Вести:

понедељак, 6. април 2020.

Срби у шиптарској власти над Србима на КиМ уводе мере као пред зомби-апокалипсу

понедељак, 6. април 2020. | Уреднички колегијум 0

Косовска Митровица и Звечан након карантина постале одвојене зоне - снабдевање радњи основним намирницама није решено!




Након што су Косовска Митровица и Звечан пре три дана проглашени "угроженим" и стваљени под карантин, од данас они су и међусобно издвојене територије са забраном преласка из "једне" у "другу" општину под претњом кажњавања за прекршиоце.

Ове одлуке донели су Срби које је Александар Вучић инсталирао у структуре илегалних власти шиптарских сепаратисти, иначе челни људи "Српске листе" такође основане са циљем да пружи легитимитет шиптарској власти у њеном раду.

Иако са великим негодовањем и незадвољствим, Срби су прихватили одлуку која важи искључиво за територије на којима они живе док на простору настањеном Шиптарима, све функционише готово уобичајено.

Наводно, повод за доношење оваквих одлука јесу новоткривени случаји инфицираних Корона вирусом али ипак многи сматрају да је реакција да се прогласи карантин са 19 позитивних, како је тада било, претерана и непотребна. Са још неколико случаја сада су већ уведене мере забране кретања из једног у друго место иако су становници ова два насеља нераскидиво повезани и упућени једни на друге.

Из такозване "Косовске полиције" потврђено је да је ова мера уведена и речено да су "градоначелници" захтевали да се она уведе.

Појашњења ради, а које је потребно услед агресивне обмане и лажних вести којемедији непрестано пласирају, "градоначелници" су представници власти у оквиру система шиптарских сепаратиста. Све њихове одлуке контролишу се, одобравају и спроводе не из центра у Београду, иако су ти "градоначелници" на северу покрајине "Срби" а Вучићев режим тврди да ти људи имају највећу подршку Владе из Београда, већ из сепаратистичког центра у Приштини и одобравају се у складу са интересима које имају шиптарски сепаратисти. 

Бесим Хоти, испред "косовске полиције" потврдио је да су "градоначелници захтевали да се уведе забрана кретања између Митровице и Звечана".

Наравно, овакве мере се правдају "заштитом" грађана који су обично најугроженији таквим одлукама па се каже да је све то "како би било што мање контаката међу људима, а све у циљу како би се боље контролисала пандемија“.


Од ове мере изузети су здравствени радници, ватрогасци и полицајци, који имају радну обавезу, објаснио је Хоти.


Међутим, оно што је посебно драматично јесте да проблем набавке основних животних намирница - није решен!

„Што се тиче протока робе, градоначелници ће морати да пронађу начин како би се снабдевале радње. То ће морати у ходу градоначелници да реше“, рекао је Бесим Хоти.


Чему толика ужурбаност са овим одлукама ако није решено чак ни како ће ти људи преживети? Да ли све ово заправо има за циљ не само да отежа него и да "коначно реши проблем броја Срба на северу покрајине у корист Шиптара" питају се грађани ових места. С обзиром на досадашњи рад и учинак ових структура у оквиру шиптарских квази - институција, бојазан није неоправдана. Нарочито ако се те одлуке спроводе са оваквом ужурбаношћу у тренутку када епидемија Корона вирса у свету видно јењава на неколико фронтова.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Предраг Јакшић: Људска слобода више никада неће бити враћена на степен пре Корона вируса - КМ Новине

Предраг Јакшић: Људска слобода више никада неће бити враћена на степен пре Корона вируса #KoronaVirus #Virus #Covid_19 #Predrag #Jakšić #SLoboda #Pravo #Diktatura Крипторијалитију и јесте основни циљ скретање пажње. Видимо да постоји доста различитих претпостављених сценарија који указују на то шта је стварни циље свега.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕЋУТАНО: Представници тзв ''републике Косово'' званично на инаугурацији Александра Вучића (ФОТО) - КМ Новине

Прошло је нешто више од месец дана од инаугурације Александра Вучића за председника Републике Србије. Много је непријатности које су је пратиле а има и прећутаних. ( НАПОМЕНА: Портал '''' који је ову вест објавио, строго забрањује било какве измене, одузимање или додавање било каквог садржаја којим ће се променити њена суштина.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НП ''Отаџбина'': Докази против Вучићеве лажи о успостављању границе на Јарињу (ВИДЕО) - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Докази против Вучићеве лажи о успостављању границе на Јарињу (ВИДЕО) У више наврата до сада Александар Вучић је изјавио да је граница између Косова и Метохије и централне Србије успостављена 2011. године, што у преводу значи пре његовог доласка на власт. Али по већ устаљеном обичају, председник лаже.







КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине