Вести:

субота, 8. фебруар 2020.

Док залудели уздижу Амфилохија, он допушта Милу да из српског храма који отима, шаље ''поруке мира''

субота, 8. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Портал "Српско уједињење" из Црне Горе пита се ко је одговоран у СПЦ што је Милу омогућено да шаље лажне поруке мира из храмова СПЦкоје отима криминалним законом због којих дуже од месец дана на стотине хиљада људи протестује!

#Crna_Gora #Milo #Đukanović #Amfilohije_Radović #Izdaja
Чланови "Савјета младих Демократске партије социјалиста" из Никшића јуче су преплавили друштвене мреже ''спотом'' и спонзорисаном ''изјавом'' које су снимили ни мање, нити више, него у храму Светога Василија Острошкога у Никшићу. 

С обзиром да црквени посед није прометна саобраћајна станица, каквом га желе направити они који су донели Закон о слободи вероисповести, поставља се логично питање – како је то Милов подмладак ''пронио'' бројне камере и дронове да би, ваљда, доказао да силом донесени Закон живи, односно да почиње да се, како се то модерно каже, имплементира. Јер, камере и дронови нису игле. Поготово не оне покретне камере у унутрашњости цркве и то у термину који не траје само 10 или 15 минута.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Подсетимо се...

Једино се чудом Светога Василија Острошкога и снагом његових молитви може описати оволики број људи на литијама широм Црне Горе пише портал "Српско уједињење" управо из из Црне Горе очигледно не придајући ову заслугу Амфилохију јер, свако ко је чуо његове изјаве, и да не зна за издају вере пре тога, могао је да разуме да Амфилохије покушава да спроведе издају.

Моћ његовог (Светог Василија Острошког) заузимања пред Господом и благослов онима који истрајавају од Пљеваља до Херцег Новог, пробудили су и Србију и Републику Српску. Показала се након више од две деценије снага српске саборности интегрализма, чудом Божијим пробуђени из Црне Горе, након што је кивот овог Светитеља стигао у Никшић по доношењу спорног Закона. 

Зато је важно раздвојити жито од кукоља и не дозволити да они који намеравају да отимају цркве, шетају њима да би снимали спотове и поруке у прилог спорном Закону.

Објашњења о томе да је црква отворена за све и свакога, ипак су, најблаже речено – немушта. И није примерена баш оволика толеранција. Поготово не за оне који мошти Острошког светитеља назива костима.

Не треба заборавити - ни Христос није Јуду молио, након што га је апостол издао, него му је поручио да одради оно што је наумио. Зашто појединци толеришу Ђукановића?

Јер, ред мора да постоји. Као што се некрштен, човек који није постио или будиста не може причестити, тако политички ''војници'' Мила Ђукановића ваљда не би могли да снимају спотове у српским храмовима, сем уколико ово није пробна порука да је Закон ступио на снагу. Ваљда нико нормалан не би дозволио Аљбину Куртију да сними сличан спот у Пећкој Патријаршији, нити Бакиру Изетбеговићу у Херцеговачкој Грачаници или Тврдошу. 

Још се чека званични акт о анатемисању лица која имају формално православно име и презиме, а која су гласала за свежи Закон о ''слободи вероисповијести''. Шта се чека?

Свакоме своје... Жито житу, кукољ кукољу.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Десета годишњица окупације Црне Горе од Монтенегра - КМ Новине

Знам, да сам, прије свега православни Србин, па Старохерцеговац, Дурмиторац, а тек на крају Црногорац, као што су и сви моји стари били. Мој прађед Неђељко је рођен као Херцеговац у племену Пива, а умро је као Црногорац, јер је моја Пива тек 1878. пришла тадашњој Србској Спарти Црној Гори.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Раде рекао да је Црна Гора српска, одељење му аплаудирало, а наставник га казнио - КМ Новине

„Управо тако се десило. Наиме, то ће бити први пут у историји овдашњег образовног система да ученик добије негативну оцену, а да запрво наставник није знао", прича отац малог Радета, Вељко Рачић. Прича гласи овако: Рачићу, реци ми нешто о настанку Црне Горе? - Црна Гора је прва српска држава која се прије звала...




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Црногорска демократија: против признања тзв ''Косова'' било 85% грађана али имали смо визију - КМ Новине

Црногорски премијер Душко Марковић у интервјуу за шиптарску телевизију са КиМ, да је црногорска влада имала визију када је признала самопроглашену независност Косова, упркос томе што је више од 85 одсто грађана било против тога. Како преноси сајт РТК на српском језику, уочи посете шиптарским сепаратистима из Приштине 6.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине