Вести:

среда, 5. фебруар 2020.

Генерал Владимир Лазаревић : Говоре о помирењу, а бирају терористу Ћунија

среда, 5. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Убијени војници су бранили државну границу, јер 1998. није било рата и то многи сада заборављају - наводи генерал Лазаревић

#General #Lazarevic #Kosovo #Metohija #Albanci #Teroristi #Rat
Генерал Владимир Лзаревић




Именовање терористе Ћунија за "министра одбране" је покушај прикривања злодела. Морамо бити свесни да је та функција у ствари награђивање НАТО пешадије јер су сви догађаји који су уследили после 1998. године открили каква је била намера терориста и ко им је давао подршку. Лицемерно је говорити о помирењу ако осуђеног терористу именујете за министра, али ми не смемо заборавити шта су нам урадили. Сигуран сам да 80.000 припадника Приштинског корпуса то никада неће заборавити.

Ову одлучну поруку преко "Новости" шаље генерал Владимир Лазаревић, који је у време агресије НАТО на СРЈ био начелник Штаба Приштинског корпуса. Он нема никаву дилему да су напади на нашу земљу из Албаније били међународни терористички акт.

- И УН су тај напад оцениле као терористички док су чланице НАТО заузеле став да се ништа озбиљније није десило. Терористи су приликом упада користили ручне бацаче и гранате и војска је морала адекватно да одговори и да сачува територијални интегритет. Убијени војници су бранили државну границу, јер 1998. није било рата и то многи сада заборављају - наводи генерал Лазаревић.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Миодраг Зарковић: Учинити незамисливим да Скот, Латинке и Пешчаници пљују по српским јунацима - КМ Новине

Миодраг Зарковић: Учинити незамисливим да Скот, Латинке и Пешчаници пљују по српским јунацима #Skot #Amerika #Ambasador #Kosovo #Metohija #Srbija Амерички амбасадор, прикладног имена али неприкладног дипломатског понашања Кајл Скот, безочно је напао српског хероја и страсти се већ данима не стишавају.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кошаре, симбол јуначке одбране од НАТО агресије - КМ Новине

Кошаре, симбол јуначке одбране од НАТО силе #Kosovo #Metohija #Srbija #KOšare #KMnovine #Rat #NATO #agresija Навршило се 20 година од почетка једне од највећих битака током агресије на СРЈ 1999. године. У жестоким окршајима погинуло 108 припадника Војске Југославије. У РАНО јутро 9. априла 1999.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ОД БИТКЕ НА ПАШТРИКУ Српски хероји сломили НАТО ''Стрелу'' - КМ Новине

ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ОД БИТКЕ НА ПАШТРИКУ Српски хероји сломили НАТО ''Стрелу'' #Kosovo #Metohija #Paštrik На данашњи дан, пре две деценије, почела је терористичка офанзива на Паштрику, једна од најтежих битака које је ВЈ водила током напада западне војне алијансе на нашу земљу ЗА планину Паштрик на југословенско-Албанској граници до 1999.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине