Вести:

субота, 25. јануар 2020.

Русија позива земље НАТО-а на Армијске игре

субота, 25. јануар 2020. | Уреднички колегијум 0

Министарство одбране Русије позвало је 90 земаља, укључујући припаднике НАТО-а, да учествују на Међународним војним играма 2020. године.



Ово је рекао министар Сергеј Шојгу на састанку Организационог одбора једног од највећих војних спортских такмичења.

Сергеј Шојгу
Напоменуо је да би смотра требало да буде одржана у периоду од 23. августа до 5. септембра. „Позиви су послати у 90 земаља, укључујући чланице Северноатлантског пакта”, рекао је Шојгу.

Према његовим речима, у тим играма је у протеклих пет година учествовало више од 20.000 војника из 40 земаља, преноси ТАСС. Шојгу је додао да се 2020. години очекује 250 тимова са укупно 6.000 људи, преноси Танјуг.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Препадни марш руских диверзаната на КиМ 1999. - изложба (Фото) - КМ Новине

Изложба фотографија посвећена петнаестој годишњици легендарног препадног марша комбинованог батаљона руских Ваздушних снагау јуну 1999. код Приштине када су преузели контролу над аеродромом "Слатина", отворена је у Москви. Откривени детаљи ове несвакидашње акције.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Преумљење Срба да су Руси зли и да им је Русија непријатељ - КМ Новине

Преумљење Срба да су Руси зли и да им је Русија непријатељ #Kosovo #Metohija #Vesti #Rusija #Engleska #Britanija Jovo #Vukelić Из изложених пропагандних пројеката британског „Института за државну политику" види се јасно да скоро да нема средства који британски пропагандисти не бирају да докажу „малигни" утицај Русије у Србији и да убеде Србе да им Русија није пријатељ!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Јелена Гускова: Русија и Србија ће спасити човечанство - КМ Новине

Академик, историчар др Јелена Гускова о приликама у Србији, о улози руске политике у свету и војној помоћи сиријском народу, о емигрантској кризи и енглеској подвали. Разговарала Биљана Живковић, за ФБР приредила Биљана Диковић Време силе страха и понижења пролази, стиже ново време, где ће Русија, Кина, Индија, Бразил и друге земље, које су за мир у човечанству имати непобедиво упориште.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине