Вести:

среда, 29. јануар 2020.

ТВ Српско уједињење: Нове тробојке у маслинама у Подгорици (ВИДЕО)

среда, 29. јануар 2020. | Уреднички колегијум 0

И поред режимских притисака, отпор српске омладине, која пркоси са тробојкама, током последња 24 сата непрекидно траје.
Мањи инциденти обележили су дан за нама. Шест патролних кола полиције ''стражарила'' су и ''чувала Маслине'' од младости овог дела Подгорице. Ипак, без резултата... пише ТВ Српско уједињење.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Јово Вукелић: Монтенегринска лаж од које бриде образи - КМ Новине

Јово Вукелић: Монтенегринска лаж од које бриде образи Дармановћево грубо обмањивање јавности да су односи Београда и Подгорице добри, вероватно најбољи. Подсетићемо да су свој став о стању у Црној Гори и према Србима, а и односима две државе, недавно изнели и сама СПЦ и њени водећи великодостојници, српски Патријарх Иринеј и митрополит црногорски Амфилохије.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦРНОГОРСКА ГОЛГОТА: Како су комунисти разапињали свештенике и бацали у јаме! 📷 - КМ Новине

Терор над Српском православном црквом за време и после Другог светског рата. Од 200 свештеника у Црној Гори, побијено је њих 182, и то најчешће на најсвирепије начине, пошто су их претходно зверски мучили - чупали им браде, качили им овнујска звона, упрезали у коњске кочије, терали их да пију крв убијених четника, живе их бацали у јаме.

>ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Због великог доприноса независности Црне Горе и Албанци у прослави - КМ Новине

Црногорска културна мрежа (ЦКМ) позвала је Албанце да учествују у програму обележавања деценије независности Црне Горе. Председник ЦКМ-а, Александар Дамјановић о томе је разговарао са председником Општине Улцињ, Фатмиром Ђеком.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Српско уједињење    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.