Вести:

субота, 25. јануар 2020.

Радош Мићевић (67) се због сатире нашао у притвору!

субота, 25. јануар 2020. | КМ новине 0

Због ове објаве је Радош Мићевић (67) у притвору у злогласном ЦЗ-у. Свако иоле писмен види да се ту ради о САТИРИ, а не о ПРЕТЊИ. Сатира у слободном, модерном друштву није кривично дело.

#Vučić #Umro #Satira #Šala #Ludak #Manijak


Проблем је што су наши тужиоци и судије мање писмени, а много више полтрони и што Србија није ни слободна, а ни модерна. Србија је приватна прћија диктатора у пеленама.

Редакција Таблоида и, посебно, ја лично (јер сам и сам због истог непостојећег кривичног дела провео пола године у притвору и на крају правноснажно ослобођен) преузели смо на себе да на сваки начин заштитимо и помогнемо овом невином човеку. Kривични предмет је у рукама судије Марине Анђелковић (Виши суд Београд).

П.С. - Баш ме интересује колико ће људи имати храбрости да подели ову објаву са све инкриминисаним постом Радоша.

Извор ФБ:
Милан Маленовић




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Медији у Србији - по мери једног човека (ВИДЕО) - КМ Новине

Медији у Србији - по мери једног човека (ВИДЕО) #Mediji #Srbija #Kontrola #Režim #JedanČovek #Окупација #Косово #Метохија #Србија #Kosovo #Metohija Одавно је већ очигледно да водећи медији у Србији фунционишу не само по истом калупу, него да су по истим питањима потпуно истоветно настројени.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Љубомир Т. Грујић: БОЈКОТ противуставних избора! - КМ Новине

Љубомир Т. Грујић: БОЈКОТ противуставних избора! #Bojkot #protiustavni #Izbori #Srbija #Proleće #Vlast #Ostanak #Opstanak #Kosovo #Metohija #Izdaja #Beograd #Srbija #kmnovine За ову власт следећи избори су или потпуно завладати или пропасти, а за Србију су потпуно пропасти или зауставити пропадање и отворити могућности за опоравак, следствено.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Одложено саслушање Милована Бркића, власт покушава да угуши ''Магазин Таблоид'' - КМ Новине

Одложено саслушање Милована Бркића, власт покушава да угуши ''Магазин Таблоид'' Милован Бркић, главни уредник Магазина Таблоид, јавио се по позиву у Полицијску управу Београда, али није саслушан из процесних разлога. Полиција и Више јавно тужилаштво поступили су по пријави Николе Петровића, кума Александра Вучића, који тврди да му је Бркић угрозио безбедност, али не наводи како и чиме.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине