Вести:

понедељак, 18. новембар 2019.

Нека се Вучић излечи у здравству које за обичан свет ''не постоји''

понедељак, 18. новембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Сузана Васиљевић, саветница председника Србије за медије каже: "У петак је његово стање било јако лоше. Толико је било лоше да је сам тражио да га одведу код доктора, човек који никада не признаје болест. Тражио је да га одвезу на ВМА. Јутрос смо сазнали резултате, провео је два дана на апаратима. Данас је мало боље, мораће да узима терапију која му је преписана..."

#Здравље, #Вучић, #ВМА, #Београд, #Лечење, #председник, #народ, #Здравство, #систем, #Косово, #Метохија #Богољуб_Милошевић,
Фото: Агенције/Архива


















Пише: Богољуб Милошевић



Кад мени није добро ја морам по упут код лекара. Лекар каже да морам на скенер. Правац на комисију, молим, кумим, подмићујем докторе. Одобре.

Одем до Врања, хоћу на скенер а они ми закажу за 2021., 27. децембра. Пошто не могу до тада да чекам одем на скенер код приватника, платим 12 000 РСД, сачекам резултате. Прегледа ме специјалиста и пропише терапију. Платим још 2000 РСД.

Вратим се код свог лекара на КиМ. Напише ми рецепте. Лекова у Косовској Каменици нема, у Ранилугу, нема. Одем до Бујановца, неких има, неких нема. Вратим се на КиМ и купим у приватним апотекама које држе Албанци. Платим 30 евра.

И тако узимам терапију, поправљам своје здравље, продужавам живот. Идем редовно на посао.

А што се здравственог осигурања тиче, плаћам наравно, само те услуге не користим. Све здравствене услуге плаћам у кешу, својим новцем.

Нека нам председник узима терапију, нека оздрави, нека се врати свом послу али нека схвати да у држави коју води здравство за обичан свет не функционише. Прилика је да мало мало размисли о томе.



Извор: Богољуб Милошевић / Фејсбук




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Владиак #Јован #Ћулибрк #Падобранац #Жртве #Јасеновац #Црква #Екуменизам #Лаж #Зло #Косово,

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине