Вести:

понедељак, 10. фебруар 2020.

АРХИВА КМ Новина: 10. фебруар

понедељак, 10. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Пет година трајања портала КМ новина поклапа се са периодом бурних догађаја у српском друштву и држави. Датуми за нама су често од великог значаја и вредни присећања. Зато ћемо за вас издвајати најзначаније објаве из прошлости а "на данашњи дан:







Уторак. 10. фебруар 2015. | КМ новине

Марко Јакшић: Шиптари одлазе са КиМ да не би ратовали у Украјини (видео) - КМ Новине

О актуелном масовном одласку Шиптара са КиМ, Марко Јакшић каже да се ту пре свега ради о економски изузетно неповољној ситуацији која на Косову влада од окупације 1999. године. "Највећи део Шиптара, после 1999. и 2000. године је напустио села, горе и долове, ушао у српске куће и станове али нажалост, од тих зидова се не живи" каже Јакшић.

Америчка ТВ прогласила Укро-хунту ''про-америчким трупама'' - КМ Новине

Сиенен је залупио врата (објективности) пролашавајући Укро-хутну као војску чије су трупе ''про-америчке'' наводи РТ! ''Сиенен (CNN) је изненадио многе емитујући овај коментар у свом извештају о намери да САД наоружају украјинску војску. Ово се као "хит дана" брзо проширило друштвеним мрежама'' каже се овом кратком видео прилогу "Русије данас".




Среда, 10. фебруар 2016. | КМ новине

Постоји ''посебно место у паклу'' за Медлин Олбрајт. Ево и зашто - КМ Новине

Бивши Секретар САД Медлин Олбрајт је данас заузела наслове у новинама након њеног појављивања на изборној трци Хилари Клинтон. Стојећи поред насмејане Клинтонове, изјавила је "има посебно место у паклу за жене које не помажу једна другој".

П. Поповић: Крили су да је генерал Толимир ухапшен у Београду - КМ Новине

среда, 10. фебруар 2016. | КМ новине Здравко Толимир је ухапшен у четвртак 30. маја 2007. код Љубовије, односно код Братунца, у Републици Српској - објавили су сви београдски медији. Сви, осим Правде, коју сам тада уређивао.




Петак, 10. фебруар 2017. | КМ новине

Жак Огар: Долазе промене, будите стрпљиви - КМ Новине

Француски пуковник Жак Огар, бивши припадник окупационих јединица НАТО пакта, који је, насупрот командама својих претпостављених, након бомбардовања 1999. године, учинио све да Срби на северу Косова и Метохије, не доживе судбину остатка свог народа јужно од Ибра говори за Магазин Таблоид.




Субота, 10. фебруар 2018. | КМ новине

Милован Бркић: Шта чекамо? - КМ Новине

Две недеље тумарам по домовима здравља, тражећи лека од укочености, због тешке прехладе. Болест уме да намучи и понизи човека. И док тако болан размишљам о расулу у нашем здравству, о животу и пролазности, навиру ми питања: како ли је тек Александру Вучићу, који већ дуже од годину дана има потврђену дијагнозу саркома плевис (сарком мале карлице).




Недеља, 10. фебруар 2019. | КМ новине

''Српској листи'' и ништа је много важније од државне границе коју учешћем у Тачијевим ''институцијама'' и сами кидају - КМ Новине

''Српској листи'' и ништа је много важније од државне границе коју учешћем у Тачијевим ''институцијама'' и сами кидају #Kosovo #Metohija #Izdaja #Srbija #srpska #Lista Све заступљеније тема у медијима, када се о Косову и Метохији ради, последњих дана је наставак комадања српске земље еуфемистички назван "разграничење".




Желим дневно ажурирање архиве КМ Новина

ДА
НЕ




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине