Вести:

петак, 14. фебруар 2020.

Кошаркашу пасош после 40 дана: Рус ратовао за СРБ и чека га 20 година!

петак, 14. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Реалност је понекад сувише сурова кад је погледамо из различитих перспектива.




Док је некима много лакше да остваре свој циљ, они који заиста заслужују оно што траже немају толико среће и увек наиђу на потешкоће.

Недавно се на друштвеним мрежама појавила информација како је амерички кошаркаш Кевин Пантер, који игра за Црвену звезду, добио српско држављанство после нешто више од месец дана откако је у београдском клубу.

С друге стране, руски борац Алберт Андијев, који је ратовао на страни Срба током НАТО бомбардовања на Косову и Метохији, још увек није добио наше држављанство.

Да ствар буде бизарнија, Андијев је током рата на Космету остао без једног ока.

Зато је амерички бек Кевин Пантер експресно добио српски пасош, на основу којег је пријављен као домаћи играч на Купу Радивоја Кораћа. Црвено-бели тако поред петорице странаца Брауна, Берона, Гиста и Оџа, могу да рачунају и на двојицу Американаца, који имају српске папире.


Још раније српско држављанство је добио Чарлс Џенкинс, а сада је оно додељено и Пантеру, који је у редове српског шампиона стигао крајем децембра прошле године.
Кевин Пантер је други Американац у Звезди којиможе да се похвали српским држављанством.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски добровољци који су дали животе за Републику Српску - КМ Новине

Руски добровољци који су дали животе за Републику Српску #Руси #Русија #Добровољци #Босна #Рат #Rusija #Dobrovoljci #Rat #Bosna #Republika_Srpska Олег Валецки, Рус, припадник Војске Републике Српске у Одбрамбено-отаџбинском рату је изјавио: Руски добровољци су ојачали српску војску не само бројно, већ и психолошки, давали су Србима велику моралну подршку и зато је непријатељска пропаганда настављала да тврди да у борбеним дејствима учествују хиљаде "руских плаћеника".





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стево Мрђен: Србијо, врати се - КМ Новине

Још ми није јасно како је Русима важније питање генерал Ратко Младић него Србима, односно има ли Србима још ишта важно? Тим Одбране и породице Ратка Младића, организовали су 24. маја конференцију за медије поводом одбијања захтева за привремено пуштање на слободу генерала Ратка Младића из Хашког Трибунала.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Цена части - Шта је чије на Косову и Метохији - КМ Новине

Цена части - Шта је чије на Косову и Метохији Власт албанских сепаратиста на Косову и Метохији, уз помоћ просвећених мецена, чини све да присвоји оно што припада Србији. Међутим, власништво комшија друге вере и нације одавно је узурпирано или отето, а то нико, чак ни представници државе у бесмисленим бриселским теферичима, не спомињу.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине