Вести:

четвртак, 5. децембар 2019.

Сучај Зорана Ковачевића: Шта је исплативије - издаја или патриотизам? (ВИДЕО)

четвртак, 5. децембар 2019. | КМ новине 0

Када вас позову да напустите посао из патриотских разлога, знајте да ћете само ви надрљати због тога.

#Зоран #Ковчевић #Пореска #Управа #Канцеларија #Косово #Метохија #Власт #држава #kmnovine


Горан Ракић, сам или по нечијој инструкцији, данас се осмелио да позове косметске Србе да напусте такозване "косовске" (сепаратистичке) институције.

Питање је колико би тај политичар или његов ментор могао да помогне људима који су на исти такав позив већ раније напустили "косовске" институције и да им обезбеди посао?

Ево једног примера и дела до сада необјављених телефонских разговора једног човека са Канцеларијом за КиМ и њеним службеницима, иначе родитеља двоје деце, који је то на шта је данас позвао Ракић урадио још 2008. године, када је у Косовској Митровици бујао патриотизам оплемењен мржњом према Србима који су тада били део УНМИК привремених институција (не данашњих сепаратистичких већ по Резолуцији 1244) и остали без посла.

Овај човек, отац и муж, Србин са Косова и Метохије без сталног посла је већ 11 година а у највећи проблем упао је тек ове године и то зато што је тражио законско испуњење онога што је документом Владе Србије обећано.

"Након двадесет година ропства ја сам схватио да ми је живот на Косову и Метохији постао неподношљив, а несхватљиво је да ме одавде не терају Албанци" рекао је раније Зоран Ковачевић⇗.

Његов пример је само један од оних који представљају непрофесионалан, нечастан, срамотан и бахат однос државних институција према српским породицама на Косову и Метохији којима је изгледа у интересу да Србима огаде Косово и Метохију и да одатле, иако никада нису одлазили, оду баш сада, после двадесет година тешке борбе за опстанак.

На једној страни су згажени и од државе понижени Срби чија деца живе на КиМ, а на другој су они мажени Срби чија деца живе у централној Србији, тамо проводе викенд а овде зарађују. За њих се издваја чак и косовски додатак.

О свему овоме су обавештене све институције власти, председник Републике, директор Канцеларије за КиМ, Пореска Управа, али одговора није било нити за њега самог, нити за бројне новинарске екипе. И то говори о безобзирном односу према људима.

Данас су он и његова породица изложени притисцима, претњама и уценама, од водећех људи државне институције задужене за бригу о косовскометохијским Србима.

Због тога су многи принуђени да продају имања и одселе се са Косова и Метохије, јер поред свега што трпе, не могу да трпе и терор државе којој верују.

Зато: Престаните да се играте животима Срба на Косову и Метохији и да од њих правите параван за своје политичке игре! - упућена је порука одговорнима на друштвеним мрежама.

"Дуго сам размишљао да ли да објавим ове снимке телефонских разговора на којима се јасно чује да сам се једини борио за права свих мојих колега, међутим, испоставило се на крају да сам ја жртва. Не кајем се, од тада је престао контакт и са њима.

Зоран Ковачевић
Сматрам да је то урађено намерно од стране Канцеларије за КиМ, јер нисам испоштовао упозорење да даље не објављујем. Када сам престао да објављујем, престало је и њихово ангажовање око целог случаја. А када су видели да сам упоран одлучили су да ми се сурово освете.

Не очекујем ништа добро од њих, напротив, очекујем још горе.
И након свега сам покушавао да сазнам од кога је све то потекло, незванично су ми рекли да је све на релацији локалних политичара - врх Канцеларије за Косово и Метохију.

Ево, данас служим као добар пример за "непослушне", тј. онима који покушају да на овај начин решавају проблеме које им задаје држава, и служићу као пример да ово друштво није вредно никакве борбе.

Рекли су ми да сам требао да ћутим и чекам да ме се сете.
Нису схватили да је прошло пет година чекања.
Након двадесет година суочавам се са проблемом да
напустим Косово, због Срба.


Бојим се за своју породицу, јер се неки нису зауставили
само на мени лично, већ се на перфидан начин
разрачунавају и са члановима моје породице.

И поред свега верујем у правду и истину" истакао је Зоран Ковачевић који се вечерас писмом обратио јавности.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Slobodan #Samardžić #Balkan #Vučić #Izdaja #Kosovo #Metohija  #Šiptari #Albanci #Srbija #Separatisti #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине