Вести:

понедељак, 2. март 2020.

Словачка и после победе опозиције неће признати сепаратисте са Косова, казнити сваког ко их подржава

понедељак, 2. март 2020. | Уреднички колегијум 0

Могућа победа опозиције на парламентарним изборима у Словачкој неће променити званичан став Братиславе по питању илегалне "независности" Косова и Метохије




Словачка ће и после смене власти остати једна од пет земаља ЕУ које не приизнају независност Косова – оценио је даље словачки активиста, Милан Ниц.

Како је Ниц активно укључену немачки Савет за спољне односе, он тако подржава анти-српске ставове као и сви други нмачки савезници и поданици. Такође је изразито анти-руски настројен и промовише НАТО политику изазивања рата са Русијом, као и уосталом представници из врха немачке политике који непрестано заговарају агресију и насилно наметање решења. Иначе, немачке идеје и поступци уперени против Србије више су него познати а довољно је рећи да је Немачка само у једном веку, и то у двадесетом не у средњем, чак три пута починила геноцид над Србима.

Сходно томе Ниц покушава да питање непризнавања Косова и Метохије од стране Словачке прикаже искључиво као "лично" односно "у одређеној мери погрешно схваћено, јер таква одлука има више везе са словачким унутрашњим проблемима и историјском заоставштином него са било каквим геополитичким позиционирањем" пишу "Вести".

Милан Ниц
Међутим, оно што се прећуткује јесте да је Милан Ниц амерички ђак, односно да је каријеру започео у америчком радију "Слободна Европа" који агресивно промовише антинационалне и антиљудске вредности и из чијег извештавања провејава фашизам. Жаоке овог пропагандног и неистиног медија уперене су понајвише против Срба и Русије. Из овог радија Ниц је своју каријеру наставио заступајући НАТО-америчке интересе у Босни а данас у Немачкој. Зато је сакривање података и информација о карактеру и профилу оваквих људи својеврсна пропаганда која за циљ има да убеди јавност Србије у неминовност да најзначајније националне проблеме Срба треба да решавају агресори и злочинци на чијим се рукама још није осушила српска крв. Зато је сваки медиј који са циљем да простор оваквим "аналитичарима" - сасвим јасно на страни српских непријатеља и због тога одговорни морају да сноси санкције.  

Свакако да је одлука Словачке погрешно схваћена али само у оном делу у коме заговорници илегалне албанске "независности" промовишу такво решење.

Искључиво су то промотери независности косовских Албанаца они који заступају отимање државних територија, помажу и подржавају исламске терористе који су након окупације на КиМ створили европски епицентар исламског фундаментализма, подржавају не само терористе и злочинце већ и мафијашке босове и трговину из које се махом финансирала и финансира шиптарско-албанска илегална борба за отимање српске територије.

Такође, познато је да се актуелно питање Косова и Метохије решава по принципима које је започео и утврдио Адолф Хитлер током Другог светског рата. Ниц је само један од политичких паразита накачених на централни систем овог глобалног зла које се понајвише упиње да затре сваки траг Срба и Србије. Зато је и оценио да „није било простора за политички договор између Србије и Косова после 1999. и да се нова решења морају наметнути споља“.

Траже договор између Албанаца који су ово радили пре 1999. године када је НАТО починио агресију над Србијом како би подржао терористе са фотографије изнад у ономе што раде.

Другим речима - геноцид који је почињен над Србима од стране НАТО чланица, међу којима су најистакнутије Америка, Велика Британија и управо Немачка, Западу није довољан јер није дао жељене резултате. То се пре свега није догодило јер је НАТО извршио илегалну агресију над Србијом 1999. године а из безакоња се не може изродити никакав правни систем. Зато непрестано истичу да је "неопходно да се решење наметне споља" а Александар Вучић је управо човек који ће на то и пристати.

Зато је најважније учинити две ствари:

Прво - бојкот избора које расписује Република Србија како би се Вучић срушио са власти али  испречио повратак демократа на власт који ће бити сасвим доследна замена и спремни да учине све што Вучић није стигао по питању Косова и Метохије.

Друго - Напуштање свих сепаратистичких квази-институција на Косову и Метохији јер на тај начин Срби дају легитимитет лажној шиптарској држави и прихватају њено стварање. Масовним напуштањем шиптарских структура питање Косова и Метохије ће се значајно поправити у корист Србије. Због тога је неопходно то учинити што пре и захтевати од Владе Србије да поништи Бриселски споразум а расправу о положају Косова и Метохије изместити из НАТО центра у Бриселу и вратити у Уједињене нације. Истовремено подићи тужбу пред Међународним судом правде и тражити кажњавање за почињену агресију над Србијом и све злочине које су западне земље али и појединици, подржали против Србије, српског као и неалбанског народа.











За оне појединце, политичаре, официре, новинаре, личности... који су се залагали да заживи сан и намера шиптарских сепаратиста и злочинаца, покренути судске процесе у Србији и лишити њих као и њихове наследнике, сваке могућности да се икада у будућности баве пословима од икаквог значаја макар и локалне заједнице. За почињена кривична дела донети нове законе који ће важити и ретроградно те најстрожије казнити сваког издајника Србије који је на њеном страдању и уништењу видео прилику за личну добит или је то учинио из било ког другог разлога.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Милош Земан: Хашим Тачи је ратни злочинац - КМ Новине

Председник Чешке о неуспеху Европе на КиМ, судбини малих земаља у новом хладном рату и односу са америчким амбасадором у Прагу: Не признајем Косово и зато не шаљем амбасадора у Приштину.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Словачка ни не помишља да призна лажну државу на тлу Србије - КМ Новине

Премијер Словачке Роберт Фицо пренео је у четвртак председнику Владе Србије Александру Вучићу у Братислави да Словачка не мења став о Косову и да неће признати вештачку НАТО творевину на тлу Косова и Метохије. Он је додао да ће се ангажовати да се отварање поглавља у приступним преговорима Србије са Европском унијом не условљава прво поглављем о правној држави.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Словаци због КиМ Тачијевог министра избацили са скупа, српски министар ћутао - КМ Новине

БРАТИСЛАВА - На министарској конференцији Прашког процеса поводом мигрантске кризе која одржава у Братислави, домаћин Словачка је потпуно игнорисала захтеве шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије да они на скупу буду представљени у складу са Бриселским споразумом.







КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине