Вести:

четвртак, 28. новембар 2019.

Кристиан Каш: Немам лако решење за КиМ али знам како ствари да променимо радикално (ВИДЕО)

четвртак, 28. новембар 2019. | КМ новине 0

"Моја идеја је да Вучић мене пошаље у Норвешку као бившег НАТО ратног хушкача (као представника српске власти) и онда можемо да подигнемо дебату на виши ниво" рекао је Кристиан Каш говорећи о својим идејама о решењу проблем Косова и Метохије.

#Кристиан #Каш #Косово #Метохија #Србија #Косовска #Митровица #НАТО #официр
Кристиан Каш / Фото: "Охрабрење"

Он је недавно посетио Косово и Метохију а током кратког предаха у Косовкој Митровици, издвојио је време за интервју за инфо-портал КМ новине како би говорио о својим утисцима са тог путовања.

Његови најјачи утисци су сусрети са Србима који живе на КиМ и наглашава да би морала да се осмисли много опширнија тактика помоћи косовским Србима који су сада одсечени од своје матице и тако значајно обесхрабрени.

Каш каже да "ако бих ја могао да пијем кафу са члановима Парламента у Норвешкој, и да их питам зашто су гласали за рат против Југославије и зашто су признали  такозвану "државу Косово", ја сам доступан..." нуди Кристиан свој ангажман српској страни. По његовој идеји  много више ефекта било би постигнуто када би један официр НАТО-а, који је из прве руке упознао ситуацију на терену, образложио катастрофалну грешку пружањем подршке НАТО пакту и да би то могле да донесе извесне промене па и да створи позитивну климу која би подржала праведну српску страну.

Са циљем да охрабри српски народ да истраје поводом својих праведних захтева од очувања Косова и Метохије до протеривања служби и канцеларија НАТО пакта, Кристиан Каш је покренуо и свој сајт "Охрабрење" - https://ohrabrenje.com⇗

Бивши НАТО официр, Норвежанин Кристиан Каш, је у Србији познат по томе што се јавно извинио српском народу за своје учешће у мисији НАТО пакта након окупације јужне српске покрајине.

Истина са којом се суочио на терену, односно чињеница да су западни медији и Владе лагали о стању у покрајини и да су у том рату стали на страну злочинаца и терориста, променила га је из корена. Толико да је данс постао један од најпознатијих бораца за очување КиМ у саставу Србије, где и припада, а да при том није из припадник српског народа.


Он је овај пут на Косово и Метохију дошао да би посетио Србе и донео им охрабрење. Али, како каже, "највеће охрабрење је васкрсли Господ и када би смо схватили да се васкрсење није десило пре 2000 година већ да се оно "дешава" дневно, онда би смо радикално променили позицију Срба упућујући Господу своје коленопреклоне молитве".


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:
Разговарао: Иван Максимовић





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кристијан Каш: Терористички напад у Ливадицама изведен уз подршку САД - КМ Новине

Данас се навршава 15 година од терористичког акта над аутобусом "Ниш експреса" који је превозио расељене Србе до гробних места у својим местима дакле су протерани. За не мали број њих, то је значило сусрет са оним што су годину или две раније избегли, смрт.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кристиан Каш: Да сам Србин борио бих се против НАТО-а свим срцем! (ВИДЕО) - КМ Новине

Бивши официр НАТО-а на Косову и Метохији, Норвежанин Кристиан Каш (Kristian Kahrs), инспирисан разговором са нашим новинаром на тему приступања Србије НАТО пакту, обратио се видео поруком како би упозорио на непотребност и погубност таквог поступка. Каш изражава дубоко неразумевање одлуке српских власти да се приступи НАТО пакту, посебно по условима сличним онима из Рамбујеу који су за сваку суверену земљу - неприхватљиви.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кристиан Каш: Христос је уз вас, зато нема признавања Косова и уласка у ЕУ и НАТО - КМ Новине

Кристиан Каш: Христос је уз вас, зато нема признавања Косова и уласка у ЕУ и НАТО #Kosovo #Metohija #Srbija #Kristian #Kaš #Branko #Dragaš Норвежанин Ккристиан Каш, бивши потпарол НАТО-а, у разговору са ББранком Драгашем нам поручује да је Христос уз нас и да никада не признамо лажну државу Косово, и да никада не уђемо у НАТО и пропалу ЕУ у којој не постоји демократија.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине