петак, 21. фебруар 2020.

Ухапшен Дејан Нешковић који је говорио о криминалу државних институција (ВИДЕО)

Дејан Нешковић, главни и одговорни уредник медијске куће Српски народни инфо ухапшен је синоћ и налази се у истражном затвору.

Дејан Нешковић већ годинама истрајава у борби за истину и против маргинализованих државних институција















 
Нешковић је на свом Фејсбук профилу објавио видео у коме детаљно објашњава како је дошло до тога да буде ухапшен.

Проблем су изазвале информације до којих је дошао, које су потврђене претходним најавама а односе се на нелегалну трговину хране. Тим поводом, а након што су у локалној полицијској станици одбили да у спроведу процедуру у потпуности (по свему судећи покушали су да је одложе на "неодређено") Нешковић се телефоном чуо са министром Стефановићем који је рекао да ради у складу са законом али  ида ће ускоро да позове полицијске службенике из Велике Плане да интервенишу а он да се "Врати у полицијску станицу".









Нешковића тамо нико није сачекао али су врло брзо на њега почели да вичу да прекине снимање. Он то није одмах урадио већ је телефон прво спустио доле, тако да су полицијски службеници помислили да је прекинуо снимање, када се зачула гневна псовка полицијских службеника упућена Нешковићу. То озбиљно указује на могућност да би Нешковић могао да буде физички злостављан и да све то може лако да се "сакрије" јер он управо износи на светлост дана криминалне активности институција надлежних за спровођење свих законских процедура и које су у снажној спрези слично мафијашким клановима.




ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Поред тога што се већ годинама уназад излаже високом ризику разоткривајући криминалне активности локалних институција државне самоуправе, правосуђа и законодавства, Нешковићу представници локалне Полицијске управе непрестано упућују озбиљне и грубе претње, он трпи и терор и неправду над сопственом породицом. Нешковић у Великој Плани нема заштиту јер се народ, као и свуда уосталом, боји за себе и своју егзистенцију а криминалним радњама се баве или су у њих умешани управо они чија је дужност да то спречавају! Због огромног стреса и притисака којима је изложен већ годинама, Нешковића треба разумети у ономе што ради и како ради.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Медији у Србији - по мери једног човека (ВИДЕО) - КМ Новине

Медији у Србији - по мери једног човека (ВИДЕО) #Mediji #Srbija #Kontrola #Režim #JedanČovek #Окупација #Косово #Метохија #Србија #Kosovo #Metohija Одавно је већ очигледно да водећи медији у Србији фунционишу не само по истом калупу, него да су по истим питањима потпуно истоветно настројени.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Решење? - Пољак тужио државну телевизију јер му урушава здравље - КМ Новине

Решење? - Пољак тужио државну телевизију јер му урушава здравље Пољак Валдемар Садовски тужио је суду пољску државну телевизију ТВП зато што својом пропагандом у корист владајуће странке и њене једнопартијске владе на челу са премијером Матеушом Моравјецким, како тврди, гази његово достојанство и лажним вестима угрожава његово душевно и физичко здравље.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Већ шест годинa трaју непрекидни ''покушaји убиствa'' председникa Србије и државни удари - КМ Новине

Већ шест годинa трaју непрекидни ''покушaји убиствa'' председникa Србије и државни удари Измишљaњем aтентaтa Вучић дaје себи већи знaчaј и скреће пaжњу сa кључних, битних проблема и питања у држави. Откако је после парламентарних и председничких избора 2012.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.