Вести:

уторак, 11. фебруар 2020.

АРХИВА КМ Новина: 11. фебруар 2015 - 2019

уторак, 11. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Из архиве КМ новина на дан 11. фебруар 2015. - 2019. Лакше је сагледати промене када их посматрамо скупа.

#Arhiva #KMnovine #Vesti #Kosovo #Metohija #Srbija



















Среда, 11. фебруар 2015. | КМ новине

Скупштина АП КИМ одржаће Свечану седницу на Сретње - КМ Новине

Поводом дана државности републике Србије, а на Сретење 15.фебруара, Скупштина АП Косовo и Метохијa одржаће Свечану седницу амфитеатру Техничке школе у Косовској Митровици. На дневном реду ће се наћи Дан државнoсти Републике Србије и актуелно политичко - безбедносна ситуација. Седница ће почети у 11.00 ч., и биће јавна.

За шта се данас бори Добас? - КМ Новине

среда, 11. фебруар 2015. | КМ новине Јасно је да ће се криза наставити све док се Украјинци не договре међу собом. Док се не раскрсти са бујањем радикализма и национализма, а друштво не консолидује око позитивних вредности и реалних интереса Украјине", - из интервјуа Владимира Путина египатском листу "Ал-Ахрам".

Догађање избеглица - КМ Новине

„Независност се не маже на хлеб и не сипа у трактор", био је најчешћи коментар противника независности Косова на вести о масовном одласку косовских Албанаца у земље западне Европе. Процењује се да је више од 30.000 људи од почетка ове године отишло са Косова, као и да би до краја године ту територију могла да напусти шестина становништва.

Рашчињење светог Јована Златоустог - КМ Новине

Неустрашив пред царевима и пред црквеним моћницима који су желели да Истину погазе, увучен је у борбу у којој није одступио. Црквени сабор је рашчинио светог Јована, али Бог и пунота Цркве нису никада то рашчињење прихватили. Мир није могао бити успостављен све док се Цариград није извинио светом Златоусту за зла која му је учинио.

У аутобусу са Албанцима који одлазе са Косова - КМ Новине

Кад сам у рано јутро са пријатељицама кренула за Београд и на аутобуском стајалишту у Грачаници угледала групу Албанаца, схватила сам да ће путовање трајати бар три сата дуже, али и да ми се пружила прилика да видим ко су ти људи који одлазе.Тако безбрижно не изгледају људи који заувек напуштају огњишта Албанци су наставили да улазе у аутобус у Ајвалији, па у Приштини, код Подујева и тако до Мердара.

Бамије: Еулекс проневерио фондове за борбу против криминала и корупције - КМ Новине

Шиптарски лист ''Коха диторе'' тврди да мејлови потврђују да је суспендована без разлога. Суспендована тужитељка Eулекса Mариjа Бамиjе говорила jе о корупциjи у Eулексу пред одбором за спољну политику у Eвропском парламенту и том приликом поред раниjих оптужби изнела и да су високи званичници Eулекса проневерили броjне фондове намењене борби против криминала и корупциjе, преноси данас Kоха диторе.



Четвртак, 11. фебруар 2016. | КМ новине

Медији на срском језику прикривају трговину органима и штите Шиптаре у том злочину - КМ Новине

Срамно извештавање медија на српском одавно је премашило не само границе укуса, пробијања и рушења етике, основних начела цивилизованог понашања већ је попримило сасвим јасне контуре криминалног у томе! Одсуство закона који би регулисао рад медија - не контролисао већ одржао тако да остане макар минимално у сфери покривеној законом, произвео је ефекат који је понижавајући, апсурдан и све чешће сасвим јасно злочиначки.

СКАНДАЛ: Вучић са Аустријом признао независност Косова! - КМ Новине

Министар спољних послова Аустрије Себастијан Курц и премијер Србије Александар Вучић представили су јуче Акциони план сарадње две земље у текућој години, који предвиђа наставак подршке званичног Беча Београду на путу ка ЕУ, у циљу отварања даљих поглавља, као и наставак даље сарадње по питању избегличке кризе.

Војислав Шешељ на списку 1.423 босанских удбаша?! - КМ Новине

четвртак, 11. фебруар 2016. | КМ новине Позивајући се на податке из књиге "Чувари Југославије: Сурадници УДБЕ у Босни и Херцеговини", портал "Грохотом" је објавио списак 1.423 сарадника УДБА из БиХ.




Субота, 11. фебруар 2017. | КМ новине

Славка Којић: Изручење Харадинаја огледало Француске - КМ Новине

Дана 4. јануара 2017. године, поступајући по међународно потерници коју је издала Србија, у Француској је ухапшен председник Алијансе за будућност Косова Рамуш Харадинај. Већ 12. јануара пуштен је на слободу, уз кауцију и одузимање пасоша и обавезу да се два пута седмично јавља надлежној полицијској управи, све док траје поступак екстрадиције.

Доступан је Сербиан 2017 Опенбокс - КМ Новине

Доступно је за преузимање ново издање дистрибуције Сербиан, намењено за рачунаре са слабијим карактеристикама, као и за све оне који су љубитељи оперативних система са малом потрошњом ресурса. У употреби је управник прозора Openbox, а нешто више о његовим подешавањима можете сазнати овде.

Иза паљења просторија удружења ''Отаџбина'' стоји Вучић, он ће бити крив и aко се нама нешто догоди (ВИДЕО) - КМ Новине

Иза подметања пожара у просторијама удружења "Отаџбина" стоји Александар Вучић, тврде чланови овог покрета, ветерани у борби за очување Кoсова и Метохије. Сви водећи српски медији су у потпуност избегли да се баве суштином и позадином пожара који је недавно избио у просторијама удружења ДССС Шчербина и новонасталог покрета Срба са КиМ "Отаџбина" састављеног од ветерана одбране Косово и Метохије од најезде шиптарских сепаратиста и њихових квази-инситуција.




Недеља, 11. фебруар 2018. | КМ новине

Одржана изборна скупштина Народног покрета Срба са Косова и Метохије ''Отаџбина'' - КМ Новине

недеља, 11. фебруар 2018. | КМ новине Дана 11.02.2018. године у Зубином Потоку одржана је изборна скупштина Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина". Скупштини је присуствовало више од 70 делегата са територије целог Косова и Метохије.




Понедељак, 11. фебруар 2019. | КМ новине

Шиптари само формални житељи Медвеђе - КМ Новине

Шиптари само формални житељи Медвеђе #Medvedja, #Šiptari #Albanci #Kosovo #Metohija #Srbija #Izdaja #Okupacija #kmnovine #km #novine Зашто Шиптари својатају Медвеђу, једну од најсиромашнијих општина у Србији У општини Медвеђи Шиптара има свега око 4 одсто, а у овим новим причама о „разграничењу" она би наводно по захтевима Шиптара требала да се припоји територији Косова и Метохије, ако би на то пристала Србија.

Др Љубомир Т. Грујић: За добру будућност Србије 2. део - КМ Новине

Залуд се обрадовах господине Александре Вучићу Вашој одлуци да поднесете Извештај народу. Већ сте га јуче обесмислили. Наставили сте да скривате истину од народа. Нисте изложили ништа о Вашим противуставним деловањима и неизвршавањима председничких уставних обавеза. Ви избегавате да објасните народу да сте подчинили Народну скупштину својој самовољи.

Иван Максимовић: Трговци светом земљом - КМ Новине

Kо је и како делио јужну српску покрајину, и како је Вучићев режим одлучан да ту поделу спроведе. „Пре десет година, рекли смо Kосоварима да нам верују - пустите нас да преузмемо ситуацију и ми ћемо вас заштитити "- а сада влада независног Kосова све више пита када ћемо испунити то обећање" наводи се у допису Kристофера Дела, америчког представника у Приштини, из 2010.

Милован Бркић: Нека висе - КМ Новине

Милован Бркић: Нека висе #Magazin #Tabloid #Milovan #Brkić #neka #Vise Представа је скоро готова, музика свира још само мало, газда најавио фајронт... Марица чека пијане госте. Ову поруку шаље ми Валтер, који је у иностранству, на озбиљном задатку. Kао за време немачке окупације, од доласка Вучићеве мафије на власт, разговарамо у шифрама, чије поруке само ми разумемо.





Желим дневно ажурирање архиве КМ Новина

ДА
НЕ




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине