Вести:

петак, 13. март 2020.

У Хагу одложена расправа по жалбама: Генерал Mладић иде на операцију

петак, 13. март 2020. | Уреднички колегијум 0

Жалбено веће генерала Ратка Младића у Механизму у Хагу одложило је за 17. и 18. март заказане усмене јавне расправе по жалбама одбране и тужилаштва, док се генерал не оперише и опорави.

#Ратко #Младић #Хаг #Суд #Здравље #Операција

 
Тиме су и поред противљења тужилаштва усвојили захтев генералове одбране да се расправа пролонгира док се његово здравствено стање не стабилизује.

Генералов син Дарко Младић изјавио да је суд коначно донео једну одлуку у корист генераловог здравља. Он наводи да још није одређен термин када ће Ратко Младић бити оперисан, нити породица зна у којој ће болници бити одрађен тај захват.

- Проблем је што је генерал јако слаб и са оваквом крвном сликом какву има, он не може да буде оперисан - објашњава Дарко. - Већ дуже време пати од анемије, на шта смо ми упозоравали, али притворски лекари ништа не раде да му се то стање поправи. Они већ месецима само констатују да има анемију.






Дарко нам каже и да нису тачне информације које су се појавиле у неким медијима да Младић треба да буде подвргнут рутинској и небитној операцији полипа:

- То нису никакви полипи већ, највероватније, бенигни тумор на дебелом цреву, који се стварао дуже време. Неопходно га је извадити, како не би направио озбиљне проблеме и прерастао у малигни - каже генералов син.


Новости




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Последњи херој Отпора Новом светском поретку - КМ Новине

Последњи херој Отпора Новом светском поретку У апсолутно незаконитој судској инстанци познатој као Међународни трибунал за бившу Југославију (МТБЈ), 22. новембра ће бити изречена пресуда српском генералу Ратку Младићу. Рећи да је садржај пресуде унапред познат, не значи ништа.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРПСКИ НАВИЈАЧИ У АКЦИЈИ: Протест „Православне армије" испред ТВ Прве због увреда Ратка Младића - КМ Новине

уторак, 03. фебруар 2015. | КМ новине Чланови србске навијачке групе „Православна армија" као реакцију на приказивање документарног филма „Пад Ратка Младића", који српске јунаке приказује у негативном светлу, окачили су испред зграде „ТВ Прве" транспарент на коме се позива на пад „Прве Турске телевизије" преноси Србин.инфо.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стево Мрђен: Србијо, врати се - КМ Новине

Још ми није јасно како је Русима важније питање генерал Ратко Младић него Србима, односно има ли Србима још ишта важно? Тим Одбране и породице Ратка Младића, организовали су 24. маја конференцију за медије поводом одбијања захтева за привремено пуштање на слободу генерала Ратка Младића из Хашког Трибунала.







КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине