Вести:

петак, 3. април 2020.

Интервју због кога се Милован Бркић нашао на листи за одстрел режимских медија (ВИДЕО)

петак, 3. април 2020. | Уреднички колегијум 0

Представници режимских медија и медијских удружења, који себе неоправдано називају "професионалцима", као по директиви дигли су глас против уредника Магазина Таблоид, Милована Бркића.

#Milovan #Brkić #Magazin #Tabloid #Intervju #Vučić #Diktator


Без икаквог резоновања, а вероватно и без да су послушали интервју, огласили су се против господина Бркића са јединим разумним "аргументом" а то је да верно послуже циљевима свог Вође да остане на власти,  да би они прикачени на његову "сису" могли да црпе фондове намењене управо тој врсти подршке.

Послушајте интервју који је узнемирио робовске духове српског сервилног квази-новинарства:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија - КМ Новине

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија #Milovan_Brkić #Novinar #Ćuruvija #Aleksandar_Vučić #Srbija #Pretnje #predsednik Постоје снимци сигурносних камера, зна се ко је писао графите, али не реагују полиција и тужилаштво. Не реагују јер не смеју, знају да је налогодавац узурпирао сву власт у држави.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Милован Бркић: Хитно обраћање јавности поводом гашења Магазина Таблоид (ВИДЕО) - КМ Новине

Милован Бркић: Хитно обраћање јавности поводом гашења Магазина Таблоид (ВИДЕО) Главни и одговорни уредник магазина Таблоид Милован Бркић, ексклузивно за ТВ Српски Колектив коментарише најновије притиске на лист Таблоид. Неподношљиви притисци долази од стране Николе Петровића и приватних извршитеља, чиме се озбиљно угрозио даљи рад јединих преосталих слободних новина у Србији.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Милован Бркић: Ти си само човек - КМ Новине

Милован Бркић: Ти си само човек Један римски император је овластио човека из гарде, који је имао задатак да му више пута на дан шапне на уво - Ти си само човек! Власт понесе човека, удаљи га од реалности и склон је да погази све људске вредности.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине