понедељак, 6. јануар 2020.

Српски народ са КиМ моли ''Српску листу'' да не говори у његово име

"Српска листа" јесте и може да буде позвана да пружи подршку Вучићу али то није нити може да буде у случају подршке било ком српском националном интересу јер је управо сила која се тим интересима супротставља са највећом рушилачком снагом!

#Vučić #Izjava #Izdaja #Kosovo #Metohija
Журка код Рамуша


















Пише: Горан Петровић



Вучићева странка са Косова и Метохије специјално креирана да би учествовала у раду шиптарских квази-институција, сепаратистичког "парламента" и "владе" и тако им дала легитимитет и помогла у заокруживању такозване "републике Косово", издала је саопштење којим подржава Вучића позивајући се на сагласност своје жртве - српског народа!

Ово је, нажалост, само још један случај  низу у коме је српски народ на КиМ злоупотребљен у до сада невиђеним размерама.

Познато је да су од 80-тих година наовамо Србе са Косова и Метохије сви режими из Београда злоупотребљавали за прикупљање политичких поена. Упоредо са тим, положај тог дела народа је временом постајао све гори. Међутим, тако бескрупулозно, безосећајно, дрско, безобразно и лажљиво, ни један режим није чинио као што то чини режим Александра Вучића. Уједно, Србима на Косову и Метохији никада није било горе.

Неко би могао да помисли да јесте када се сетимо страдања, прогона, покоља, киднаповања... али ипак не. Тада, иако је велики број Срба страдао у најтежим мукама а судбина великог броја жртава ни данас није позната, Срби су били народ јасног идентитета који су поштовали и чували иако су управо због њега и страдали. Данас, под теретом режима Александра Вучића, српском бићу на Косову и Метохији пуца кичма а пуцају и колена, ребра, лобања... Српски народ у јужној покрајини је смрвљен издајничком политиком коју Вучић води према Косову и Метохији. Та политика је толико погубна да сопственим залагањем Вучић чак више и није представник народа који Србију признаје за једину своју државу, већ је том народу наметнуо странку која функционише управо у систему непријатељског политичког и друштвеног окружења, познатог као "република Косово". Та странка, која је и регистрована као политички субјект илегалне НАТО/албанске државе на КиМ а не и у оквиру система Републике Србије, на свом челу има представнике који зазиру од само једне ствари - да пропусте прилику да покажу своју сервилност према Вучићу или шиптарским сепаратистима и тиме умање илегалне личне приходе, ништа друго их не може уплашити! Зато не презају да народ, који локални функционери "Српске листе" тероришу онако као што ни Шиптари нису чинили до сада, "узму у уста" и похвале се како подржава баш ту "политику", односно издају Александра Вучићa и терор који трпе како би та "политика" била приведена крају.

Тако је Горан Ракић један од најпослушнијих, а уједно и најмањи међу полусветом окупљеним око издајничке, како је Срби са Косова и Метохије називају "Шиптарске листе" што уистину јесте, још једном злоупотребио угњетени српски народ за промоцију њиховог националног џелата Александра Вучића.

Иначе, то као ни остала саопштења те сранке, не стижу на адресу КМ новина јер им је редакција још након првог покушаја доставе јасно ставила до знања да Срби окупљени око нашег портала и јесу то управо да би указали на издају коју спроводе Вучић и "Шиптарска (Српска) листа" те да нама не пада на памет да ширимо њихову пропаганду и лажи већ да их разоткривамо. То чинимо и овај пут, корак по корак.

У саопштењу се каже:

- Срби на Косову и Метохији уједињени око политике председника Александра Вучића и окупљени у Српској листи успели су да својим јединством постану бедем одбране националних интереса.

Чињенице:

Срби на Косову и Метохији нису уједињени. Разједињени су као ретко када у својој историји а можда и никада овако. Пре свега јер је један број поткупљивих Срба ушао у "Српску листу" а сви они искључиво, али искључиво из личних интереса које су могли да остваре једино издајом своје државе што је Вучић кроз ту странку легализовао! Дакле, ако је неко и окупљен око те странке и Вучића, окупљен је јер зна да ће зарадити на издаји. То најбоље показују лични банковни рачуни и имовно стање сваког члана "Српске листе" пре и после уласка у њу! Увреда је, понижење и злочин рећи за ту странку да представља бедем одбране националних интереса осим ако се не мисли на албанске националне интересе јер ова група људи директно ради на стварању Велике Албаније, што никако није српски национални интерес.

У саопштењу се каже:

Зато смо најпозванији да данас пружимо пуну подршку председнику Вучићу у заштити интереса сваког Србина ма где живео мудром и одговорном политиком, али и да позовемо сву нашу браћу у Црној Гори да остану чврсти, јединствени и сложни у одбрани наших светиња, од Острога, до Мораче, Савине и свих задужбина наше Српске православне цркве

Чињенице:

"Српска листа" јесте и може да буде позвана да пружи подршку Вучићу али то није нити може да буде у случају подршке било ком српском националном интересу, јер је управо она сила која се тим интересима супротставља са највећом рушилачком снагом! Уосталом, то је више него уочљиво на терену где је инсталирана шиптарска царина и од административног прелаза направљена најчвршћа граница у Европи а гле, која се налази између два дела једне те исте државе. Затим је расформирана српска полиција и прикључена оружаним формацијама шиптарских сепаратиста. То исто учињено је са правосудним системом али и општинским јединицама и свим осталим државним институцијама осим просвете и здравства. Међутим, и ове две области су значајно угрожене. Просвета јер материјал, књиге и друга наставна средства отежано стижу до Косова и Метохије а Универзитет трпи на много начина, између осталог и што студенти из Босне не могу тек тако да пређу некадашњи административни прелаз јер их на њему спремно дочекају шиптарски полицајци и царина чије инсталирање је Вучић омогућио. То "Српска листа" назива "мудром и одговорном политиком". Здравство је у још тежем стању. Нема лекова, медицинских средстава, готово је немогуће или веома отежано урадити било какав тест и озбиљан медицински тетман. Сада, као такви, дакле као јавно декларисани издајници, "пружају подршку" српском народу у Црној Гори који је показао доследност, оданост и спремност да истински брани српске националне интересе и да се за њих жртвује за разлику од Вучићеве "Српске листе" која је управо на издаји тих интереса донела огромно богатство сваком функционеру те странке!






У саопштењу се каже:

Нема сумње да на јачање наше отаџбине неће благонаклоно гледати непријатељи српског народа, ни њихове слуге око нас, које се не сраме да у овом тренутку стану уз Јуду Искариотског, против свог народа, своје Србије и своје српске цркве.

Чињенице:

Дефинитивно да на јачање наше отаџбине непијатељ неће гледати благонаклоно али приметићете да "Српска листа" не дефинише о којој "отаџбини" говори, да ли о оној "неисплативој" Србији или овој новој шиптарској коју је одлично уновчила? А које су то слуге српског непријатеља око нас? Они који признају шиптарску "државу" на Косову и Метохији, они који иду на журке Рамуша Харадинаја, они који седе и пију кафе са шиптарским терористима и зликовцима, они који су чланови, функционери и "државни службеници" такозване "републике Косово"? Има ли других који све то јесу а да нису "Српска листа"? Ми то не знамо... Помињањем Јуде Искариотског заправо је само потврда из нехата да је за њих Александар Вучић - Бог!

У саопштењу се каже:

Одговорност је на сваком Србину да буде спреман да штити своја индивидуална и колективна права. - Нећемо никада тражити туђе, али нећемо бити спремни да дамо своје-подвлачи Ракић у саопштењу за јавност.

Чињенице:

Наравно да је одговорност на свакоме од нас индивидуално, али и сваког таквог Србина ће сам Вучић и "Српска листа" проказати, нападати најпрљавијим саопштењима, данима развлачити измишљотинама, лажима и прљавштином по режимским таблоидима и маргинализовати, или чак изопштити из друштва, на сваки могући начин! Дефинитивно да "Српска листа", која је у ствари Вучићево представништво на КиМ, неће тражити никада ништа туђе али она непрестано показује спремност да све своје преда! Уосталом, расрбљеност њених чланова види се управо и из овог дела саопштења које је устаљена комунистичка крилатица - "туђе нећемо, своје не дамо". А сећамо се, комунисти су ископали најдубљу раку српском народу и починили над њим, директно или индиректно помажући Усташе, Шиптаре и друге крвнике, најмонструознији геноцид у његовој историји. "Српска листа" је продужетак такве политике који заувек треба да стави печат на нестанак српског народа кроз асимилацију у вештачки народ "Косоваре" и да тиме са светог Косова и Метохије пошаље поруку како је то пожељна политика! Српски народ Црне Горе показао је да се издаја не прима баш у сваком кутку српских земаља онако како се то примила у Вучићевој "Шиптарској" односно "Српској листи"!

Након свега изнетог, српски народ са Косова и Метохије, који је сачувао своје национално достојанство и свест, захтева од "Српске листе" и Александра Вучића да престану са његовом злоупотребом јер немају кредибилитет, а још мање легитимитет, да то чине нити да га представљају по било ком основу јер ни они сами више нису део српског већ део вештачког народа и "државе" створене на српској крви, део такозване "републике Косово".






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

''Српској листи'' и ништа је много важније од државне границе коју учешћем у Тачијевим ''институцијама'' и сами кидају - КМ Новине

''Српској листи'' и ништа је много важније од државне границе коју учешћем у Тачијевим ''институцијама'' и сами кидају #Kosovo #Metohija #Izdaja #Srbija #srpska #Lista Све заступљеније тема у медијима, када се о Косову и Метохији ради, последњих дана је наставак комадања српске земље еуфемистички назван "разграничење".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Д. Добрић: Изласком Срба на квази-изборе нелегелна творевина добила ''дозволу'' 🎥 - КМ Новине

Д. Добрић: Изласком Срба на квази-изборе нелегелна творевина добила ''дозволу'' Квази - избори одржани 11. јуна на Косову и Метохији, јавности су представљени као судбоносни и од животног значаја за српски народ на КиМ, а заправо је потпуно супротно што је и објаснио саговорник КМ Новина, Добросав Добрић.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ча-ча-ча Српске листе са Харадинајем - КМ Новине

Сарадња са Рамушем Харадинајем, доказаним вођом метохијског крила терористиче „УЋК" представља кривично дело највишег ранга, како то прописује и српско законодавство. Ово можда понајвише јер је Рамуш Харадинај одговоран за настајање прве масовне гробнице на територији Србије од Другог светског рата наовамо али и та није једина.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.