Вести:

среда, 29. јануар 2020.

У ОШ ''Југославија'' дисциплински поступак због цртања српске тробојке

среда, 29. јануар 2020. | Уреднички колегијум 0

Директорка ОШ ''Југославија'' у Бару, покренула дисциплински поступак против учитељице која је ученицима задала да цртају тробојку.



 
"У вези с наведеним случајем одмах су по сазнању предузете мјере из надлежности директора и покренут је дисциплински поступак. Наша школа није мјесто у коме ће се демонстрирати отворено или прикривено политичко ђеловање, већ пријатно и безбједно мјесто за све ђаке" рекла је Биљана Вукмановић, Директорка ОШ "Југославија" и потврдила да је покренула дисциплински поступак против учитељице те школе Раде Вишњић, која је ученицима на часу задала да цртају тробојку, преноси портал РТЦГ.

Фотографија ученика који у рукама држе исцртане тробојке објављена је на друштвеној мрежи Фејсбук.

"У вези с наведеним случајем одмах су по сазнању предузете мјере из надлежности директора и покренут је дисциплински поступак. Наша школа није мјесто у коме ће се демонстрирати отворено или прикривено политичко ђеловање, већ пријатно и безбједно мјесто за све ђаке", казала је Вукмановићева за портал Јавног сервиса.

Она је истакла да су сви запослени у настави у обавези да "професионално раде свој посао у интересу ученика, а у складу са законским одредбама, подзаконским актима и предметним планом и програмом, што је њихов задатак и приоритет, као и заштита ђеце од сваког облика недозвољених и непримјерених појединачних утицаја".

"Настављамо свој тимски рад у духу заједништва и подршке ученицима у свим сегментима ђеловања школе. Нећемо дозволити да изоловани случај баци сјенку на досадашње али и будуће прегалаштво колектива ОШ ''Југославија'' како би се ученицима обезбиједили услови за квалитетан и угодан боравак у школи", казала је директорица ОШ Југославија.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

За четири месеца партизани су стрељали око 60.000 грађана Србије, половину без икаквог суда - КМ Новине

За четири месеца партизани су стрељали око 60.000 грађана Србије, половину без икаквог суда #Komunisti #Zločini #Masovna #Ubista #Srbi #Streljani #Ubijani #Sud #Tito #Partija #kmnovine Од септембра 1944. године до фебруара 1945. партизани су стрељали чак 59.554 грађанина Србије. Толико их је пописано, а верује се да је тај број и много већи.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Др Владислав Ђорђевић: ''Југо - махнитање'' - КМ Новине

Др Владислав Ђорђевић: ''Југо - махнитање'' Разлози српског „југо-махнитања" су сложени, али се углавном своде на изразито негативне последице које је по српску националу свест имао период комунистичке диктатуре. Док је за све друге југословенске народе титоизам представљао период јачања националне свести, за Србе је он представљао период гушења националне свести.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Србија није изгубила четири рата, него сахранила четири царства! - КМ Новине

У кухињама невладиних организација стално се измишљају нови ментални импланти. Ментални имплант је идеја која се усађује у ум појединца или народа преко медија вештом манипулацијом. У ум српског народа невладине организације и продани интелектулаци усађују идеје које служе расрбљавању, уништавању националног поноса, издаји части и стварању осећаја кривице и само-презира.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине