Вести:

петак, 24. април 2020.

Зоран Влашковић: Сад је цео свет чуо да је Косово српско! (ВИДЕО)

петак, 24. април 2020. | Уреднички колегијум 1

Новинар на Скај њузу у ударном термину рекао истину о Косову и Метохији!

Водитељка Скај њуза је поставила питање британском политичком новинару Маркусу Пападопулосу на тему Косова и Метохије.

Припремио: Зоран Влашковић



Пападопулос је рекао да Срби никада неће опростити америчком естаблишменту дивљачко тромесечно бомбардoвање.

Водитељка "Скај њуза" је поставила питање британском политичком новинару Маркусу Пападопулосу на тему Косова и Метохије.

Он је на одличан начин објаснио зашто је Косово српско, а не албанско.

Водитељку је занимало шта би он препоручио председнику Трампу када је у питању "сага о Србији и тзв. Косову". Новинар је одмах заузео јасан став. Нагласио је да је неопходно прво сагледасти историјске димензије проблема.

- Историјско име Косова је Косово и Метохија. Косово и Метохија је још од средњег века српска покрајина, а "Метохија" значи земља цркве. Тамо су српске цркве и манастири стари више од 1.000 година и то је веома важно место за хришћанство уопште, не само православље - појаснио је Пападопулос.



Редакција КМ Новина преноси и твит који је овим поводом објавио Пападопулос како би обавестио више од 24 хиљаде својих пратилаца на овој друштвеној мрежи.



"Историјско име Косова је Косово и Метохија... Вучић је послушни колаборатор Америке и спрема се да одвоји Косово од Србије... Тим патолога УН-а ексхумирао је 3.000 тела која чине Срби и Албанци" рекао сам Скај њузу да је Косово српско: написао је Пападопулос на Твитеру.




- Косово које видимо данас је илегално направљен ентитет, протекторат НАТО-а који је у последњих 20 година постао легло организованог криминала, пре свега трговине дрогом, оружјем и људима. Највеће светске организације за борбу против криминала, укључујући и Интерпол, боре се са овом чињеницом - рекао је Пападопулус.

- Познато је да је такозвана република Косово република хероина - нагласио је.

Пападопулос је рекао и да Срби никада неће опростити америчком естаблишменту дивљачко тромесечно бомбародвање.

- Американци су подржали званично распуштену, али незванично оперативну "ОВК", окосницу организованог криминала који је покрајину претворио у уточиште за трговину дрогом и људима - закључио је Пападопулос.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Британски аналитичар: Вучић један од најодвратнијих српских издајника, са криминалцима са КиМ тражи начин за повлачење Србије - КМ Новине

Британски аналитичар: Вучић један од најодвратнијих српских издајника, са криминалцима са КиМ тражи начин за повлачење Србије #Markus #Papadopulos #Kosovo #Metohija #Srbija #Izdaja #Vučić #Kriminal #Šiptari Британски аналитичар др Маркус Пападопулос је прокоментарисао Вучићеву политику о КиМ прецизирајући да се ради о недвосмисленој издаји српске покрајине. "Косово је Србија.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Иван Максимовић: Да ли Вучићева игра са Србима са KиМ улази у завршну фазу? - КМ Новине

Иван Максимовић: Да ли Вучићева игра са Србима са KиМ улази у завршну фазу?




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Др М. Пападопулос: ''Разменом територија'' наркоманија би преплавила српска насеља а Србија би постала легло трговине оружјем и људима - КМ Новине

Др Маркус Пападопулос: ''Разменом територија'' наркоманија би преплавила српска села и градове а Србија би постала легло трговине оружјем и људима Убеђен сам да је његов став одвојен од осећања и ставова српског народа у вези са Косовом и Метохијом. Срби неће толерисати своју власт ако призна Косово као независно.





author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Господину Пападопулосу народ Србије треба да се захвали на овоме!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине