Вести:

понедељак, 4. новембар 2019.

Вучић признао да је својим именом био на листи сепаратистичких ''избора'' тзв ''републике Косово'' и да је издао КиМ!

понедељак, 4. новембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Свако мало Вучић се дотакне онога што му причињава највеће муке - то што јесте издајник и што упркос терору, страховлади, контроли неонацистичких режимских блатоида сакрива своја антидржавна непочинства, постоје они који много радије од "Вучћу педеру" кажу - Александре Вучићу, ти јеси највећи издајник кога историја српског народа памти!

#Vučić #Palmer #Izdaja #Kosovo #Metohija #kmnovine
Палмер и Вучић "љути непријатељи"!






Након данашњег сусрета са злонамерним америчким службеником нижег ранга, Метју Палмером, одговарајући на оптужбе народа да је издајник, Вучић је признао да је он "својим именом" како је рекао, учествовао на квази-изборима шиптарских сепаратиста на Косову и Метохији нагласивши да је 96 одсто Срба на Kосову својим гласовима на изборима показало ко је издајник, а ко није.

"Издајник или не... 96 одсто Срба на KиМ је јасно показало ко је издајник, а ко не. Јер, та листа је носила и моје име, између осталог", рекао је председник Србије на конференцији за новинаре.

Питање за председника Вучића: ако учествовање на изборима које сепаратисти као засебна држава организују на територији државе Србије чији сте Ви председник, а у складу са илегалним "Уставом" албанских сепаратиста за потребе оснивања своје "Владе", није издаја - шта је онда уопште издаја?

Што се тиче наводне подршке коју Вучић "има" међу Србима на КиМ, недавно смо објавили текст у коме је тај случај сјајно орађен и објашњен, чак и од онога ко се уопште не налази на КиМ. У њему професор на Медицинском факултету у Нишу, Саша Р. Живић, каже "Јесте да је Вучић хиперирационалан, али сам сигуран да зна за изреку - тамо где сви мисли исто, не мисли се пуно!". Живић наводи још једно занимљиво поређење "У ово „модерно“ антититоистичко време (Тито је, знате, био Хрват) сви се подсмевају Брозу што је на „изборима“ добијао по 90% гласова. Једино можда Kим Џонг Ун у Северној Kореји има сличне резултате, али га чак и Број један и његова ТНТ група сматрају диктатором. Сви су са толиким процентом смешни, осим Срба на Kосову који су патриоте."

Уколико сте пропустили овај ауторски текст, обавезно то исправите и прочитајте га сада кликом на "Утицај броја 99 на Броја један"

О самом значају, односно катастрофалним последицама шиптарских квази-избора на којима је и Вучић учествовао својим именом, изврсно је говорио професор Историје права и државе на правном факултету у крагујевцу, др Зоран Чворовић објашњавајући да "изласком на такве изборе учествује се у урушавању своје државе. Помажу сепаратистима да кривично дело угрожавања територијалне целине изврше до краја, то јест отцепљења дела државне територије. Дакле, помажу сепаратистима тиме што излазе на изборе, дају им српски легитимитет како би они установили легитимну власт над Србима и, уз то, директно угрожавају будућност себе и своје деце. Гласајући на тим изборима, они изручују не само себе, већ и своју децу и њихову будућност у руке оних чије су руке пуне крви Срби од 1999. до данас" објашњава Чворовић. Између осталог он опомиње да Срби на тај начин одузимају својој деци право да живе у Србији, чији су КиМ део, и уместо тога за њих стварају окружење за живот, које назива Арнаутлуком. 

На тај начин, Чворовић указује на историјску константу у патњи коју Србима наносе Албанци са циљем одузимања овог дела територије али и на не тако давне догађаје од пре двадесет година када су Шиптари са рукама окрвављеним од српских жртава, доспели на власт за коју ће гласати они који на те илегалне изборе буду изашли, објашњава он. Не мања већ је много већа кривица оних који су на те сепаратистичке "изборе" изашли, као што је то вучић учинио својим именом.

Послушајте овај изврсни интервју а др Зораном Чворовићем у целости у коме он такође на сјајн начин објашњава зашто би Срби морали да бојкотују и оне изборе у централној Србији најављене за пролеће наредне године:



Такође је без икаквог оправдања Вучићево игнорисање конкретних навода о свему што је до сада издао "а да ипак други нису предали".

Ова накарадна кованица доказ је да је Вучић одлично свестан да он јест издајник. Јер, закључак је прост - шта год да је неко други издао, илити какав год злочин да је неко други починио, никога то не може да обавезује да се на тај начин понаша јер кривично дело је кажњиво и његова природа ни суштина се не мењају било да га неко чини по први пут, било да се други у складу са њим понаша и понавља га. Злочин је увек злочин, следствено томе, издаја је увек издаја а када је чине властодршци онда је то велеиздаја. Како у случајевима Вучићевих претходника на власти, чега је и било, тако и у самом вучићевом случају.

Осим тога, постоји сијасет оних ствари које нико пре Вучића није предао а да је он то учинио без икаквих проблема што само увећава његову велеиздају у односу на друге!

Оног тренутка када се Вучић укључио у Бриселски дијалог тај споразум је парафиран а по њему је изграђена граница између КиМ и централне Србије, српска полиција је расформирана и "интегрисана" то јест претопљена у шиптарску такозвану "косовску полицију", Цивилна заштита која је са полицијом представљала бедем безбедности за Србе, као и ватрогасна служба, доживеле су исту судбину као и полиција, албански сепаратисти су добили засебан позивни телефеонски број +383 какав има свака држава, укинута је српска локална самоуправа односно угашене су општине а успостављени "привремени органи" чиме су водећу улогу преузеле сепаратистичке новосоноване општине у систему тзв "републике Косово",  угашене су све преостале институције државе Србије укључујући катастарску службу на коју власт из Београда више нема утицај на Ким, угашени су Судови и правосуђе у покрајини и тако даље, и тако даље а о чему смо све писали и можете подробније погледати кликом на ОВУ ВЕЗУ и наставити даље листањем садржаја путем линка у дну "Следећи постови".

Зато остаје оправдана сумња да Вучић прикрива своја антидржавна и антинародна непочинства када каже да он седам година слуша о томе да је издајник, али да не чује шта је издао, што они раније нису већ предали. "Да се обазирем на сваког ко гађа каменом колица која вучемо ка врху брда, не могу, отпала би и колица и сам бих пао", рекао је Вучић.


Како би овдашњи Срби рекли "камо среће да падне и да се више никада не дигне (на власт)" а што ће неминовно уследити јер лажи којима се о сада одржавао на власти већ су поодавно иструлеле. То и они који га подржавају увиђају те је питање колико ће прашине дићи његов пад када се сав јед буде сконцентрисао у тренутку његовог рушења?

Метју Палмер је такође говорио полсе Вучића о шиптарским изборима чије само одржавање и учешће Срба на њима, иде у корист америчких интереса.

О њему ћемо само кратко цитирати проф. Слободана Самарџића који подсећа да се Вучић у својству председника државе среће, препуцава и надмудрује са замеником помоћника државног секретара Метју Палмером и да је то Србија какву је управо Вучић створио.

Дакле, није ни мало важно шта Палмер каже већ оно што вучић поручује а према Самарџићу то је "у садржају помирљив тон и за америчке и за европске политичаре: ако за признање Косова не добијемо ништа од ЕУ – мене вашег више нема, па ви видите с ким ћете разговарати" окарактерисао је он Вучићеву политику у свом ауторском тексту "Шта јавност може да види кроз кључаоницу" који такође можете прочитати кликом на наслов.

Дакле, Александар Вучић води сопствену "политику" према Косову и Метохији која за циљ има да осигура његову позицију у власти и његове сопствене интересе. А то му омогућава како узурпирани државни апарат, сектор правосуђа, безбедности, квази-интелигенција и медији у Србији, тако и народ који све то ћутке посматра и чека "да види шта ће се десити" иако смо сви то јасно "видели" већ уназад више година.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Vučić #Palmer #Izdaja #Kosovo #Metohija #kmnovine  #kmnovine 

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине