзв ''републике Косово'' и да је издао КиМ! - КМ Новине

Вучић признао да је својим именом био на листи сепаратистичких ''избора'' тзв ''републике Косово''! #Vučić #Palmer #Izdaja #Kosovo #Metohija #kmnovine Свако мало Вучић се дотакне онога што му причињава највеће муке - то што јесте издајник и што упркос терору, страховлади, контроли неонацистичких режимских блатоида сакрива своја антидржавна непочинства, постоје они који много радије од "Вучћу педеру" кажу - Александре Вучићу, ти јеси највећи издајник кога историја српског народа памти!





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију - КМ Новине

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију #Razbijanje #Drzava #Srbi #Srbija #narod #Vlada #Izdaja #vlast "НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни Балкан'', у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима, јесте дозвољен.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине