Вести:

уторак, 17. март 2020.

Српска листа ЦГ: Етничко чишћење 2004. на КиМ продужетак је ''Бљеска'' и ''Олује''

уторак, 17. март 2020. | Уреднички колегијум 0

Данас се навршава 16 година од стравичног напада албанских екстремиста на српски народ на Косову и Метохији.
#SrpskaLista #CrnaGora #Mart17 #Kosovo #Metohija #Srbija



Погром је ситна ријеч којом се могу описати продужени ''Бљесак'' и ''Олуја'', који су примијењени над Србима у јужној покрајини Србије, 10 година након затирања Републике Српске Крајине.

О томе најбоље свједоче мртви Срби из марта 2004. године који нијесу имали ту ''срећу'' да осјете ''бладодати'' лажне НАТО државе на Космету. Нити најсрамнији дан у историји Црне Горе — онај када је земља завјетне косовске мисли признала лажну творевину злочинаца Хашима Тачија и Рамуша Харадинаја.

Етничко чишћење Срба од Приштине до Косова Поља, за незаборав је. И за освету, јер је и освета за часне људе.

До тада, порушени храмови Српске цркве и прекопана гробља на светом Косову, вапиће за даном ''кад Србин више не буде роб''. Косово је питање образа и части сваког Србина, од Војводине до Јадрана, са обје стране Дрине.

Србина из Црне Горе не мање него било ког другог Србина.


Подгорица, 17. март 2020.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Девет година црногорске државности не иду у прилог њеној одрживости - КМ Новине

Црна Гора се, све у свему, показала творевином која дискриминише народе и државом која нема економску рационалност. Поводом Дана државности Црне Горе Добрило Дедеић, председник Српске листе, оценио је да самосталност ове вештачке творевине нити је имала изгледе, нити може бити одржива.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Први општи Сабор СЛ у недељу креће анти-НАТО кампањом са савезницима из Србије - КМ Новине

Први општи Сабор Српске листе одржаће се у недјељу, 26. априла, у Подгорици. Предлогом новог страначког програма Српске листе, Црна Гора, због унутрашње економске прерасподеле и ефикасности и заштите националних и грађанских права, треба да буде кантонална држава по угледу на Швајцарску.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Српска листа Црне Горе и ДСС у Косовској Митровици против Брисела (видео) - КМ Новине

Српска листа Црне Горе и општински одбор ДСС-а одржали су заједничку конференцију за новинаре у Косовској Митровици одакле су поручили да ће се убудуће међусобно још јаче подржавати и сарађивати у борби за пуну државност Србије на етничким српским просторима.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине