Вести:

недеља, 21. јун 2020.

У Звечану поцепани плакати СНС-а (ФОТО)

недеља, 21. јун 2020. | КМ новине 0

У Звечану, на северу Косова и Метохија, највећи број СНС плаката излепљених у оквирукампање за ове нерегуларне изборе, поцепан је.




Непознате особе су, пре неколико дана, у центру Звечана поцепале велики број плаката којима се пормовише странка Александра Вучића, СНС.

КМ Новине напомињу да је ово је учињено чак и на оним местима која су покривена камерама и где се врши надзор што додатно указује на огорченост људи бруталном тиранијом и диктатуром Александра Вучића. Поред тога, Срби на Косову и Метохији имају и разлог више да презиру политику Александра Вучића због издаје јужне српскепокрајине коју је починио а која јеу многоме отежала животе Срба.

Ове слике требаимати на уму када се у недељу буду прогласили резултати намештених избора према којима ће Вучић, као онда Милошевић, "добити подршку Срба са Косова и Метохије".

Звечан није једино место у коме су своје незадовоство Срби испољили на више него јасан начин. Уселу ВрбовацуКосовском Поморављу дошло је до отворене побуне приликом посете заменика директора Канцеларије за Косово и Метохију Душана Козарева, о чему ћем ускоро опширније да пишемо.Ни један медиј није желео о томе да извештава што говори о суровој контроли над сваком речју која се објави.

Због света тога у недељу сложно - у БОЈКОТ!

Они који су уцењени послом или на други начин и "морају" да изађу на изборе, могуда бојкотују тако што:

- заокруже број који им је речено да заокруже, што је углавном број под којим је Александар Вучић

- фотографишу листић као доказ да су гласали.

- одмах затим заокруже или ижврљају листић како би постао неважећи!


А сада погледајте у оно што вам ни један други медиј са Косова и Метохије неће показати осим КМ Новина:



















































































































Иначе, од 2013. године када су лепили плакате за позивна шиптарске изборе на КиМ, што су у страху од реакције народа чинили по ноћи, присталице Вучићеве партије до дана данашњег то чине на тај начин. Ово већ годинама изазива подсмех јер се схвата као вид кукавичлука. Очигледно су веома свесни своје "популарности" код народа.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Данас сам почистио своју улицу од најгорег ђубрета - КМ Новине

Ови из "Српске листе" окачили своје плакате по дрвећу, зидовима, бандерама, стубовима... Свему што је могло да послужи за то. Многи би урадили исто, али се боје или за себе или за посао. Ја не радим, а и нисам неки човек па немам за шта да страхујем.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучићу, у чије име си издао Косово? - КМ Новине

субота, 05. септембар 2015. | КМ новине У склопу кампање „Ослободимо Србију", коју су покренули Србски Образ и СНП Наши, израђују се промотивни плакати који постављају питање директно Александру Вучићу, али који и уједно најављују недељни протест против његове диктатуре.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Цивилна заштита се трудила да заживи политика која ће их потпуно уништити (ФОТО) - КМ Новине

Споразумом о укидању Цивилне заштите који су у Бриселу потписали Марко Ђурић и Едита Тахири посао ће изгубити 750 Срба на северу Косова, а више од 500 српских породица остаће без икаквих примања и средстава за егзистенцију.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине