Вести:

субота, 25. јануар 2020.

Полиција ударила на народ у Црној Гори (ВИДЕО)

субота, 25. јануар 2020. | Уреднички колегијум 0

Полиција без престанка баца сузавац, тако да ни припадници Комуналне полиције Главног града Подгорица, не могу да прекрече мурал

#Protest #Crna_Gora #Narod #Policija

Подгоричким насељем Златица одјекују детонације и шок бомбе након интервенције полиције, која је хтела да улони мурал српске тробојке.

"Џаба хапсите, џаба судите, православљу не можете да наудите" стоји на натпису пребаченом преко тробојке која је разбеснела режим.

Полиција без престанка баца сузавац, тако да ни припадници Комуналне полиције Главног града Подгорица, не могу да прекрече мурал са тробојком, због чега су доведени.

- Отровали су цело насеље, кажу огорчени грађани са Златице.

Полиција примењује силу и туче грађане пендрецима.
Полицајци који туку грађане и испаљују шок бомбе немају идентификационе бројеве.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ТВ Срско уједињење:


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ТВ Срско уједињење:




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Са барикаде у Тивту: У року од пола сата Амфилохије дао подршку па позвао народ да се разиђе! - КМ Новине

Са барикаде у Тивту: У року од пола сата Амфилохије дао подршку па позвао народ да се разиђе! #Амфилохије #Радовић #Црна #Гора У року од око пола сата стигле су двије поруке митрополита Амфилохија . Поруке су биле супротне једна другој



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Добрило Дедеић: Након губитка државе и језика ''плишано'' нам отимају и Цркву - КМ Новине

Српска црква од јуче и формално, а од четвртка и суштински, у идентитетском обиму не постоји у Црној Гори. Све се завршава, као и обично - плишано. Одговорност за то сноси и митрополит Амфилохије Радовић који треба да позове народ на улицу, јер је улица у и око државних институција отела Српску цркву.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Подгорица: ''Зашто смо ми Срби прогнани за сва времена?'' (ВИДЕО) - КМ Новине

У Подгорици су постављене полицијске блокаде на сваком кораку па су се окупљени грађани песмом "Ој Косово, Косово" мирно супротстављали власти. Док је у Скупштини Црне Горе ноћас у 2:31 усвојен спорни Закон о слободи вероисповести и дочекан аплаузима, а ухапшено свих 18 посланика Демократског фронта, народ бесан због овог напада на Српску православну цркву био је на улицама целе ноћи.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине