Вести:

недеља, 24. новембар 2019.

Вучић – српски шаховски ''геније''

недеља, 24. новембар 2019. | Уреднички колегијум 1

На слици доле Вучић игра перверзан шах са словеначким председником Пахором, јер га игра на погрешно окренутој шаховској табли* - окренутој за 90 степени у односу на праву! На њиховој табли је леви Пахоров бели топ на белом пољу (а Вучићев леви  црни топ такође), док су у правом шаху они на црном пољу!

#Вучић #Пахор #Шах #Игра #Политика #Издаја #КМновине
Слика лево – Вучић-Пахорова табла; слика десно – права шаховска табла
















Пише: Др Миодраг Кулић



Неко је направио ову зелену таблу (на слици доле) у виду симетричног квадрата, верујући да ће на њој играти шаховски зналци а не пацери, односно да је неће погрешно окренути.  Али, смехотресно је како Вучић „стручно“ објашњава ову перверзну партију : "Crnim figurama odigrao kraljev gambit i pokušao da se suprotstavim slovenačkom prijatelju", objavio je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav". „ Наравно, објашњење је противно шаховској логици и правилима ако се игра на Вучић-Пахоровој табли, али је зато у стилу његовог недавног одговора новинару са Н1 - „не видим јер носим наочаре“.

На Вучић-Пахоровој перверзној шаховској табли практично је немогуће одиграти прави Краљев гамбит а који почиње са: 1.е2-е4 ; е7-е5; 2. ф2-ф4; е5 узима на ф4; 3. Лф1-ц4; Дд8-х4+ … итд.  У Вучићевом перверзном шаху ова нотација нема смисла. Ова первезна шаховска партија је уствари одиграна искључиво за Информер, Пинк, Хепи, сендвичаре и остале његове бираче. Она се понекад може играти у доколици, али нема везе са стварним (реалним) шахом. Слично као што скраћене (покрадене) пензије немају везе са правим, као што његова ММФ економија нема везе са реалном, итд!

Тако то ради Вучић, бивша бубалица (месец дана пред испит није излазио из куће и бубао напамет), мало ефикасни студент на Правном факултету (студирао преко 6 година!), и по правилу његова размишљања и тврдње су перверзне и нереалне – салата манипулираних, и када затреба лажних, података без логичког основа. Његова логика је у стилу недавних смехотресних изјава: „у УСА сваких десет секунди погине један перач прозора (преко 3 милиона годишње!)“ или „нисам читао тезу Малог али ту има добрих ствари“, или „извозом српског оружја у Украјину се бавила његова госпођа мајка“. По правилу, целокупни Вучићев ПР је усмерен у највећој мери на његове бираче - материјално и интелектуално оронуле пензионере. 




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Вучић #Пахор #Шах #Игра #Политика #Издаја #КМновине

1 коментар:

  1. И не само то. АВ је свој први и једини потез одиграо ДАМИНИМ пешаком. Тога нема у Краљевом гамбиту. Иначе и Б92 је објавио ту вест (са истом сликом) а ботови се утркивали у похвалама. Пошаљем коментар да текст нема везе ни са шахом ни са мозгом, али смрадови га не објаве. Иначе то му није први пут. Сетимо се када је наводно играо са својим посилним, односно са Стефановићем. Позиција са те слике може да настане само ако играју шаховски ретарди.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине