Вести:

среда, 6. новембар 2019.

Босански муслимани опет лобирају против РС, агресивно и имају три циља

среда, 6. новембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Босански муслимани и њихови лобисти покушавају да кроз Kонгрес САД провуку резолуцију против Републике Српске због "дискриминације Бошњака" и "кршења мањинских права".

 #Propaganda #Histerija #Antisrpski #Protest #Amerika #Albanci #Muslimani #Bosna #Srbi #Žrtve
Анти-српски протест у Америци




 
То је изјавио шеф Представништва РС у Вашингтону Обрад Kесић.

Kесић је рекао да су Босански муслимани и раније лобирали за разне резолуције уперене против РС и Срба уопште.

Али, према његовим речима, новост је да је у последњих шест месеци бошњачки лоби добио додатну енергију јер су ангажовали једну фирму да лобира у њихово име, а предводе је двојица бивших америчких дипломата.

Он је навео да они наступају врло агресивно и имају три циља.

САД су са уживањем бомбардовале Србе 90-тих
"Први циљ је осудити Републику Српску. Они на разне начине заговарају нове санкције против Српске или према појединим политичарима у Српској. Други циљ им је да уведу санкције лидерима Хрвата, првенствено (председнику ХДЗ-а БиХ) Драгану Човићу, кога Бошњаци у Вашингтону представљају као руског агента. Трећи је да покушају поново да анимирају америчку политику да још дубље уђе у решавање проблема у БиХ посредством специјалног представника за Балкан Метјуа Палмера и Стејт департмента", рекао је Kесић.

Према његовим речима, у суштини, бошњачки лобисти се надају да би, ако би се Американци више ангажовали, они поново јаче штитили њихове интересе у БиХ, а то су већа централизација Босне и лагано укидање преосталих надлежности ентитета.

Међутим, Kесић сматра да међу босанским активистима и лобистима у Вашингтону постоји фрустрација, зато што се све више види да је управо политика
њихових странака у Сарајеву главна кочница за напредак БиХ.

И Америка се мења
Он, међутим, додаје да не верује да имају неку шансу за успех јер је бошњачка заједница у САД у потпуности против председника САД Доналда Трампа.

КМ Новине подсећају да су српски представници, аналитичари и поолитичари упркос жестокој антисрпској деценији 90-тих година готово све време сматрали, веровали  инадали се да такве намере неће успети. Не треба никога у Србији подсећати на то како су се сукоби и ратови "завршили" и колико српских земаља је отето, колико Срба протерано без могућности да се врати и колико и поред свега Запад настоји да сатанизује Србе.

Очигледно је да се нека крупна решења морају донети када је у питању Балкан, пре свега оне територије које припадају Србима и на којима они још увек живе. Да је намера да се настави са илегалном политиком упереном против Срба доказује нам и сатанаизација која из дана у дан постаје све опсежнија.

Срби и даље негирају албанску историсјку мржњу и експанзионистичку политику према српској земљи.




 
Уколико и овај пут будемо наивно веровали да такве идеје неће проћи и да им то "неко" неће дозволити тамо где се све купује а они могу да понуде новац, сви су изгледи да ће српска страна завршити додатно осакаћена у периоду који је пред нама. Да би се то предупредило неопходна нам је општа, народна, када већ власт прећутно одобрава анти-српску хистерију, и темељна борба кроз медије како би се то спречило колико год је могуће.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Propaganda #Histerija #Antisrpski #Protest #Amerika #Albanci #Muslimani #Bosna #Srbi #Žrtve  #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине