Вести:

четвртак, 11. јун 2020.

Медији на српском штите албански национализам кроз причу о 100 евра помоћи Владе Србије

четвртак, 11. јун 2020. | Уреднички колегијум 2

Филијала Комервијалне банке у Грачаници последњих дана је имала посла на претек. Албанци са КиМ масовно су долазили да приме 100 евра помоћи Владе Србије.

#Kosovo #Metohija #Srbija #evra100 #Pomoć #Albanci #Izdaja #Mediji
Албанци у Грачаници подигли по 100 еврапомоћи Владе Србије



Због гужве за коју кажу да је до сада није било, чекало се на услуге филијале и по неколико сати.

Жалосно је, међутим, да медији на српском језику активно раде на обмани српске јавности и заштити лажне представе о компактности албанског национализма на Косову и Метохији.

У својим извештајима они наводе да се ради о "Албанцима који нису са Косова и Метохије" што није тачно. Циљ оваквог малициозног извештавања јесте да се очува слика непољуљаног албанског национализма који се не би продао за 100 евра што је потпуна лаж. Управо је то оно што се десило.

Такав став у медијским извештајима има за циљ да оправда издају Косова и Метохије, да "покаже" како Албанци не одустају и не праве компромисе и како не могу да се купе за 100 евра". Што је, понављамо, гола лаж.


http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


Наиме, Косово и Метохија су територија која је пуне две деценије на самом дну економског благостања и где влада најекстремније сиромаштво. Криминалци, бивши(?) терористи, нарко дилери и убице који воде косовске Албанце, опљачкали су и присвојили за себе што је иоле вредело. Становништво је потпуно гладно и без сваке наде због чега су до недавно масовно напуштали КиМ и одлазили у земље Западне Европе. Такви људи више не маре за воје национално питање, преварени су, ојађени, осиромашени и рађају се и умиру у беди. Такви услови живота довели су до тога да косовски Албанци више не истрајавају у својим националним захтевима већ су спремни да за нормалну плату, од које могу да живе, прихвате апсолутну сваку власт која би им то обезбедила. То је оно што медији на српском хоће да сакрију.

На Косову и Метохији рудници Трепче и површински копови Белаћевац на којима се експлоатише угаљ, могу да обезбеде на хиљаде радних места као и много више зараде од просечних  у Србији.

Са тако понуђеним условима косовски Албанци би у огромном броју, проценту већем од 90%, истог дана прихватили да држава Србија успостави своју власт на овом делу њене територије и да се укине свака идеја о "независном Косову".

Проблем је што су медији у рукама великих играча који контролишу капитал, на пример зна се да су копови Белаћевац у власништву америчког и НАТО генерала Весли Кларка а мобилна телефонија у рукама некадапње државе секретарке Мадлен Олбрајт, од којих оба велики заговарачи агресије на Србију1999. године, те ради њихових и личних интереса других, ови медијски профитери на најсрамнији начин продају српске националне интересе и државу.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Џорџ Семјуели: Уколико Србија жели да буде пријатељ са Америком, мораће да се одрекне свих националних интереса и да прихвати њихов диктат - КМ Новине

Џорџ Семјуели: Уколико Србија жели да буде пријатељ са Америком, мораће да се одрекне свих националних интереса и да прихвати њихов диктат „Проблем је што су Срби од почетка погрешно схватили циљеве Запада уопште, као и Сједињених Држава посебно. Срби су, нажалост, живели у прошлости.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Вучић је лажној албанској држави на Косову и Метохији дао највише новца! - КМ Новине

Наметнута идеја о независности Косова и Метохије јача све више али, како изгледа, само - у Србији. Злочини којима је окупација јужне српске покрајине спроведена и до данас траје, код свих часних и правдољубивих људи, чије су земље учествовале у томе, изазива стид који не могу а да не признају у разговору са Србима.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Порекло Албанаца и њихово отимање Косова и Метохије - КМ Новине

Порекло Албанаца и њихово отимање Косова и Метохије Србска историја је фалсификована како би им се створило неко имагинарно право Албанаца, измишљено, створено на лажним премисама. Они се и данас држе те велике историјске лажи како би оправдали своје тежње за отимањем Косова. Први проблем у вези са њима јесте питање имена.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Анониман11. јун 2020. 19:07

    Изванредан чланак! Нешто аутентично са косовских простора да разумемео како нас манипулишу... Значи, албанци би се вратили под срБску владу, кад би имали неког да буде газда у Србији. Драго ми је да то чујем. У суштини, јако добра вест за нас.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман12. јун 2020. 17:52

    Тачно је да се крије истина , све су ово албанци са КИМ, иста је слика и у Шилово испред Комбанке и Поште, колона од 300 метара локалних Албанаца. У Општини Гњилане( Кусце) по Српском ситему, Преседник Саша Милошевић је запосленима наредио да сваког Албанца пријаве за 100 е. Тако да је и тамо имала колона локалних Акбанаца који су пријављивани

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине