Вести:

петак, 24. јануар 2020.

Милован Бркић: Зимо, бели голубе

петак, 24. јануар 2020. | КМ новине 0

Kад зима дође и падне снег, пахуље беле прекрију брег. А Србију су, уместо снега, прекриле магле и ваздух, црн као угљен.

#Милован_Бркић #Србија #Зима #Мрак #Загађење #Издаја #Лудило #Вучић

Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Тешко се дише. Студен је стигла. И ако нема јовањдањских мразева, свуда је хладно, а најхладније је у нашим срцима.

Велика пропаганда лажи је у више медија поставила питање министру екологије, на насловним странама - Где се крије Горан Триван?

Вучић је, по опробаном рецепту, за тровачницу у којој смо се нашли, хтео да жртвује неког другог. Министар је потврдно одговорио да има ''повишене опасности од загађења'', али да су фондови за екологију танки, а и те паре неко усмери у друге сврхе''. Одмах је Ана променила плочу, остављајући министра на миру.

Опасност од загађења није проглашена, нису привремено затворене ни школе, ни јавни радови...

Долазак делегације из Kолумбије, двојице мушкараца и две жене, на Златибор, заледио је осмех код значајних људи Вучићевог картела. Гости нису дошли на зимовање, већ да испоставе рачун за неплаћене наркотике које је запленила ДЕА и Еуропол, а нешто и српска полиција. Реч је о неколико стотина милиона долара који се морају одмах намирити.

Сви ''пословни партнери'' окружили су се са по десет телохранитеља, мада су у делегацији били само доносиоци рачуна. Наплата ће почети ускоро, у тим пословима нема праштања. Некоме ће пасти глава, ко зелена трава. Министар полиције се смешио, уместо њега српски нарко картел почистиће ''рачуноводствени вод'' из Kолумбије. Он ће само бројати мртве.


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД" 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/



И док свакодневно на сва уста блати опозицију, а велича своје непостојеће успехе, као историјске доприносе, несрећни Вучић, усраних гаћа, смишља нове гадости како да сатре Србију и грађане које је зајашио.

Смислио је, уочи очекиване своје смрти, због болести која је опхрвала Андреја и оца му Анђелка, да из Немачке у Србију прими око 600.000 хиљада миграната. Њима су немачке безбедоносне службе отказале гостопримство, оценивши их опасним за националне интересе, па ће их предати Вучићу, да их настани у нашим кућама, имањима, да им изгради џамије, болнице, школе, а све о трошку буџета једне од најсиромашнијих земаља у Европи...

Велика је несрећа кад човек не зна шта хоће, а права катастрофа кад не зна шта може, записао је Јован Дучић.

Вучић, очигледно, не зна ни шта хоће, ни шта може. За њега је то све игра. А свакој игри има краја, па и његовој.

Одрекнимо се живота са самосажаљевањем у замену за живот са сврхом!

Грађани се озбиљно спремају да сачувају своја имања, куће, дедовину, коју је болесни ум клана Вучићевих смислио да нам отеме и преда мигрантима, који намеравaју да Србију претворе у калифат.

До краја овог месеца завршиће се лакрдија око неуспешног покушаја смене предсдника Трампа. Са Ираном је, за време првог манадата, председник Трамп завршио битку, наставиће је са његовим утицајем на балканске дикаторе. Истраживачи ФБИ-а у Љубљани чешљају пословање Нове љубљанске банке, преко које су Вучићеви прали милијарде евра иранских долара, а купују и Kомерцијалну банку. Обруч се стеже око његовог картела. Зато он напада судије и тужиоце, као криви су што се извесни Kораћ нашао на слободи! Плаши се крви које ће ти мафијаши да пусте, поручио нам је.

И Брисел и Вашингтон брине Вучићева намера да отпочне са грађанским ратом. Он намерава да ангажује навијаче да побију неколико десетина ''непријатеља'', а онда ће он да дигне жандармерију и да их се ослободи, као што се ослободио Салета Мутавог и осталих вођа навијачких група.

Српска полиција је доставила спискове свих навијача иза којих стоји Вучићева машинерија, која их плаћа и инструише. На кордоне смрти из полиције Вучић не може рачунати. Ни војску не може употребити. На прсте једне руке се могу набројати официри који су спремни да са њим иду до самог горког краја.

Да ли можемо дочекати слободу?

Све је достижно! Немогуће постоји само код лудака, тврдио је Наполеон.

Шизофрени Вођа је, лајући свакодневно по неколико сати, напао сврху живота. Такав напад на грађане које је опљачкао до голе коже, отео им све што имају, учинио их најамницима најгоре врсте, протерао им децу у иностранство, одузео им наду, попишао се на њихову историју, веру, културу... ниједан шеф државе у писаној историји није извршио.
Зимо, бели голубе, имаш оштре зубе.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Магазин Таблоид опет забрањен - КМ Новине

Прво незаконито забрањено штампање магазина а онда су и дистрибутери добили забрану продаје "Таблоида" који се сада штампа у Подгорици, по много вишој цени. Редакција Магазина Таблоид приморана је да саопшти да су дистрибутерске куће ФУТУРА ПЛУС и ШТАМПА, у власништву нарко дилера Дарка Шарића и Дарка Бајчетића, одбили да продају и најновији број Магазина Таблоид, од 29.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нови напад на Магазин Таблоид - опстанак редакције неизвестан! - КМ Новине

Магазин Таблоид поново жестоко нападнут, овај пут опстанак и даљи рад редакције овог листа, доведен у питање. Неопходна подршка читалаца! Апелациони суд у Београду потврдио је две пресуде Вишег суда у Београду којима смо обавезани да Николи Петровићу, куму Александра Вучића, платимо, са каматом и трошковима поступка, око 700.000 динара.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВАНРЕДНА ВЕСТ: МУП Србије управо затворио штампарију ''Таблоида'' и угасио тај часопис - КМ Новине

Лист за борбу против мафије - Таблоид, управо је претрпео тежак ударац јер је затварњем штампарије онемогућено даље штампање овог часописа! Насловна фотографија: део насловне стране Магазина "Таблоид" Саопштење Магазина "Таблоид" Редакција Магазина Таблоид обавештава јавност да је данас, 18. септембра 2014.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине