Вести:

четвртак, 23. јануар 2020.

НП ''Отаџбина'': Авио линијом Вучић заокружио ''државност'' Косова, следи Електропривреда

четвртак, 23. јануар 2020. | КМ новине 0


Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ апсолутно је сагласан са ставом министарства спољних послова Русије да је данас главни безбедоносни проблем на Балкану формирање војске Косова.
Формирање војске Косова је супротно Резолуцији 1244 СБ у којој се изричито наглашава да све паравојне формације на Косову и Метохији морају да се разоружају и расформирају.

Нажалост, уз подршку пре свега земаља Запада, нарочито оних које су признале независно Косово, формирана је војска Косова. Оно што пада у очи, јесте да формирање војске Косова има и прећутну сагласност председника Србије Александра Вучића. Сетимо се само да је после формирања војске Косова он затражио хитну седницу СБ на којој ни једном речју није споменуо формирање војске Косова, него је говорио о повећању стопе пореза на робу из централне Србије која иде према јужној српској покрајини. Ни дан-данас из устију Александра Вучића никада неће моћи да се чује негодовање због формирања војске Косова него само због повећања стопе пореза.

Само идиоту не може да буде јасно да је за Србију много већи и тежи проблем стварање још једне војске на њеном тлу, него повећање пореза на на робу из централне Србије.


И не само то. Председник Србије, за разлику од свих својих претходника од 1999. године, пристао је да се отвори авионска линија Београд-Приштина. Обмањује и лаже да се тиме не признаје независно Косово што је гола неистина. Управо се отварањем ове авионске линије заокружује државност самопроглашене републике Косово. Добар део путника из Србије који буде путовао према јужној српској покрајини на пасошима ће имати утиснут жиг непризнате републике Косово. Шта је то него посредно признање сепаратистичке творевнине на тлу Србије.

Пре годину дана, у тишини и мраку, Србија се одрекла неба изнад Косова и Метохије као уветиру за садашње отварање авионске линије. О томе је тек стидљиво могло да се прочита да је Србија контролу неба седам килиметара над Косовом и Метохијом препустила Мађарској. За сада се српски диктатор у лику Александра Вучића одрекао Небеске Србије а сутра ће нормално и оне земаљске. Он каже, где по обичају лаже и што није ништа ново, да се отварањем авионске линије Београд-Приштина не прејудицира решење статуса Косова и Метохије што није тачно. Уосталом, не би сви амерички званичници почев од Доналда Трампа до Ентони Годфрија америчког амбасадора у Београду то отварање назвали новом победом. А управо су САД главни промотери независног Косова.

Следеће шта је на реду су делови Електро-привреде Србије лоцирани на Косову и Метохији. Не треба бити много паметан па закључити да ће и по овом питању председник Србије бити јако кооперативан као што је био за све време своје владавине када је предавао иниститицује српске државе у јужној српској покрајини почев од полиције, судства, телекмуникација... Ако је и од издајника, много је.
Како радили, тако нам Бог помогао.Косовска Митровица
22.01.2020. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НП ''Отаџбина'': Вучић иде у Црну Гору да помогне Милу Ђукановићу - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Вучић иде у Црну Гору да помогне Милу Ђукановићу #Vučić #Milo #Pomoć #Badnjak #Božić #Crna_Gora #Crna #Gora #Otadžbina #kmnovine Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" даје пуну подршку српском народу и Српској православној цркви у Црној Гори у одбрани српских светиња од криминалног, диктаторског и антисрпског режима Мила Ђукановића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучићева ''Српска листа'' изгласала пензије за ратне злочинце УЧК! - КМ Новине

четвртак, 09. новембар 2017. | КМ новине Окупиране територије - Иако се већ годинама говори о могућности да припадници терористичке организације УЧК, данас познатији и као „ветерани ОВК" добију пензије, до сада је то било само у виду провокација и празних обећања.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић је лажној албанској држави на Косову и Метохији дао највише новца! - КМ Новине

Наметнута идеја о независности Косова и Метохије јача све више али, како изгледа, само - у Србији. Злочини којима је окупација јужне српске покрајине спроведена и до данас траје, код свих часних и правдољубивих људи, чије су земље учествовале у томе, изазива стид који не могу а да не признају у разговору са Србима.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.