Вести:

уторак, 12. мај 2020.

Иако опасност од Коронавируса није прошла - у српским срединама ПРЕКИНУТО тестирање!

уторак, 12. мај 2020. | Уреднички колегијум 0

На исти на који је комунистичка власт "укинула Бога", тако је Вучићев режим "укинуо" Коронавирус.

Гледали у куглу па донели одлуку?


Како медији преносе директор Канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ђурић, навео је да се тестирање на Коронавирус у српским срединама - више не врши!

Ђурић је "објаснио" да је до престанка тестирања дошло због "побољшања епидемиолошке ситуације" због чега је данас, по први пут, у "већински српским срединама" није било тестирања на вирус корона (односно изолованог COVID–19). Последњи регистровани случај оболелог забележен је - јуче!

Дакле - није дошло до престанка опасности већ је неко проценио да је наступило "побољшање епидемиолошког стања" што прецизно значи да се из неког, јавности непознатог разлога, престало са тестирањем српског становништва које је тако препуштено срећним околностима!

Медији су супротно здравом разуму али и новинарском кодексу, мирне савести пренели информацију коју је пласирао Марко Ђурић, и то на Инстаграму, о престанку вршења тестирања.

Одлуке о горућем и најважнијем националном питању - Косову и Метохији, власт је преселила на Инстаграм налог Марка Ђурића!



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


При том се нико није запитао - шта ће од дансс Срби са КиМ уколико се догоди да неко буде заражен? Хоће ли бити
као што карикатура са друштвених мрежа каже "ако од данас имате високу температуру и сув кашаљ - то вам је грип"? Карикатуре од власти сада праве карикатуре од наших живота, здравља, будућности...

Да ли је опасност заиста прошла? Не није. Да иронија буде већа, да не кажемо зло, Ђурић се у наставку саопштења похвалио да су Србима удаљеним од већих центара и повратничким породицама уручени лекови, пакети са хигијенским средствима али и - заштитне маске! Чему маске ако нема опасности? Чему престанак тестирања ако опасност потоји?

Иначе, последњи оболели од овог вируса у српским срединама, регистрован је јуче! Дакле није прошао ни дан без једног регистрованог од ове болести а режим, не држава како многи погрешно кажу мислећи на власт која води државу, већ Вучићев режим чије одлуке о КиМ саопштава Канцеларија у лику Марка Ђурића, напрасно прекида вршење тестирања! Једном одлуком здравље Срба на КиМ, угрожено је од стране власти на чијем се челу налази Александар Вучић и његова "струка" која од свега што ради најбоља је у послушности Вучићу и "убадању" послова вредних десетина милиона евра!

Сведоци смо сурове стварности да они, Вучићеви политички бојовници, који су безобзирно оптуживали сваког Србина од утицаја да је пре њих на КиМ био господар живота и смрти - а без икаквог доказа ни аргумента за то, да су данас сами постали управо и буквално господари живота и смрти Срба на Косову и Метохији!





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Жандармерија тукла Србина из Косовске Митровице по наређењу М. Ђурића уз претњу пиштољем - КМ Новине

Припадници Жандармерије, обезбеђење директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића, по његовом наређењу тукли Србина из Косовске Митровице без повода при чему су потегли и пиштољ на српски народ! После истински шокантног саопштења и вести о пребијању младића српске националности из Косовске Митровице, од стране Жандармерије у саставу обезбеђења директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића, истраживали смо како је заиста до тог догађаја дошло.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Влада Србије спремила „свилен гајтан" за преостале српске институције на КиМ! - КМ Новине

„Институције државе Србије које хронично лоше функционишу на Космету морају после 16 година бити прилагођене потребама нашег народа на простору јужне покрајине" - рекао Ђурић јуче у Новом Брду. Директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је у Новом Брду на Косову и Метохији да ће бити успостављена пуна контрола помоћи коју српска Влада шаље Србима у јужној покрајини (...



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби - КМ Новине

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби Косово и Метохија - Коме је и како служила и коме још служи такозвана Канцеларија за КиМ (Криминал и Малверзације). Трагедија српске државе, између осталог, јесте у томе што су њени властодршци прихватили систем вредности западњачких власти које под лажним напорима у ширењу демократије бомбардују, руше и разарају туђе државе чије ресурсе експлоатишу зарад личне користи.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине